Jump to content
Dogomania

Diana-jej Pani zmarła, teraz Ona umiera w schronisku Wrocław, Już w nowym domu

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta sunia jest naprwedę kochana. Co prawda strasznie spanikowana i kuli się pod nogami, ale będzie z niej wspaniały psiak;) Dla Wrocławian - suczka jest na 14 :razz:

Posted

Właśnie, koniecznie osobny wątek. Diana na allegro ma jeszcze 2 dni :evil_lol: więc podmienię, ale może jakieś imię suni, więcej szczegółów. Proszę, wykorzystajmy te 2 dni z aukcji Dianki.
Potem oczywiście wystawie ponownie, ale ta aukcja jest z tych lepszych/droższych. Szkoda żeby się zmarnowała

Posted

Suczka ma 3 lata, jest miła, łagodna, nie agresywna do innych psów bardzo przestraszona, kuli się pod nogami, chodzi ładnie na smyczy i jest okropnie wychudzona, raz znalazła dom ale wróciła nie mam pojęcia dlaczego bo nie było żadnego wpisu w kartach więc pewnie nie z jej winy.:-( Nie wiem co jeszcze napisać, po przełamaniu lodów będzie wspanaiłym pieskiem;):razz:

Posted

coś sie dzieje na allegro i nie mogę zrobić żadnej zmiany. O ile dobrze przeczytałam na stronie to ona wabi się PUSIA :crazyeye: ?

Czy mogę podać czyjś prywatny kontakt? Czy tylko namiar na schronisko?

Posted

[quote name='lewkonia']Znalazłam na dogo sunię podobną do Dianusi...może tak ja podkleić na allegro????

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23844[/URL][/quote]

[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img53.imageshack.us/img53/4345/sonia81st.jpg[/IMG][/URL]

[B]To jest [SIZE=5]Sonia[/SIZE] - i też ma klapnięte uszko......[/B]

Posted

Nowe wiadomości z domku Diany , sunia ma się super , jest posłuszna i grzeczna i co jest najwspanialsze Diana zaczyna się bawić zabawkami zachęca do zabawy swoją panią , gdy się do niej mówi ona odpowiada po swojemu szczekając różnym tonem ,Diana już na stałe ma miejsce w sercu nowej pani , może sama tu zajrzy i napisze to wspaniała osoba wielkie podziękowania za podarowanie drugiego życia Dianie :calus: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

• 2 weeks later...
Posted

Dianka wybrala sobie fotel na ktorym lubi sie wylegiwac.Ma na nim poscielony kocyk-juz jej.Uwielbia sie nosem ociwrac o nasze lozka jakby chciala na nie wejsc.Jesc dostaje 3 razy dziennie-raczej tak podjada.Czasem toja musze zachecac do jedzenia.Naszczescie zoladeczek ma zdrowy.Na spacerach lubi sobie poszczekac na obcych.W domu tez obcego ostrzega szczekaniem.Jak ktores z nas wraca do domu to musi sie z nia przywitac-inaczej nie odpusci.Caly czas pilnujemy jej lapek zeby nie marzly-niestety ma bardzo wrazliwe.

Posted

Halszka bardzo dziękuję za wiadomości o Diance , jeżeli możesz pisz i opowiadaj o Niej jak najczęściej wszyscy w Schronisku bardzo lubimy poczytać co porabia suńka i jesteśmy pełni podziwu dla Ciebie że stworzyłaś jej domek w którym jest kochana o takim marzą wszystkie pieski !!!!!!!!!
Dianko kochaj mocno swoją pańcie i jej dzieci bądż grzeczna nie szczekaj za głośno , już nigdy nie zmarzną Ci łapki i nie będziesz spała na zimnym betonie :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1:

Posted

No i Dianka mnie zaskoczyla.W Schronisku obojetna, ustepujaca z drogi innym psiakom po trzech tygodniach w domku stala sie "wojownicza".Dzisiaj zuziaM przywiozla mi Tosie na tymczas-do wyleczenia.Ogolnie Dianka Tosie toleruje dopoki ta druga nie zblizy sie do ulubionego fotela Dianki.Wtedy nasza Ksiezniczka pokazuje kielki-ostrzega jakby chciala powiedziec:"uwazaj bo to moje miejsce i moj dom".Musze ja czesto glaskac, przytulac i powtarzac ze jest kochana, nasza do konca.

Posted

Tak to prawda w Schronisku ustępowała każdemu psu nawet malutkiemu nigdy nie pokazała ząbków taka biedna sierotka bojąca się wszystkiego , no ale teraz ma swój domek i napewno broni szczęścia które otrzymała od losu jest kochana rozpieszczana a teraz musi się dzielić swoją pańcią z drugą sunią , Halszko podziwiam Cię masz ogromne serce a zwierzęta które trafiły pod twoją opiekę nigdzie nie miały by lepiej to dla Ciebie :calus: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: