Pocahontas Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Suczka przebywa w jednym ze schronisk. Początkowo myślano że jest w ciąży.Ale wolontariuszka biorąc ją na spacer napisała mi tak: dziś byłam z ta huskowata na spacerze, ja to nie znam sie ale mysle ze ona nie jest w ciazy tylko nadzwyczajniej zapasiona .Bo jest fest kwadratowa nie widac tez zeby mleko jej sie zbieralo,nie zdziwie sie jakby okazalo sie ze nie jest, no bo skoro płci nie rozroznieja to co dopiero ciazy wiec juz sama nie wiem pytalam pracownika czy na pewno jest w ciazy, to zapytal kto powiedzial ze jest? o ile dobrze pamietam to wlasnie on mi to powiedzial normalnie cyrk, stwierdzil ze moze ma urojona a potem ze mu na ciaze nie wyglada, ale on nie wie ma niby 6-7 lat, na smyczy chodzi bardzo ladnie, nie ciagnie i nie oddala sie, widac ze straszna a niej pieszczocha choc poczatkowo zamierala w bezruchu podczas glaskania ale po zaprzestaniu wkladala glowe pod reke i sie przytulala.Na psy nie reaguje wlasciwie wcale, generalnie raczej na wycofana wyglada i taka niesmiala SUNIA SZUKA DOMKU!!! Quote
Pocahontas Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 podnoszę Kluskę bo chyba tak damy jej na imię :-P Quote
Pocahontas Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 spokojna sunia czeka na kochający domek. Quote
basia34 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Czy suniki nikt nie widzi jaka ona sliczna. Quote
Pocahontas Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 idą święta...Kluseczka też by chciała mieć dom... Quote
basia34 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ja jej tego zycze Kluseczko do domku smigaj. Quote
Pocahontas Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 hoop do góry.sunieczka potrzebuje domku.Kluseczko trzymaj się. Quote
Recommended Posts