Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I przypałzłem także tutaj :cool3: .Cieszycie się hehe?
I nie wiem co się z wami dzieje...wszyscy piszą gruba,a ona przecież jest tylko lekko puszysta :cool1: No i ta uroda starachowickiej kobietki :cool1:
Spadaj Mała na pierwszą po domek !;)

Posted

[quote name='Gamba']I przypałzłem także tutaj :cool3: .Cieszycie się hehe?
I nie wiem co się z wami dzieje...wszyscy piszą gruba,a ona przecież jest tylko lekko puszysta :cool1: No i ta uroda starachowickiej kobietki :cool1:
Spadaj Mała na pierwszą po domek !;)[/quote]
Gamba hehehe Jak "przypełzałeś" to super :loveu:
Ja się cieszę ! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
A Mała puszysta jest ! i tak ją będę nazywać od dziś !

Posted

Puszysta dziewczynka pokazuje się na pierwszej stronie !
Błagam...nie pozwólnie dłużej nasmiewac sie ciotkom starachowickim ,że Mała jest gruba !Ona jest tylko puszysta :evil_lol: :evil_lol:
No to kto pierwszy w kolejce? Tylko nie bić się, psów starczy dla wszystkich ... :evil_lol:

Posted

Prezentowane zdjęcia są sprzed roku. Ona tak długo czeka na domek. Rok była na ulicy a teraz rokna tymczasie. Pomocy. Kto pokocha tą dziewczynkę?[IMG]http://img357.imageshack.us/img357/5739/maasunia12nl.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Wielka prośba bede się opiekować wirtualnie " Waszymi " psiakami w galerii adopcyjnej AFN- u , więc proszę o jeżeli wątek jest złożony o wklejenie foty psiaka np na tym wątku info np biało czarna sunia wiek 5 miesięcy niewysterylizowana i fota.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]Kto mi pomoże Wam pomagać?Proszę.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]Zacznę wrzucać psiaki już dziś tylko proszę o pomoc[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black][B]Na wątkach złożonych proszę o kopiowanie zdjęć i podpis ( czyli ile ma imię, i czy po sterylce)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]U wszystkich pozostałych psów ( suczek tylko info czy po sterylce , fotki sama znajdę)[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Mam nadzieję, ze coś z mojego myślowego słowotoku zrozumiecie:evil_lol: [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]A i na wszystkich psich wątkach piszcie - te informacje nawet na tych, na których ja nie bywam czyli nie podnoszę - mam plan wstawić wszystkie " Wasze psiaki";-)[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Już piszę po polsku są wątki gdzie jest parę psiaków ( te starachowickie ) i tam ja nie kojarzę psiaków czyli np wątek świętokrzyskie szukamy pilnie domów nie wiem, który to pies , która suka , jaki wiek i czy po sterylce i pod tym zdjęcie psiaka.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff0000]a ja jak już zbiorę info to wystawiam psiaki [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]w wątku pojedyńczym tak jak np tutaj napisać tylko dla mnie proszę Layd 1,5 roku sunia po sterylce.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tu akurat wiem, ale na reszcie wątków nie wiem czy są po sterylce.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]zbowiązałam się zaopiekować wirtualnie wszystkimi psami ze starachowic, poniewaź nie wszyscy bedą mieli dostęp do dodawania psiaków z tego względu, zeby się nie robił bałagan w galerii [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jak psiak znajdzie dom bedzie usuwany jego wątek z galerii.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Psiaki starachowickie chętnie dodam , ponieważ i tak odwiedzam ich wątki i wiem choć trochę czy są nadal w potrzebie czy już w nowym domu.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mozna dodać też info jak do dzieci i kotów i innych zwierzaków - jak macie takie wieści.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sorki, ze powielam wszędzi to samo , ale bede miała wszystkie psiaki w panelu użytkownika;) [/SIZE][/FONT]