bluesky26 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 jaki pan-taki pies :D jeśli to prawda że pies upodabnia sie do własciciela..albo właściciel do psa-to mam przechlapane ;) wielka kosć, zgodznie z przewidywaniami cioci Budryska-została wchłonieta w dwa i pół dnia:) ogłaszam nowy kierunek w sztuce-Mafizm:) pod spodem na przykłąd fotel z Mafizmu:) albo całkiem nowy-odlotowy lakier z epoki Mafizmu:) pokażę Wam tez podstwkę na kadzidełka-też z epoki Mafizmu:) ale i tak jestem najlepsza;) Quote
NikaEla Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Tutaj tez zaproszę na błyskawiczny bazar na spłatę długu Budrysek: http://www.dogomania.pl/threads/219071 Quote
bluesky26 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 całkiem gotowa do świąt:) jest,jest...jest dla mnie prezent:) chyba jednak nie byłam taka niegrzeczna:)sialalala:))) wesołych swiąt wszystkim życzymy:) Quote
bluesky26 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 mam takie pytanie-jest ktoś chetny do zorganizowania bazarka dla Budryska-wyślę fanty:)potrzebny organizator:) Quote
BUDRYSEK Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 bluesky26 napisał(a):mam takie pytanie-jest ktoś chetny do zorganizowania bazarka dla Budryska-wyślę fanty:)potrzebny organizator:) słodkie to "moje" Maleństwo :) moi znajomi którzy poznali Daszeńke jak była malutka nie mogli uwierzyc ze wyrosła z Niej taka panna :) **** mozesz przesłac do mnie fanty a ja uprosze cyge-fryge zeby zrobila bazarek ;) adres wysle na pw...dzieki :) Quote
bluesky26 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 paczuszka się szukuje:) a Mafia to mój cudny dar:) po stracie naszego Rokiego, Mafia była oslodą, radością,moją słodka kruszynką:) mieliśmy dłużej nie mieć psa, bo ciagloe wydawało nam sie ze jak weźmiemy kolejnego, to bedzie to"zapychanie pustki" po Rokim,ale nie moglam po prostu przywyknąć do tej ciszy w domu. Roki był raczej statecznym starszym panem, nie mieliśmy go od szczeniaka tylko od dorosłości, Mafia pojawiła sie niemniej w odpowiednim,przemyślanym czasie. nie jest"zastępnikiem". jest "następczynią":) uwielbiam ją.i bardzo,ale to bardzo cieszę sie że nam się udało Ją znaleźć a potem zasłużyć na zabranie do domu:) moja Kluseczka jest po prostu dla nas stworzona;) to przeznaczenie jest:) ale się rozczuliłam:) Quote
BUDRYSEK Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku **** Berti ma szansę jechac do hoteliku....potrzebne "tylko" fundusze...pomozecie? http://www.dogomania.pl/threads/2195...-życia!-DS_dt! moze ktos zacznie Nowy Rok dobrym uczynkiem?.... Berti prosi.... 15 zł to dla Niego 1 bezpieczny dzień.... w schronie popada w coraz większą deprechę Quote
zuzlikowa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 BUDRYSEK pilnie poszukuje transportu dla małego koteczka w transporterku ... ze ŚLĄSKA([SIZE=2]w zasadzie z Żywca, ale możliwe jest dowiezienie koteczka w różne rejony śląska) do WARSZAWY (Ochota)(to do czwartku) lub ...z WROCŁAWIA do WARSZAWY(Ochota)(od piątku do niedzieli). Pomóżcie koteczkowi dotrzeć do domu stałego! Kontakt z BUDRYSEK- 607 488 598- np.sms, a BUDRYSEK oddzwoni( brak bieżącego dostępu do internetu). Quote
bluesky26 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 lubię zimę:)baaardzo:))) zima jest cudowna:))) Quote
bluesky26 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 była Mafia jesienna..to teraz będzie zimowa:) Quote
bluesky26 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 i zdjecie specjalnie dla Cygi-Frygi:))) podobne dostaliśmy z Majówki:)wtedy kopała w ogródku:) Quote
BUDRYSEK Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 mialabym kumpele dla Mafijki ;) http://www.dogomania.pl/threads/222815-Spaniel-marzenie_2-szczeniaczki-4-6m-czne-i-kundelek-zachudzony_z-OLKUSZA_pilnie-DT co Wy na to?:) pilnie szukam dla niej domku!!! bardzo dziękuję za paczkę :) Quote
bluesky26 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 jutro zrobię jakiś mega obiad przy świecach i spróbuję:)ja bym bardzo chciała.ale mój maż jest jednak realistą;) Mafia jest mega rozpieszczona..i drugi psiak tez by pewnie tak był rozpieszczony:)))tylko czy dam radę?nigdy nie miałam dwóch psów jednoczesnie.i to dwóch kropkowanych:) daje sobie głowę uciąć ze Aisza to ten sam typek;)widzę to po oczyskach:))) odezwę sie z każdą decyzją.moze choć na tymczasowy ubłagam:) Quote
bluesky26 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 tak notabene-One nie mają tych samych rodziców?to jest jakieś...przedziwnie podobne:) Quote
BUDRYSEK Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='bluesky26']tak notabene-One nie mają tych samych rodziców?to jest jakieś...przedziwnie podobne:)[/QUOTE] kto wie moze maja wspolnego ojca,ktory lata jak szalony? ;) Quote
BUDRYSEK Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Bursztyn jest w krytycznym stanie...prosze o pomoc i kciuki http://www.dogomania.pl/threads/2236...8#post18715928 Quote
cyga-fryga Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='bluesky26'] tylko kawusi między nimi brakuje ;) co za uśmiechy :) Quote
cyga-fryga Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='bluesky26'] i zdjecie specjalnie dla Cygi-Frygi:))) podobne dostaliśmy z Majówki:)wtedy kopała w ogródku:) ładnie się młoda komponuje z zimową scenerią :) Quote
bluesky26 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 uśmiechy takie bo to po dwóch godzinach biegania:))) się Benio zmęczył juz po pół godzinie:)ale Mafia ciagle go zapraszała do dalszego biegania:)ja z Mafią wróciłam do domu-i poszłyśmy na kolejny spacer-a Benio spał do rana i nie chciał wyjść z domu;)))) Quote
Recommended Posts