Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaki pan-taki pies :D

jeśli to prawda że pies upodabnia sie do własciciela..albo właściciel do psa-to mam przechlapane ;)

wielka kosć, zgodznie z przewidywaniami cioci Budryska-została wchłonieta w dwa i pół dnia:)

ogłaszam nowy kierunek w sztuce-Mafizm:)
pod spodem na przykłąd fotel z Mafizmu:)

albo całkiem nowy-odlotowy lakier z epoki Mafizmu:)

pokażę Wam tez podstwkę na kadzidełka-też z epoki Mafizmu:)

ale i tak jestem najlepsza;)

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

bluesky26 napisał(a):
mam takie pytanie-jest ktoś chetny do zorganizowania bazarka dla Budryska-wyślę fanty:)potrzebny organizator:)

słodkie to "moje" Maleństwo :)
moi znajomi którzy poznali Daszeńke jak była malutka nie mogli uwierzyc ze wyrosła z Niej taka panna :)

mozesz przesłac do mnie fanty a ja uprosze cyge-fryge zeby zrobila bazarek ;)
adres wysle na pw...dzieki :)

Posted

paczuszka się szukuje:)

a Mafia to mój cudny dar:) po stracie naszego Rokiego, Mafia była oslodą, radością,moją słodka kruszynką:)
mieliśmy dłużej nie mieć psa, bo ciagloe wydawało nam sie ze jak weźmiemy kolejnego, to bedzie to"zapychanie pustki" po Rokim,ale nie moglam po prostu przywyknąć do tej ciszy w domu. Roki był raczej statecznym starszym panem, nie mieliśmy go od szczeniaka tylko od dorosłości, Mafia pojawiła sie niemniej w odpowiednim,przemyślanym czasie.
nie jest"zastępnikiem".
jest "następczynią":)
uwielbiam ją.i bardzo,ale to bardzo cieszę sie że nam się udało Ją znaleźć a potem zasłużyć na zabranie do domu:)
moja Kluseczka jest po prostu dla nas stworzona;) to przeznaczenie jest:)

ale się rozczuliłam:)

Posted

BUDRYSEK pilnie poszukuje transportu dla małego koteczka w transporterku

... ze ŚLĄSKA([SIZE=2]w zasadzie z Żywca, ale możliwe jest dowiezienie koteczka w różne rejony śląska
) do WARSZAWY (Ochota)(to do czwartku)

lub

...z WROCŁAWIA do WARSZAWY(Ochota)(od piątku do niedzieli).

Pomóżcie koteczkowi dotrzeć do domu stałego!

Kontakt z BUDRYSEK- 607 488 598- np.sms, a BUDRYSEK oddzwoni( brak bieżącego dostępu do internetu).

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

jutro zrobię jakiś mega obiad przy świecach i spróbuję:)ja bym bardzo chciała.ale mój maż jest jednak realistą;)
Mafia jest mega rozpieszczona..i drugi psiak tez by pewnie tak był rozpieszczony:)))tylko czy dam radę?nigdy nie miałam dwóch psów jednoczesnie.i to dwóch kropkowanych:) daje sobie głowę uciąć ze Aisza to ten sam typek;)widzę to po oczyskach:)))

odezwę sie z każdą decyzją.moze choć na tymczasowy ubłagam:)

Posted

[quote name='bluesky26']tak notabene-One nie mają tych samych rodziców?to jest jakieś...przedziwnie podobne:)[/QUOTE]

kto wie moze maja wspolnego ojca,ktory lata jak szalony? ;)

• 3 weeks later...
Posted

uśmiechy takie bo to po dwóch godzinach biegania:)))
się Benio zmęczył juz po pół godzinie:)ale Mafia ciagle go zapraszała do dalszego biegania:)ja z Mafią wróciłam do domu-i poszłyśmy na kolejny spacer-a Benio spał do rana i nie chciał wyjść z domu;))))