Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia śliczna, totalny słodziak:) Linię ma jak Twiggy kiedyś:), ale to starsza Pani dajmy jej trochę czasu jeszcze. Taka ładna, mądra psinka i taki los miała, błagam....wrr!!!!!

Posted

:biggrina:Cieszymy sie przeogromnie z kazdego przybranego kilograma .Widok Sabci niosacej patyczka rozbroil mnie ..poplakalm sobie z radosci ...Boze ta kochana psinka chyba przez cale swoje zycie nie doznala tyle milosci od czlowieka co teraz .Zdrowiej Sabuniu ....cmokaski od cioteczek ,ktore Cie bardzo moooocccnnooo......kochaja ...:lol:

Posted

:kiss_2:Dzien dobry ! Zagladam do Sabci i cmokaski sle .Tak sobie mysle ,ze te swieta beda chyba pierwszymi w zyciu psinki -bez bicia ,glodzenia i ponizania .Z dala od tych tyranow .Bidula przeszla juz swoja zyciowa droge krzyzowa .Kochany pyszczus .:loveu:

Posted

[quote name='unixena']:kiss_2:Dzien dobry ! Zagladam do Sabci i cmokaski sle .Tak sobie mysle ,ze te swieta beda chyba pierwszymi w zyciu psinki -bez bicia ,glodzenia i ponizania .Z dala od tych tyranow .Bidula przeszla juz swoja zyciowa droge krzyzowa .Kochany pyszczus .:loveu:[/QUOTE]
kochany kochany pyszczuś. Zapraszamy na allegro dla Saby

Posted

[IMG]http://media7.mojageneracja.pl/oiepppyruy/mediuml04lui594bb2bb9a63deb77006.jpg[/IMG]Wesolych i pogodnych Swiat wszystkim ciotuniom ,ktore sa sercem z nasza Sabunia .A suni zycze zdrowka dobrego ,brzuszka pelnego i domku wymarzonego .

Posted

Marycha ja się nie mogę śmiać po wczorajszym dniu.
A tu czytam takie teksty na dogo popołudniu
Dopadło mnie paskudztwo i nie mogę nic jeść
że z bólem, ale się śmieje i niewiem czy na następny wątek wejść:loveu: :lol: ;)

Posted

[quote name='*Gajowa*']Śliczna sunia z naszej Sabci :lol:.
Czy moja wpłata dotarła ?[/QUOTE]
Skontaktuję się z osobą zajmującą się finansami i dam znać

Posted

[quote name='unixena']:buzi: Zagladam do Sabci buzki sle .Jestem ciekawa ,czy juz lepiej z jej uszkami? i jak goja sie te rany na grzbiecie?[/QUOTE]

[SIZE=2]Uszka są juz praktycznie wyleczone. Saba cały czas ma je czyszczone i dostaje krople. Sabunia musi być na diecie dla alergików. [/SIZE]
[SIZE=2]Rany wyglądają bardzo ładnie. Z prawej strony rana wygoiła się zupełnie z lewej jeszcze trochę się babrze, ale już jest sucha i nie ropieje. [/SIZE]