Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to beataczl, mozemy sie umowic, ze Apka pojdzie do Ciebie na poczatku kwietnia do znalezienia ds, ale zrobie wszystko, by w pol roku dom miala. a jak sie bedziesz wyprowadzac, to dasz znac tydzien wczesniej, lub dwa tyg. zeby ja zabierac, bo sie wyprowadzasz, ok? i wtedy znow hotel jakis. chyba,ze kaasiiar juz wroci z wakacji, bedzie wrzesien i Aprilka wroci do niej.
co dziewczyny?

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poczekaj musze w domu pogadac
czyli opcjonalnie do wrzesnia tak czy wczesniej ? prosze o potwierdzenie przez dt jakiegos terminu ze jak ds sie nie znajdzie to przyjmie Aprilke spowrotem
chyba ze ja sie wyprowadze to dam znac juz wczesniej niestety ... bo mam full ogloszen domu w koncu- moze sie uda sprzedac

Posted

dobra. pomysl, pogadaj.
i czekamy na zdanie kkasiiar, czy by Aprilke przyjela na dt spowrotem, jesli wroci z wakacji, a Aprilka bez ds wciaz bedzie. i jaki to by byl termin. zeby beataczl wiedziala, na czym stoi.
wlasnie beataczl miala kiedys Aprilke na bdt wziasc, ale ta dom znalazla na tamte pol roku, skad ja znow wywalono. wiec wtedy do beataczl pojechala Kama. no i po ponad pol roku, zostala na ds :)
jakby ktos nie wiedzial, o co chodzi.

edit, beata daj mi swoje dane na pm, bo czipa kamie trzeba zmienic!! dane osobowe i nr czip kamy z papierow.!

Posted

[quote name='beataczl']poczekaj musze w domu pogadac
czyli opcjonalnie do wrzesnia tak czy wczesniej ? prosze o potwierdzenie przez dt jakiegos terminu ze jak ds sie nie znajdzie to przyjmie Aprilke spowrotem
chyba ze ja sie wyprowadze to dam znac juz wczesniej niestety ... bo mam full ogloszen domu w koncu- moze sie uda sprzedac[/QUOTE]

April moge przyjac spowrotem 10 wrzesnia :)

Posted

Aprilka już wyróżniona na Poznań na cały miesiąc, telefony dzwońcie!!!!!!

[URL]http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mloda-radosna-Aprilka-W0QQAdIdZ356895732[/URL]

Posted

dzieki Satrina.
no to czekamy!!!

aha, koszty. to ogloszenie kosztowalo 50zl. 32zl zaplacila Satrina, bo miala z bazarku na to. ale brak 18zl. ktos pomoze to splacic? z Walbrzyskiej Skarpety poszlo juz prawie 450zl na Aprilke, troche duzo. nie tylko ją mamy na utrzymaniu.

bitte...

Posted

Wczoraj szybko cyknełam pare fotek
[IMG]http://farm8.staticflickr.com/7200/6788229832_aec89ca9c3_z.jpg[/IMG]
[IMG]http://farm8.staticflickr.com/7177/6788229590_d2a620347c_z.jpg[/IMG]
[IMG]http://farm8.staticflickr.com/7176/6788229156_cb0b566d66_z.jpg[/IMG]
[IMG]http://farm8.staticflickr.com/7047/6934342571_6d01af6349_z.jpg[/IMG]
[IMG]http://farm8.staticflickr.com/7190/6934342341_c168dc08a5_z.jpg[/IMG]

Posted

Byc moze juz znudzona ;) Bardzo polubila moja Sonie i lubi sie z nia bawic,tamte zdjecia byly juz po tych zabawach wiec moze nieco posmutniala ;)
[IMG]http://farm8.staticflickr.com/7054/6788604182_f26b7bcee5_z.jpg[/IMG]

Posted

a juz spia w kojcu w nocy? ile dni w sumie w domku spali? zawsze byla czysta wtedy w domu?
a jak teraz ja wezmiesz w dzien do domu, to zachowuje sie juz inaczej, czy wciaz lata po stole i meblach?

Posted

[quote name='kora78']a juz spia w kojcu w nocy? ile dni w sumie w domku spali? zawsze byla czysta wtedy w domu?
a jak teraz ja wezmiesz w dzien do domu, to zachowuje sie juz inaczej, czy wciaz lata po stole i meblach?[/QUOTE]

W domu spała okolo 2 tyg cale nocki, raz tylko za 1 razem byl caly pakiet ;) pozniej zachowywala czystosc :) Jest grzeczna , kochana bardzoooooo duzo sie zmienila, caly czas domaga sie glaskania.

Posted

[quote name='kora78']ale jak ja teraz do domu wpuszczasz na godzine, to jak sie zachowuje? okielznana juz? czy skacze po meblach?[/QUOTE]
Jak wchodzi do domu to juz jest okrzesana cieszy sie, wszystkich wita ale nie zachowuje sie juz jak dzikuska, wiekszosc czasu lezy sobie i obserwuje wszytsko :) No i zaczepia do zabawy Sonie ;)

Posted

[quote name='kora78']i bardzo fajnie. dziekuje Ci za to, co dla niej robisz !!!

pisze nowy tekst i od razu oglaszam, bo mam pol godzinki na to teraz. poki bajki w tv leca :)[/QUOTE]

No tak bajki daja troche wytchnienia ;) Czy kupic April pakiet ogloszen na jakis bazarku ogloszeniowym?

Posted

nowy tekst. kasiar, akceptujesz?

Aprilka to młoda, grzeczna, kontaktowa sunia. Niezwykle łagodna dla każdego, dla wszystkich ludzi, psów, oraz małych dzieci. Sunia ma niewiele ponad 2 latka. Tkwi w niej więc sporo energii i chęci do zabawy, lubi sobie pobiegać na długich spacerach, pobawić się z napotkanymi psami. Jednak grzecznie zostaje sama w domu, byle nie po 8 godzin. Łagodna, posłuszna, wpatrzona w człowieka. Aprilka potrafi jeździć autem, chodzić na smyczy.
Niestety, życie jej nie rozpieszczało. Trafiała w swoim życiu najczęściej na złych ludzi. Poznała przez to już schronisko, a w nim konieczność walki o siebie. Wskazuje na to brak kawałka ucha, które odgryzł jej jakiś pies. Nie zostawiło to żadnego piętna na psychice tej wesołej i przyjacielskiej suni. Wciąż kocha życie, kocha zabawę i kocha człowieka.
Nie pozostaje nic innego, jak tylko brać i też kochać naszą Aprilkę.
Sunia mieszka w tej chwili w domu tymczasowym koło Bydgoszczy, mieszka w kojcu, ale wyleguje się też na salonach. Pomożemy w transporcie na terenie całego kraju, w razie konieczności i możliwości.
Pilnie szukamy dla niej domku, bo Aprilka w dt może zostać jedynie do... 1 kwietnia... to nie prima aprillis....

Polecam sunię do domu z dziećmi, nawet małymi, z innymi zwierzętami też. Aprilka jest zdrowa, zaszcepiona, odrobaczona, także wysterylizowana. Sunia posiada też identyfikacyjny mikroczip na wypadek zaginięcia. Nie oddamy jej do życia przy budzie, czy na łańcuchu!

kontakt w sprawie adopcji: 668 836 964
mail [email][email protected][/email]

dzis ja pooglaszam troche sama, ale ja robie do 20 ogloszen. za tydzien mozna robic nowe. jesli mozesz i chcesz to prosimy o pakiet, ale za tydzien zeby sie ukazal dopiero. ja dzis oglaszam na poznan.
no i nie kupuj 30szt za 7zl........ ja robie 20 za darmo......:)

Posted (edited)

ok, dziekuje :)))

Apka na:

tablica
gumtree
ojej
owi
olx
petsy
przygarnijzwierzaka
adopcjapsa
doadopcji i morusek
petworld
e-zwierzak
pajeczyna
top-ogloszenia.net
kokosy
cwirek
rozglos
tusprzedaj
19.sprzedasz

na poznań

Edited by kora78
Posted

[quote name='marta0731']Ja się powtarzam... ale na April mogę patrzeć i patrzeć

Czy ja widzę w tle Duży Fiat 125P??? WOW:crazyeye::loveu:[/QUOTE]

Tak :D stoi tam i czeka na cud :D moj TZ stwierdzil ze kiedys go odremontuje i sprzeda za gruba kase:D wiec czekam na ten cud:D