Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='zuzolandia'][B][I][SIZE=6][COLOR=purple]Matyldoooooooo a sam co???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jubel na calego widza i slysza:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=6][COLOR=#800080]no ja kota ni ma to myszole harcujom :diabloti::diabloti:[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ktos godoł coś o kocie [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_1_23.gif[/IMG]o [FONT=Arial][COLOR=Red][B]myszach tysz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_33_9.gif[/IMG] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 ehehheehehehehhe no dobra mo dobry humor;-) Alutkowo kofffano zaspiewoj cosik jeszcze !!!! a jo wom potym zaspiewom oratorium o kaczkach z choru magnifical ehehhhe .to dawaj LALA;-) Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 błeheheheehe nooo Ala śpiwoj dziołszka spiwoj :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='zuzolandia']ehehheehehehehhe no dobra mo dobry humor;-) Alutkowo kofffano zaspiewoj cosik jeszcze !!!! a jo wom potym zaspiewom oratorium o kaczkach z choru magnifical ehehhhe .to dawaj LALA;-)[/quote] [quote name='evaxon']błeheheheehe nooo Ala śpiwoj dziołszka spiwoj :evil_lol::evil_lol:[/quote] :grins: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] szła kaczuszka polną dróżką wśród maków kąkoli i kwakała kwa kwa sama ...sama czyli solo :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [B][I][SIZE=6][COLOR=purple]MAŁO MAŁO !!!!!![/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=6][COLOR=#800080]JESZCZE JESZCZE !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B] Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [CENTER]Goł Ala:bigcool: goł Ala:bigcool::ylsuper: [/CENTER] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Według Lecha - brat miał pecha Co ja ci braciszku Na to dziś poradzę Że w tak głupi sposób Oddałeś im władzę. Wiem, że jest ci ciężko Że serce cię boli Że nawet o rękę Nie prosisz już Joli. Ale jak mówiłem O sztamie z Lepperem To mu zrobiliście Z Kamińskim aferę. Należało trzymać Przystawki przy sobie A byłbyś na pewno Do dzisiaj przy żłobie. Z Kwachem i Donaldem Wdałeś się w debaty A potem z Bielanem Szacowałeś straty. A ja przewidziałem Grubo przed spotkaniem Że cię znokautują Te czerwone dranie. Ale ty mądrzejszy Zawsze byłeś Jarku Chwaląc się, że tylko Ty masz łeb na karku. Mama twym geniuszem Do dziś się zachwyca Choć miała kolegium Za kradzież Księżyca. Teraz mi tu nie rycz Nie udawaj skruchy Bo wiesz, że w kaplicy Ziobro ma podsłuchy. Jesteś dzisiaj chłopie W opłakanej formie Ciemny lud niestety Uwierzył Platformie. Wiem, że masz już dosyć Takiej demokracji W której nie podziela Naród twoich racji. Dlatego też Jarku Z tak wielką brawurą Optuję wraz z tobą Za demokraturą. Powiem ci braciszku Dzisiaj prosto w oczy Nigdy nie myślałem Że nam ktoś podskoczy. Mieliśmy armaty, Czołgi, amunicję Ziobrę, Kamińskiego ABW, Policję. I mimo uporu I zbrojnych formacji Pokonał nas Donald I duch demokracji. Nie mieści się we łbie Bracholu kochany Że zabrał nam łajdak Marzenia i plany. Popytaj ty jeszcze Migiem spin doktorów Czy nie szło by jakoś Powtórzyć wyborów. Dziwie się, że Jarku Po dwuletniej misji Na pasku nie miałeś Wyborczej Komisji? Przecież można było Twardo im zaznaczyć Że w razie potknięcia Mają zamataczyć. A dziś, to jedynie Pocieszmy się w biedzie I zjedzmy musztardę Po wstrętnym obiedzie. ........łoj dana loj dana tys sie rozesrała........łoj.......... Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='zuzolandia'][B][I][SIZE=6][COLOR=purple]MAŁO MAŁO !!!!!![/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=6][COLOR=#800080]JESZCZE JESZCZE !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tera twoja kolej :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Medorowa']DoBeReK:p:p:p:p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] o masz... ja sie medorowa ujawniła w tym ślonskim lufcie ... myśli że jej nie łoboczymy :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] o masz... ja sie medorowa ujawniła w tym ślonskim lufcie ... myśli że jej nie łoboczymy :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]liczy na smog :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 widze,zerozspiewaly sie cioteczki na calego ;) Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]tera twoja kolej :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jo zaspiewala !!!! i to jako dugooooooooooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: az mi tchu braklo trza sie napic :evil_lol: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 tyle drinkow no no nie podejrzewalam Cie ;);)no tak pracujesz w koncu w barze ;);) bys sie podzielila troche ;);) Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='zuzolandia']jo zaspiewala !!!! i to jako dugooooooooooo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: az mi tchu braklo trza sie napic :evil_lol: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to zrob tam po RUMunie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 "My Pierwsza Brygada! Strzelecka gromada, Na stos rzulismy Swoj zycia lis,na stos, na stos!!"" tralala Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='sota36']"My Pierwsza Brygada! Strzelecka gromada, Na stos rzulismy Swoj zycia lis,na stos, na stos!!"" tralala[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Legiony to - zołnierska buta Legiony to - ofiarny stos...............[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 dziewczyny gardelka nie bola juz od tego spiewania;)moze cosik na przeplukanie byscie postawily;) Quote
eria Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [SIZE=6][COLOR=lime]WLAZŁ KOTEK NA PŁOTEK ......................!!UDERZYŁ GO.....:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]a teraz płuczemy gardziołka i ...odkażamy :evil_lol:[/COLOR] :drink1::knajpa::drinking::drinking: Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 no tak juz lepiej :):):) nie dawaj nam za duzo bo jeszcze sie upijemy ;);) Quote
sota36 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 "Było morze w morzu kołek, a na kołku byl wierzcholk. Na wierhołku siedzial zajac ( albo kaczor???) i nozkami przebierac spiewal tak...." Zdrowko! Quote
Dobcia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Fruzia barmaneczka:loveu: Ja nie śpiewam, bo ni umiem...:oops: ...ale wypic, wypije:cool3: :drink1::drink1::drink1: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:cool1:.....whisky moja zono tyś mnajlepsza z dam już mnie nie opuścisz już nie będe sam ... mówia whisky to nie wszystko mozna bez niej żyć lecz nie wiedza o tym ludzie ze najgorsze w życiu to .... to samotnym byc ... to samotnym być kurde :hmmmm: chybna mam faze:oops: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 to pewnie po tych drinkach:);)za duzo wypilas a oszczegalam;) Quote
eria Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 kule, ide po wino do barku :diabloti: SZŁA DZIEWECZKA DO LASECZKA,DO ZIELOONEGOOO Quote
Recommended Posts