Kama83 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Witam wszystkich, czy ktos z was pamieta hodowle jw? Jakies 22 - 23 lata temu trafila do naszego domu suczka z takiej wlasnie hodowli, historia psa byla dluga i z wieloma watkami. Jako, ze mamy cos takiego jak dogomania, postanowilam zapytac, moze przypadkiem dowiem sie czegos o moim bylym psie :) Niestety nie pamietam za wiele szczegolow, ani przydomku, ojciem naszej Sandry byla jakis interchampion Szwecji, matka miala chyba na imie Fondata...? Ja mialam wtedy niewiele lat i nie bardzo mnie takie rzeczy interesowaly. Jesli ktos pamieta, cokolwiek, prosze o pomoc. Wiem, ze obecnie jest Czatyrdach, ale na stronie napisane jest, ze zaczeli w 1992r, wiec troszke za pozno, jak na hodowle, ktorej szukam. Quote
zanetta Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Fondata to nazwa hodowli (niestety nie wiem z jakiego miasta ta hodowla), znalazłam 2 suczki z tym przydomkiem - SONIA i SANDRA urodzone 19 marca 1988 roku, po rodzicach : Ojciec - Windsurf's Danish Dynamite Matka - Zilla Viva Fascinata Quote
Kama83 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='zanetta']Fondata to nazwa hodowli (niestety nie wiem z jakiego miasta ta hodowla), znalazłam 2 suczki z tym przydomkiem - SONIA i SANDRA urodzone 19 marca 1988 roku, po rodzicach : Ojciec - Windsurf's Danish Dynamite Matka - Zilla Viva Fascinata tak, to Sandra, gdzie tego szukasz? ciekawa jestem jak sie potoczylo zycie Sandry, byla taka piekna, tylko straszny diabel w niej siedzial :diabloti: Quote
zanetta Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 http://www.ahpedigrees.com/modules/animal/dog.php?id=107690 Quote
Kama83 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 dzieki wielkie :) ja tam pod linkami o rodzicach nie umialam Sandry odnalezc ;) Quote
Recommended Posts