sabinka40 Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='monia&nero']a ja już wiedziałam wcześniej z FB :) i strasznie się cieszę Twoim szczęściem! Dwa psiaki to spełnienie moich marzeń! i mam nadzieję też niedługo je spełnić[/QUOTE] Spełni się :lol::lol::lol: [quote name='Kaaasia']Gratulacje powiększenia rodziny :multi: Dwa pręgowane faflaki to piękny widok :loveu:[/QUOTE] Dwa boksery:multi:, ciągle mają siebie widac że są szczęśliwe....a widok dwóch figlujących bokserów....bezcenne:loveu: Quote
hecia13 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Już Ci napisałam na FB - NARESZCIE!!! :D Quote
Oscar Patric Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 gratulacje powiększenia się rodzinki:multi: Quote
Sonka95 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Fajne masz bokserki :loveu: Zapraszamy do nas Quote
monia&nero Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='sabinka40'] Dwa boksery:multi:, ciągle mają siebie widac że są szczęśliwe....a widok dwóch figlujących bokserów....bezcenne:loveu:[/QUOTE] a jak przebiegały pierwsze dni razem? Sabina i Bartuś odrazu się pokochali ? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 WOW, ale super nowina:multi: Cieszę się, że Twoje marzenia spełnione, a Sabinka ma towarzysza do zabaw na stałe:loveu: Quote
bira Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Wow, nareszcie spełniło się Twoje marzenie :-) Cudowny ten Bartus :-) Quote
Recommended Posts