Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Kwaziu ma pare groszy w skarpetce, może jakiś prezencik od cioć forumowych na świeta mu wypatrzymy?

Jestem za... może na jakieś ubranko by starczyło? Bo Kwazulek w tłuszczyk nie bardzo może obrosnąć by nie przeciążać stawów...

Posted

Cioteczki kochane:calus:
Wieści z nowego domku jak na razie -odpukać-pozytywne:lol:
Jest wesolutki,siedzi grzecznie w kwiaciarni i sprzedaje kwiatki.
Wcina karmę od cioteczek,która mu zostala,i w zapasie ma jeszcze 3kg.Royala wysokoenergetycznego-który kupilam mu na gwiazdkę.
Pani skarzyła się tylko że bardzo ciągnie,mi to akurat nie przeszkadzalo-ale ona boi sie że ja przewróci.
Prosiłabym żeby pieniążki ze skarpety Kwazkowej - przesunąć na pomoc dla szkieletorka z Łodzi-taka bieda jak kiedyś Kwaziu-chudziutki i tez ma biegunkę-ale jeżeli sa jakies inne potrzeby-to proszę rozdysponować wg.uznania:lol::lol::lol:
Państwo nowi Kwaziowi,zostali poinformowani że w razie ciężkich mrozów,lub występującej nagminnie gęsiej skórki(hi,hi..)mają mu zakładac sweterek.

Posted

Paola06 napisał(a):
Cioteczki kochane:calus:

Prosiłabym żeby pieniążki ze skarpety Kwazkowej - przesunąć na pomoc dla szkieletorka z Łodzi-taka bieda jak kiedyś Kwaziu-chudziutki i tez ma biegunkę-ale jeżeli sa jakies inne potrzeby-to proszę rozdysponować wg.uznania:lol::lol::lol:
Państwo nowi Kwaziowi,zostali poinformowani że w razie ciężkich mrozów,lub występującej nagminnie gęsiej skórki(hi,hi..)mają mu zakładac sweterek.

Ja też uważam, że to lepszy pomysł. Kwaziowi pewnie już nic nie brakuje, ma najważniejszą rzecz na świecie - swoją kochającą rodzinę :calus: .
A tyle boksiów jest potrzebujących ......
Paola, a czy nowi pańciowie Kwaziula zalogują się na dogo ?

Posted

Ja mojej suczynce zakładałam na mrozy,a nawet po domu-taki sweterek ,przerobiony z dziecięcego.
Wzbudzała ogolny aplauz-na ulicy-co bardzo się jej podobalo-bo kokieta z niej była rozpieszczona:lol:
Wieczorkiem miałam sms.od Kwaziulka że wszystko okey,nazywają go ANIOŁECZKIEM ale nacodzień Kwaziu.

Posted

Olu po Kwaziu przyszedł dobry czas dla KOKSA, umieściłam dramatyczny tytuł na molosach i Koksiu w trzy dni został wyciągniety ze schronu :multi: Teraz przebywa w pensjonacie ale dla niego to i tak super. Myślę że teraz łatwiej będzie mu znaleźć nowy domek, nawet nie wiesz jaka jestem szczęślliwa:loveu: :loveu: :loveu: Wesołych Świąt i buziaki dla Kwazia jak będziesz w odwiedzinach

Posted

Witam Kochane Cioteczki Kwazkowe:calus:
Miałam bardzo zawirusowany komputer przez co nie było mnie chwilkę.
Kwaziulek czuje się szczęśliwy i jego nowi opiekunowie również.Jutro spędza swoją Wielką Wigilię z nową rodzinką.
Po sylwestrze pojadę do niego w odwiedzinki i już uprzedziłam że będzie również sesja zdjęciowa.Sądzę że można przeniesc ten watek.
Jestem szczęśliwa że tak wszystko się jak narazie poukładalo:multi::multi:
Z tym że bez waszej pomocy to by się nieudało!!!!!!!!!!!!!!!Dziękuję za zaufanie,wsparcie i za to że byłyście przy nas:calus::calus::calus::calus:
U mnie do 26.12.jest D.A.od mojej kuzynki,a potem jade na Mazury,więc niewiem jak to będzie z odwiedzinkami na necie.
ŻYCZĘ CIEPLUTKICH,OTULONYCH MIŁOŚCIĄ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA.