Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki za powodzenie dzisiejszej akcji.Tak jak już może wiecie,plan jest taki:Koperek zabiera Kwazka do siebie,koło południa.Czekają na Anię kióra ma przyjechać popołudniu.A wieczorkiem powinni być już w Katowicach,gdzie już będę na nich czekać:).
Kwazek pędzie miał dzisiaj tyle wrażeń że hoo,hoo:multi:

Posted

A ja właśnie rozmawiałam z Anią,będzie po 15.POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODZENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAA:):):):):):):):):):):):):):):)

Posted

No ,no, cioteczki już pewnie sa u Kwazka.Ciekawe czy już przeczuwa że zapowiada się dzień pełen wrażeń.
A na razie wyskakuję z forum,obowiazki zmuszają,obiadek i oczywiscie kolacja dla małego:dzisiaj kurczaczek z ryżem i warzywkami.
Ciociu La Pegaza czy coś wiadomo na temat tej karmy dla Kwazka?

Posted

Kwazek był boski :)
Agnieszka napisała mi, że jedyną jego wadą w podróży był specyficzny zapaszek :P
To jest absolutnie bezproblemowy, pogodny pies... Cudny, nie da się nie uśmiechnąć na jego widok!!!

Posted

[quote name='szmaja'] Cudny, nie da się nie uśmiechnąć na jego widok!!![/quote]

Chyba w to nikt nie wątpi ;) Posiadanie takiego stofropotforofaflola w domu jest równoznaczne z terapią antydepresyjną ;)

Posted

To my:)
Po pierwsze dziękuję wszystkim:loveu:
Kwaziu to rzeczywiscie jeszcze malutkie dzieciątko,na całe szczęscie nie skażone.Interesuje go dosłownie WSZYSTKO!To co znajduje się na stole,odbicie w lustrze własne,lub sprawdzenie co to za hałas wydobywający się z rurki(kran z szumem lejącej się wody).Przy czym jest to ciekawość dziecka bez cienia bojażni!Aportuje pluszową zabawkę!Rzucam,a on przynosi,kładzie pod nogami i czeka żeby mu znowu rzucić.Teraz go unynałam na kanapie,śpi.Próbował wchodzić na zakazaną,i wystarczyło powiedzieć FE,odchodził.Muszę iść sprawdzić co robi bo tak cichutko w pokoiku.

Posted

Ma POTWORNY apetyt.Niestety ma biegunkę,i nie mogę przesadzić z ilością.Suchy jak najbardziej,ale to i tak gdzieś za tydz.jak się uspokoją jelita(tak powiedział wetka przez tel.)A nutra to naprawdę dobra karma.:)
Jest baaardzo chudziutki,ale ma w sobie wiele pozytywnej energii.Trzymajcie Cioteczki Kwazkowe za niego kciuki:loveu:

Posted

Jak mówilam przez telefon Paola06, że Kwazek to bezproblemowy psiaczek, to mi wierzyć nie chciala...:razz: Tyle, że teraz sama się o tym przekonala:lol: Normalnie, jak wyszedl za bramę schroniska i wsiadl ze mną do auta, to się polożyl kolo mnie, przytulil glowę i zamknąl oczki- w końcu nie slyszal tego ciąglego ujadania psów, nie czul tego betonowego zimna i nie przeżywal ciąglego stresu:roll: Aż chrapal, jak troszkę przysnąl:loveu: KOCHANE PSISKO!

Chcę BARDZO podziękować Paola06 za zaopiekowanie się Kwazkiem!!!
Nie wiem, czy tą zimę przetrzymalby w schronie...

Posted

Jak ja uwielbiam wchodzić tu po weekendzie i dowiadywac sie same dobre wieść:D Suuuper strasznie się cieszę, że cudaczek trafił w odpowiednie rączki:) A i my czekamy z niecierpliwością na zdjątka pięknego Kwazka:)

Posted

[quote name='Imbir1']A foteczki gdzie sąąąąąąąąąąąąą?:cool3::mad::evil_lol:[/quote]

wstawie te ktore zostaly zrobione "na szybko":) Na pelna sesje fotograficzna umowilysmy sie z Paola, ze podjade w tygodniu:)

[IMG]http://img300.imageshack.us/img300/2554/kwazek121106002ko6.jpg[/IMG]

w tej pozycji psiaki spedzily prawie cala droge - spaly :evil_lol:

[IMG]http://img241.imageshack.us/img241/8595/kwazek121106003rh2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img169.imageshack.us/img169/8225/kwazek121106011yh6.jpg[/IMG]
tu widac, jak bardzo mjest chudy.. ale to tylko kwestia czasu:)

[IMG]http://img296.imageshack.us/img296/2196/kwazek121106005kk3.jpg[/IMG]