Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36'][SIZE=5][COLOR=Red]UWAGA _ Pojechali po Fruziołka!!!! Sa w dordze! Jak bede wiedziala cos wiecej- dam znac!!!!!![/COLOR][/SIZE][/quote]
[CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale co to za FRUZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='sota36']Alus, nie moge powiedziec...obiecalam. Ale mysle, ze Fruzia dzis zagosci w zuzkowej galerii! Troszke cierpliwosci!!!![/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:obrazic:.......dopsz....zapamintom to sobie ..............:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sota36']Alus kochom Cie, ale wiem ( bos madra kobita!!) ze zrozumiesz... nie mogie....[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus: a dyć wiym Joluś ....wiym ....poczekom jeszcze :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus: a dyć wiym Joluś ....wiym ....poczekom jeszcze :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrange]KOCHOM CIE ZA TO!!!!![/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]

Posted

[quote name='panienkabubu']Ja i tak uważam, że zuzka to zrobiła to specjalnie, żeby powiększyć liczbę stron na swojej galerii :p heheheh :p[/quote]
PIERDOŁY PRAWISZ! aLE I TAK cIE KOCHOM!

Posted

[quote name='sota36']FRUZIA JEDZIE DO DOMKU!!!!!!!!!!!! Kolo 19.00 maja byc foty!!![/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to na 19 cza piwelo szykować na pępkowe :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']aaaa juz sie doczekac nie moge:errrr::errrr::errrr::errrr:[/QUOTE]

ja tez tylko co chwilka zagladam kiedy moge i sprawdzam czy juz sa,a tu dalej nic,ale teraz przynajmniej wiem ze o 19 :)wiec mysle,ze powinnam trafic tu na 19:00:)no to do zobaczyska;)

Posted

:evil_lol:normalnie wchodze tu z częstotliwością raz na minute :shake:
a i tak Zuzola pewnie się pojawi jak mnie nie będzie po 18 :shake:

Posted

[B][I][SIZE=6][COLOR=purple]OTO FRUZIA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

[url]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/girl2-3.jpg[/url]

[B][I][SIZE=3][COLOR=#800080][IMG]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/girl2-4.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/I][/B]

[B][I][SIZE=3][COLOR=#800080]narazie tyle pozniej wstawe domowe i napisze co nieco bo teraz to latam za Fruzia i wyciagam ja spod szafek kuchennych oraz kontroluje zawartosc pycholka :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/I][/B]