TYNAJAR Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 :diabloti:Witam. Jakaś tu cisza u NAS zapadła niesamowita..hmmm gdzie reszta naszego zacnego grona???:razz: Quote
karelin Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Witam, Dołączyłem do forum i także do tego zacnego grona posiadaczy karela :D Pozdrawiam Gorąco :p Quote
TYNAJAR Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 :D No nareszcie !!!!! Witam ;) Co u Was ??? Skąd jesteście ? Pozdrawiam TYNA Quote
karelin Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 My jesteśmy z Opolskiego,Karela posiadam od miesiąca a na drugiego czekam jak dotąd to z młodym poznajemy się. Oczywiście czekamy na jakieś rady od bardziej doświadczonych (każda jest bardzo cenna) :D A co u was słychać?;) Quote
TYNAJAR Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 :diabloti: Rady powiadasz ...książkę można napisać :lol:. Pytaj śmiało jak będę wiedzieć - błysnę :razz:. A poważnie polujesz czy tylko wystawy? Ja posiadam dwa karele - psa = 3 lata i sukę 16 miesięcy. Młody jest w avatarze? Quote
karelin Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Oj na pewno śmiało? Pytań mam tysiące :p Tak pies wyłącznie w celach łowieckich przynajmniej mam taką nadzieje, wystawy to czasami tak dla dodatku.Indiego i Lumi widziałem na kilku imprezach ,naprawdę super sabaczki :D A w avatarze to jakieś przypadkowe zdj z neta,postaram się wstawić mojego jak cyknę jakąś fajną fotkę a mój ,,diabel,, ma dopiero 4miechy nie jest jeszcze taki wielki ale szybko rośnie. ;) Quote
TYNAJAR Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 :D ha i tu Cię mam Sławku??? Dawaj swoje foty ... Quote
karelin Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 xD Sławku ? :D imię podobne mam ale Sławek nie jestem :D Quote
TYNAJAR Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Myślałam, że znajomy ale ok :D Quote
TYNAJAR Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Skąd masz młodego i jak się wabi hmm? Widziałeś wątek na [URL]http://forum.lowiecki.pl/read.php?f=13&i=93231&t=93231[/URL] Tylko teraz nie wiem czy się odbędzie. Ale jak jest my jedziemy :D Quote
karelin Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Mołody wabi sie ,,OZYRYS z Doliny Środkowej Odry,, jest po Apelu chyba każdemu dobrze znany, co do imprezy tak widziałem mam nadzieje że się odbędzie na pewno w roli obserwatora przyjadę fajnie się złożyło bo dzień przed Polowaniem zbiorowym, jeżeli konkurs wypali to przyjadę może z psem, zabiorę go żeby się obywał z imprezami.Właśnie Indy i Lumi widzialem na złajowisku ale nie zdarzyłem zobaczyć pracy na zagrodzie bo bylem dość krótko. Quote
TYNAJAR Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Znamy znamy. No to wkrótce się zobaczymy bierz młodego. Z miłą chęciom zobaczę kuleczkę :D. Linka ze złajowiska masz na priva. Quote
karelin Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 A młody to wykapany tatuś z wyglądu,zobaczymy co z niego wyrośnie :D Quote
Recommended Posts