krakowianka.fr Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='iwoniam']tak, ja tez sie ciesze niesamowicie, bo on 15 miesiecy czekał, a przeszłość, u swoich byłych, tak zwanych "właścicieli"... mial też nieciekawą...[/QUOTE] [quote name='Noelle']dokładnie, dyżurna w Schronisku powiedziała mi, że Arik poszedł do super domu :D mieszka w mieszkaniu, więc myślę, że nie mamy co się martwić, jedynie cieszyć się pozostaje!!! :multi:[/QUOTE] wspaniale wiesci to teraz bedziemy szukac domkow reszcie psiakow z boksu H7 ;) [B] Admin - prosimy o przeniesienie watku do 'Juz w swoich domkach'[/B] Quote
Noelle Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 właśnie, [B]iwoniam[/B] NARESZCIE pora na zmianę tytułu wątku!! :multi: Quote
iwoniam Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 aa.. rzeczywiście już pędzę zmienić Quote
Noelle Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Arik z nowego domku :loveu: : [URL]http://www.schronisko.krakow.pl/Nasi_podopieczni_w_nowych_domach/36318-ARIK.html[/URL] Quote
iwoniam Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 jezu.... a ja juz niebo i ziemie poruszyłam, aby ktos z toz-u siedo niego wybrał i kazdy mi tylko odpipsuje, ze po urlopie pojedzie itp... jak cudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIEKUJE CI NOELLE ZA ZALACZENIE LINKU ! Quote
krakowianka.fr Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 super wiesci Arika z pileczka ;) :) :) Quote
Recommended Posts