P78 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [FONT=Arial Black] Przedstawiam Wam Reksia, pies mieszka w górach... W Zakopanem... Jego całe życie to łańcuch! Nie ma nawet budy! Nie ma miski, nie ma posłania, nigdy nie biegał na wolności... Pies dostaje jeść w postaci wylewania mu na głowę resztek kapusty, nie ma co marzyć o wodzie!!! Pies może być odebrany,jest dla niego DT, ale nie mamy TRANSPORTU ZAKOPANE - WAWA!!! Bardzo proszę POMÓŻCIE!!! Mam dwa pomysły: albo zrobić zbiórkę na benzynę albo może ktoś może Go przewieźć do WARSZAWY!!! POMOCY!!! Może jakiś transport łączony???!!! Czy KTOŚ MOŻE GO ODEBRAĆ Z ZAKOPANEGO??? Ten pies tam gnije, a tu czeka na Niego dom!!! PROSZĘ POMÓŻCIE!!! Aha - pies będzie wydany bez sprzeciwu właściciela, to jest uzgodnione, będzie także osoba z TOZ,która będzie przy odbiorze - POTRZEBNY TRANSPORT!!! [/FONT] Quote
P78 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 mru napisał(a):jestem!! :) No ja myślę ;) Myślisz, że ktuś zajrzy ...? :( Quote
malvaaa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 zakopane daleko... znacie kogos z tamtych okolic? mysle ze najlepiej byloby znalezc transport laczony z zakopca do wawy... jesli to jest jednorazowa kwota to tez mozna sprobowac, jakies wydarzenie na fb,ogloszenie, ktos zawsze dorzuci grosik... Quote
P78 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Ja nikogo nie znam, znam jedną Panią, ale ona go nie odbierze niestety i pies czeka..., ku..a mać... Może ktoś chociaż do Krakowa go zawiezie???!!! Quote
martaipieski Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 bidulek:( ostatnio napatrzałam sie an wiele podobnych przypadków w naszej okolicy:( Quote
paula82 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 dziewczyny, a może założyć wątek w dziale z małopolski, może ktoś z tamtych okolic prędzej go wypatrzy i chociaż właśnie do Krakowa podrzuci, a z Krakowa do Warszawy łatwiej będzie znaleźć transport. Bieda z niego okropna. :-( Quote
P78 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 My to nawet do tego Krakowa, może i dalibyśmy radę, ktoś nam miał pomóc z benzyną... A znacie kogoś konkretnego stamtąd? Quote
malvaaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ja tu w miare nowa wiec kontaktow tak dalekich jeszcze nie mam wsrod dogomaniakow :) ale mysle ze ten watek w malopolsce to dobry pomysl. Quote
emilia2280 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 szkoda ze pies siedzi i gnije bo nie ma glupiego transportu. ile to lácznie moze byc koszt? mozna jechac na kreské i zbierac jednoczesnie. i wátek porozsylajcie bo jak ludzie majá wiedziec ze takowy istnieje. Quote
paula82 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Czy coś się dzieje w sprawie Reksia? Znalazł się transport? Quote
Recommended Posts