Majaa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='yewcia1']Ot to jedyny minus sterylkowy.[/quote] hehehe i ..... Januszowy ;) Przekarmia psiaki .... Quote
yewcia1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Majaa']hehehe i ..... Januszowy ;) Przekarmia psiaki ....[/quote] Chyba lekki tłuszczyk nie zaszkodzi małej:evil_lol: Quote
wobie Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Mały grubasku hooppaj na pierwsza stronke i nie bój się ludzi wychodź im na przeciw by Cię zauważali!!! Quote
BożenaG Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Oj suniu,cierpliwa ty jestes ,ale jak długo jeszcze bedziesz czekac na domek Quote
yewcia1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/9950/p1000241zy9.jpg[/IMG] Quote
Gamba Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 I przypałzłem także tutaj :cool3: .Cieszycie się hehe? I nie wiem co się z wami dzieje...wszyscy piszą gruba,a ona przecież jest tylko lekko puszysta :cool1: No i ta uroda starachowickiej kobietki :cool1: Spadaj Mała na pierwszą po domek !;) Quote
Majaa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='Gamba']I przypałzłem także tutaj :cool3: .Cieszycie się hehe? I nie wiem co się z wami dzieje...wszyscy piszą gruba,a ona przecież jest tylko lekko puszysta :cool1: No i ta uroda starachowickiej kobietki :cool1: Spadaj Mała na pierwszą po domek !;)[/quote] Gamba hehehe Jak "przypełzałeś" to super :loveu: Ja się cieszę ! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A Mała puszysta jest ! i tak ją będę nazywać od dziś ! Quote
yewcia1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Spadaj Mała na pierwszą po domek !;)[/quote] Własnie biegiem na poszukiwania.;) ;) ;) ;) Quote
yewcia1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [IMG]http://images2.fotosik.pl/103/035feb0d0b8312dd.jpg[/IMG] Quote
Gamba Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Puszysta dziewczynka pokazuje się na pierwszej stronie ! Błagam...nie pozwólnie dłużej nasmiewac sie ciotkom starachowickim ,że Mała jest gruba !Ona jest tylko puszysta :evil_lol: :evil_lol: No to kto pierwszy w kolejce? Tylko nie bić się, psów starczy dla wszystkich ... :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [IMG]http://img446.imageshack.us/img446/1923/p1000244bc4.jpg[/IMG] Quote
klusek04 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Prezentowane zdjęcia są sprzed roku. Ona tak długo czeka na domek. Rok była na ulicy a teraz rokna tymczasie. Pomocy. Kto pokocha tą dziewczynkę?[IMG]http://img357.imageshack.us/img357/5739/maasunia12nl.jpg[/IMG] Quote
yewcia1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Piękna sunia i taki długi staż bezdomności:shake: Quote
yewcia1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Wielka prośba bede się opiekować wirtualnie " Waszymi " psiakami w galerii adopcyjnej AFN- u , więc proszę o jeżeli wątek jest złożony o wklejenie foty psiaka np na tym wątku info np biało czarna sunia wiek 5 miesięcy niewysterylizowana i fota.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]Kto mi pomoże Wam pomagać?Proszę.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]Zacznę wrzucać psiaki już dziś tylko proszę o pomoc[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][B]Na wątkach złożonych proszę o kopiowanie zdjęć i podpis ( czyli ile ma imię, i czy po sterylce)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]U wszystkich pozostałych psów ( suczek tylko info czy po sterylce , fotki sama znajdę)[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Mam nadzieję, ze coś z mojego myślowego słowotoku zrozumiecie:evil_lol: [/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]A i na wszystkich psich wątkach piszcie - te informacje nawet na tych, na których ja nie bywam czyli nie podnoszę - mam plan wstawić wszystkie " Wasze psiaki";-)[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Już piszę po polsku są wątki gdzie jest parę psiaków ( te starachowickie ) i tam ja nie kojarzę psiaków czyli np wątek świętokrzyskie szukamy pilnie domów nie wiem, który to pies , która suka , jaki wiek i czy po sterylce i pod tym zdjęcie psiaka.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff0000]a ja jak już zbiorę info to wystawiam psiaki [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]w wątku pojedyńczym tak jak np tutaj napisać tylko dla mnie proszę Layd 1,5 roku sunia po sterylce.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tu akurat wiem, ale na reszcie wątków nie wiem czy są po sterylce.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]zbowiązałam się zaopiekować wirtualnie wszystkimi psami ze starachowic, poniewaź nie wszyscy bedą mieli dostęp do dodawania psiaków z tego względu, zeby się nie robił bałagan w galerii [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jak psiak znajdzie dom bedzie usuwany jego wątek z galerii.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Psiaki starachowickie chętnie dodam , ponieważ i tak odwiedzam ich wątki i wiem choć trochę czy są nadal w potrzebie czy już w nowym domu.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mozna dodać też info jak do dzieci i kotów i innych zwierzaków - jak macie takie wieści.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sorki, ze powielam wszędzi to samo , ale bede miała wszystkie psiaki w panelu użytkownika;) [/SIZE][/FONT] Quote
Gamba Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Bardzo puszysta :evil_lol: Mała pokazuje się na pierwszej stronie ;) Quote
Recommended Posts