Jump to content
Dogomania

Hania, mix owczarka pirenejskiego - dom pilnie poszukiwany. MA DOM:)

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jagienka']Bardzo schudła i we wtorek była smutna...

Masz może więcej aktualnych fotek Hani? ...jestem w trakcie aktualizowania allegro i kilku ogłoszeń... zaktaulizowałabym i Hani. Stare nie przyniosły skutku, to może nowe pomogą???...jęśli masz, wyślij na mojego maila [email protected].

Haneczko... nie trać wiary maleńka... nie trać!

Posted

zuzlikowa, nie mam niestety. Hania jest Bardzo kontaktowa i jak widzi, ze ktoś kuca to leci się przytulać, tutaj się położyła, bo ją Marcin przytrzymał za smycz.
Ostatnio nawet widziałam jak karusiap sobie przysiadła na murku podczas spaceru i Hania nie zastanawiając się wpadła jej w objęcia i zaczęła całować ;)
Ten pies BARDZO potrzebuje kontaktu z człowiekiem!!!

Posted

Mnie to sie juz plakac chce jak mysle o tym psie. Ona w kojcu placze jak widzi czlowieka,stara sie jak moze. Lubi psy i koty. Jak kogos widzi to najpierw wskakuje lapami na ramiona i sie przytula. Robi sie co raz smutniejsza,chyba godzi sie ze swoim losem....w kojcu....
ale bez ogloszen to sobie posiedzi jeszcze sporo.....

Posted

[quote name='karusiap']Mnie to sie juz plakac chce jak mysle o tym psie. Ona w kojcu placze jak widzi czlowieka,stara sie jak moze. Lubi psy i koty. Jak kogos widzi to najpierw wskakuje lapami na ramiona i sie przytula. Robi sie co raz smutniejsza,chyba godzi sie ze swoim losem....w kojcu....
ale bez ogloszen to sobie posiedzi jeszcze sporo.....[/QUOTE]

Hania miała sporo ogłoszeń... nawet Paulina robiła jej 2 razy pakiety... ja już też nie umiem o tej suni spokojnie mysleć. Allegro odnawiam i już nawet grafikę 2 razy zmieniałam... i cisza... wiem jak to cudna sunia- poznałam ją przypadkiem.
Dziewczyny, wiem,ze może być problem, lecz proszę- zróbcie Hani nowe fotki...tamte jakoś do ludzi nie docierają, choć nie wiem dlaczego... bardzo Was proszę! Oczywiście odnowię allegro i z tą nową fotką na początku.
Czy ktoś mógłby zrobić Hani wydarzenie na FB?

Posted

[quote name='Asior']wysłałam zdjecia i wątek Hani jednej bardzo fajnej rodzince :loveu:[/QUOTE]

...i oby to była ta rodzinka... a swoją drogą, allegro Hani stale wznawiane...

Posted

wysłałam im kilka kieleckich bid i Hanię....
Dostałam w ich sprawie maila od koleżanki, myśle, że Hania mogła by być idealnym wyborem dla nich...

Mam tutaj znajomych w Pychowicach co to mają chrapkę na pieska. Z tym, że sprawa wymaga dobrego przemyślenia i dopasowania. Oni jednego już mają rottweilera, który ma bardzo chorowita przeszłość. Jest młody 2 lata, miał problemy z biodrami i wozili go po Polsce i Czechach. Wreszcie ktoś tam u pepików go dobrze poskładał i pies obecnie przeżywa przechorowane dzieciństwo, czyli szleje jak szczeniak czego mu nie wolno hehehe Chcieliby towarzycho dla niego, suczkę wysterylizowaną, około 5,6 letnią, do 30 kg pewnie byłoby ok, a co najważniejsze ze spokojnym usposobieniem by troszku stonować tego wariata :)
Gdybyś miała taką niewiastę to daj cynka. Może akurat by się zdecydowali. W sumie obojętna im rasa i uroda psiak, ważne by była spokojniejsza niż ich psiur i by była zdrowa bo naprawdę sponiewierało ich i finansowo i emocjonalnie całe to uzdrawianie Bazyla.

Pozdrawiam Basia

Posted

[quote name='karusiap']No to cudnie...trzymam kciuki z calych sil....[/QUOTE]

...niech by się udało Hani do domku trafić już. Tak bardzo jej on potrzebny!

Nie bardzo wiem jak na spacerkach zachowuje się Hania...to jest ciapate psisko, czy też radosne, ruchliwe i chętne do zabawy?

Posted

[quote name='zuzlikowa']
Nie bardzo wiem jak na spacerkach zachowuje się Hania...to jest ciapate psisko, czy też radosne, ruchliwe i chętne do zabawy?[/QUOTE]
Na spacerach jest bardzo grzeczna, zawraca uwagę na człowieka, przytula się... ostatnio posmutniała, ale na początku dało się ją rozbawić, wtedy łapami wskakiwała na człowieka i się przytulała... z resztą to wskakiwanie jej do tej pory zostało, jak wylezie z boksu to się musi przywitać. Czasami trzeba ją namawiać, żeby poszła dalej, bo nie chce się oddalić zanadto od hotelu.

Posted

[quote name='Jagienka']Na spacerach jest bardzo grzeczna, zawraca uwagę na człowieka, przytula się... ostatnio posmutniała, ale na początku dało się ją rozbawić, wtedy łapami wskakiwała na człowieka i się przytulała... z resztą to wskakiwanie jej do tej pory zostało, jak wylezie z boksu to się musi przywitać. Czasami trzeba ją namawiać, żeby poszła dalej, bo nie chce się oddalić zanadto od hotelu.[/QUOTE]

Dziękuję... naprawde przydałby się ślicznej dom... jeśli ktoś pyta o sunie, także podsyłam Hanię- na razie bezskutecznie... oby jak najszybciej dostała swój domek.

Posted

Asior napisał(a):
wysłałam zdjecia i wątek Hani jednej bardzo fajnej rodzince :loveu:

Asia, dziekuje Ci bardzo. Przez ten caly czas mialam tylko jeden tel o Hanie i panstwo nawet byli ja ogladac, ale to nie byl odpowiedni dom dla niej. Hania wyglada strasznie, a ja nie mam nawet czasu, zeby jechac i ja na spacer wyprowadzac. Finansowo przez Kore jestem w dolku finansowym, hmm...a nawet w dole, bo co zaoszczedze place weterynarza. Gdyby tylko znalazl sie dla niej odpowiedni dom zawioze ja na koniec Polski. Ostatnio moja bezsilnosc mnie dobija. Trzymam bardzo mocno kciuki, zeby panstwo zechcieli ja choc poznac.
Dziewczyny, dziekuje bardzo za te wszystkie ogloszenia