Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znalazłam pieska rasy chihuahua,jest biało kremowy ,bląkał sie po osiedlu i tak mieszka juz u mnie od 3tygodni,jest nie zwykle spokojny i dobże znosi dzieci a jeszcze lepiej psy i koty ,do oddania tylko w dobre ręcenr,tel,510188456:p

Posted

o fajnie wiedzieć popytam koleżanki czy by nie chciała bo szuka malutkiego psiaka. Domek sprawdzony to moi sąsiedzi w domku jest kot i dwójka dzieci w wieku szkolnym.

Posted

jest super ,spokojny i przesliczny,tylko szybko sie zastanawiajcie bo on sie przyzwyczaja do nas i dzieciaki tez do niego,a on mieszkal tuz obok ponoc, tylko ze latał calymi dniami po ulicy zakleszczony,brudny bez obroży i wychudzony,pogryzly go psy,a a jego własciciele to zadowoleni chyba ze sie go pozbyli, on wogle nie chce isc do domu dziwne takie bo on bez smyczki na dwor wychodzi i ani mysli do domu isc,sasiadka chodzila zwracała im uwage ale bez skutecznie,dlatego malca wzielam do siebie bo mi go było szkoda jak po ulicy latał miedzy samochodami,i trzeba mu jakis super fajny domek znaleść ,a ja mam juz trzy pieski i on na czwartego to juz lekka przesada:lol: a jest naprawde przecudowny

Posted

zadzwoń do schroniska, bo kiedyś tam była dziewczyna z ogłoszeniem, że zgubiła chihuahua, może to ten, pewnie mają ogłoszenie, bo pamiętam, że zostawiała

• 2 weeks later...