Jump to content
Dogomania

Hodowla Afganow w Sosnowcu ok. 22 lata temu - odgrzebanie przeszlosci

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich, czy ktos z was pamieta hodowle jw?
Jakies 22 - 23 lata temu trafila do naszego domu suczka z takiej wlasnie hodowli, historia psa byla dluga i z wieloma watkami. Jako, ze mamy cos takiego jak dogomania, postanowilam zapytac, moze przypadkiem dowiem sie czegos o moim bylym psie :)
Niestety nie pamietam za wiele szczegolow, ani przydomku, ojciem naszej Sandry byla jakis interchampion Szwecji, matka miala chyba na imie Fondata...? Ja mialam wtedy niewiele lat i nie bardzo mnie takie rzeczy interesowaly.
Jesli ktos pamieta, cokolwiek, prosze o pomoc. Wiem, ze obecnie jest Czatyrdach, ale na stronie napisane jest, ze zaczeli w 1992r, wiec troszke za pozno, jak na hodowle, ktorej szukam.

• 1 month later...
Posted

[quote name='zanetta']Fondata to nazwa hodowli (niestety nie wiem z jakiego miasta ta hodowla), znalazłam 2 suczki z tym przydomkiem - SONIA i SANDRA urodzone 19 marca 1988 roku, po rodzicach :
Ojciec - Windsurf's Danish Dynamite
Matka - Zilla Viva Fascinata

tak, to Sandra, gdzie tego szukasz? ciekawa jestem jak sie potoczylo zycie Sandry, byla taka piekna, tylko straszny diabel w niej siedzial :diabloti: