Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suczka przebywa w jednym ze schronisk.
Początkowo myślano że jest w ciąży.Ale wolontariuszka biorąc ją na spacer napisała mi tak:
dziś byłam z ta huskowata na spacerze, ja to nie znam sie ale mysle ze ona nie jest w ciazy tylko nadzwyczajniej zapasiona .Bo jest fest kwadratowa nie widac tez zeby mleko jej sie zbieralo,nie zdziwie sie jakby okazalo sie ze nie jest, no bo skoro płci nie rozroznieja to co dopiero ciazy wiec juz sama nie wiem
pytalam pracownika czy na pewno jest w ciazy, to zapytal kto powiedzial ze jest? o ile dobrze pamietam to wlasnie on mi to powiedzial normalnie cyrk, stwierdzil ze moze ma urojona a potem ze mu na ciaze nie wyglada, ale on nie wie
ma niby 6-7 lat, na smyczy chodzi bardzo ladnie, nie ciagnie i nie oddala sie, widac ze straszna a niej pieszczocha choc poczatkowo zamierala w bezruchu podczas glaskania ale po zaprzestaniu wkladala glowe pod reke i sie przytulala.Na psy nie reaguje wlasciwie wcale, generalnie raczej na wycofana wyglada i taka niesmiala

SUNIA SZUKA DOMKU!!!

• 2 weeks later...