Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój pies(samiec) bardzo często gdy spotyka psa samca zaczyna bardzo natrętnie lizać go po penisie.Zachowuje się jakby miał do czynienia z suką która ma cieczkę.Jest wtedy głuchy na moje wołanie i bardzo zaabsorbowany tym co robi.Zauważyłam,że częściej zdarza się to gdy ma do czynienia z dużym psem.Co to oznacza?Nie widziałam żadnego innego psa oprócz mojego,żeby tak się zachowywał.

Posted

Duży niewykastrowany pies mojej siostry zachowuje się tak w obec mojego znacznie mniejszego, ale starszego wykastrowanego, który go ustawia po kątach. To moze być objaw uległosci, przynajmniej tak obstawiamy i liczymy, ze po odjajczeniu młodemu przejdzie w jakimś stopniu...

Posted

[quote name='madzialena5']Mój pies(samiec) bardzo często gdy spotyka psa samca zaczyna bardzo natrętnie lizać go po penisie.Zachowuje się jakby miał do czynienia z suką która ma cieczkę.Jest wtedy głuchy na moje wołanie i bardzo zaabsorbowany tym co robi.Zauważyłam,że częściej zdarza się to gdy ma do czynienia z dużym psem.Co to oznacza?Nie widziałam żadnego innego psa oprócz mojego,żeby tak się zachowywał.[/QUOTE]

Nie wołaj psa, kiedy masz pewność, że nie będziesz w stanie go odwołać. Podejdź i zabierz psa.