Karolcia_ko5 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [SIZE="3"]ZAMKNIĘTE SCHRONISKO. CO ZE MNĄ BĘDZIE ? SZUKAM DOMU ! ! [SIZE="3"]JUNIORKA - trafiła do Swarzędzkiego Schroniska w 2009r. wraz z bratem Tysonem i Blakiem. Ma około 5 lat. Spokojna, opanowana, łagodna suczka w typie bull. PO STERYLIZACJI. Podobno ma problemy jakieś z tylnymi łapami, po za tym strasznie mruży oczka. Szukamy dla niej odpowiedzialnych właścicieli. Nowego, dobrego domu ! Daj jej szansę pokochać ! Daj dom ! [SIZE="3"]Kontakt w sprawie adopcji: 662 589 716 . [SIZE="3"]Zastrzegamy sobie prawo do wizyty przed i po adopcyjnej psiaka. Quote
Rudzia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Juniorka jest niesamowita pieszczochą. Bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi. Przymilna, wesoła, bardzo łasa na głaski. Jutro zobaczę czy z nią wszystko w porządku. po sterylce dochodzi do siebie. Quote
What May NN Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Juniorka szuka najlepszego domu na świecie!! czy Juniorka ma zdjęcia bez krat?? Quote
Rudzia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Nie ma. Teraz jest w domu Dochodzi po sterylce. Zdjęcia zrobię jej bez krat najszybciej jak się da:) Quote
Rudzia Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 do góry po dobry domek Sunia wciąż czeka.... Quote
Rudzia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 nikt tu nie zagląda:( Sunia wciąż zza kratami. Quote
Rudzia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 poszukam ale tak w ogóle trzeba by fajne dorobić w czwartek będę w schronie. Quote
ookami Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 mam nowe fotki Juniorki i postaram się je dodać jutro lub najszybciej jak się da. Niestety dzisiaj nie da rady bo przez tą pogodę coś mi się net zawiesza i ledwo ledwo działa ;/ Mam nadzieje, ze jutro będzie lepiej..eh. A psina wyszła wspaniale :D Quote
ookami Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Udało mi się uporać z internetem :) Nie wiem na jak długo..ale to nie ważna ;P Ważniejsze- fotki Junioreczki :) Quote
Rudzia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ookami dzięki za wstawienie. I jak Wam się podoba dziewczynka? Quote
Recommended Posts