madzialena5 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Mój pies(samiec) bardzo często gdy spotyka psa samca zaczyna bardzo natrętnie lizać go po penisie.Zachowuje się jakby miał do czynienia z suką która ma cieczkę.Jest wtedy głuchy na moje wołanie i bardzo zaabsorbowany tym co robi.Zauważyłam,że częściej zdarza się to gdy ma do czynienia z dużym psem.Co to oznacza?Nie widziałam żadnego innego psa oprócz mojego,żeby tak się zachowywał. Quote
Sybel Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Duży niewykastrowany pies mojej siostry zachowuje się tak w obec mojego znacznie mniejszego, ale starszego wykastrowanego, który go ustawia po kątach. To moze być objaw uległosci, przynajmniej tak obstawiamy i liczymy, ze po odjajczeniu młodemu przejdzie w jakimś stopniu... Quote
Paulix Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='madzialena5']Mój pies(samiec) bardzo często gdy spotyka psa samca zaczyna bardzo natrętnie lizać go po penisie.Zachowuje się jakby miał do czynienia z suką która ma cieczkę.Jest wtedy głuchy na moje wołanie i bardzo zaabsorbowany tym co robi.Zauważyłam,że częściej zdarza się to gdy ma do czynienia z dużym psem.Co to oznacza?Nie widziałam żadnego innego psa oprócz mojego,żeby tak się zachowywał.[/QUOTE] Nie wołaj psa, kiedy masz pewność, że nie będziesz w stanie go odwołać. Podejdź i zabierz psa. Quote
Recommended Posts