Seaside Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Napiszę do moda o przeniesienie tego wątku Quote
Negri Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ta sunia jest naprwedę kochana. Co prawda strasznie spanikowana i kuli się pod nogami, ale będzie z niej wspaniały psiak;) Dla Wrocławian - suczka jest na 14 :razz: Quote
Korenia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Jaak weszlam na strone Kingi to pomyslałam, że to noew zdjęcia Dianki.. Ktoś już jej założył nowy wątek? Quote
Beata J. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Właśnie, koniecznie osobny wątek. Diana na allegro ma jeszcze 2 dni :evil_lol: więc podmienię, ale może jakieś imię suni, więcej szczegółów. Proszę, wykorzystajmy te 2 dni z aukcji Dianki. Potem oczywiście wystawie ponownie, ale ta aukcja jest z tych lepszych/droższych. Szkoda żeby się zmarnowała Quote
Negri Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Suczka ma 3 lata, jest miła, łagodna, nie agresywna do innych psów bardzo przestraszona, kuli się pod nogami, chodzi ładnie na smyczy i jest okropnie wychudzona, raz znalazła dom ale wróciła nie mam pojęcia dlaczego bo nie było żadnego wpisu w kartach więc pewnie nie z jej winy.:-( Nie wiem co jeszcze napisać, po przełamaniu lodów będzie wspanaiłym pieskiem;):razz: Quote
Beata J. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 coś sie dzieje na allegro i nie mogę zrobić żadnej zmiany. O ile dobrze przeczytałam na stronie to ona wabi się PUSIA :crazyeye: ? Czy mogę podać czyjś prywatny kontakt? Czy tylko namiar na schronisko? Quote
lewkonia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='lewkonia']Znalazłam na dogo sunię podobną do Dianusi...może tak ja podkleić na allegro???? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23844[/URL][/quote] [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img53.imageshack.us/img53/4345/sonia81st.jpg[/IMG][/URL] [B]To jest [SIZE=5]Sonia[/SIZE] - i też ma klapnięte uszko......[/B] Quote
Negri Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Tak, wabi się Pusia:razz: Nie mam pojęcia kto wymyślał to imię no ale....... Kontakt można podać na schronisko i na mojego meila: [email][email protected][/email] Quote
Beata J. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pusia na allegro [URL]http://www.allegro.pl/item136136438_jest_mila_lagodna_a_tak_ja_potraktowali.html[/URL] Quote
Bella11 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Można dodać że suczka jest wysterylizowana Quote
Bella11 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Nowe wiadomości z domku Diany , sunia ma się super , jest posłuszna i grzeczna i co jest najwspanialsze Diana zaczyna się bawić zabawkami zachęca do zabawy swoją panią , gdy się do niej mówi ona odpowiada po swojemu szczekając różnym tonem ,Diana już na stałe ma miejsce w sercu nowej pani , może sama tu zajrzy i napisze to wspaniała osoba wielkie podziękowania za podarowanie drugiego życia Dianie :calus: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Beata J. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [B]DIANUŚ ALE SIĘ CIESZĘ[/B] :smilecol: :smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :laola: :laola: Quote
Korenia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Supeeeeeeeeeeeeeer!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Seaside Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jak cudnie A w końcu ktoś nam przeniesie ten wątek czy nie??? :mad: Quote
evasta4 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Ale się cieszę- Dianeczko trzymaj się cieplutko!!! Quote
Negri Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ja też się cieszę:eviltong: A co z Punią? Ktoś założył jej wątek? czy jak to wygląda? Quote
Seaside Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 kurcze a wątek dalej nie przeniesiony :( Quote
Beata J. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [B]WĄTEK PUSI[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33946[/URL] [B]Zaglądajcie do niej, proszę[/B] Quote
halszka288 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dianka wybrala sobie fotel na ktorym lubi sie wylegiwac.Ma na nim poscielony kocyk-juz jej.Uwielbia sie nosem ociwrac o nasze lozka jakby chciala na nie wejsc.Jesc dostaje 3 razy dziennie-raczej tak podjada.Czasem toja musze zachecac do jedzenia.Naszczescie zoladeczek ma zdrowy.Na spacerach lubi sobie poszczekac na obcych.W domu tez obcego ostrzega szczekaniem.Jak ktores z nas wraca do domu to musi sie z nia przywitac-inaczej nie odpusci.Caly czas pilnujemy jej lapek zeby nie marzly-niestety ma bardzo wrazliwe. Quote
Bella11 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Halszka bardzo dziękuję za wiadomości o Diance , jeżeli możesz pisz i opowiadaj o Niej jak najczęściej wszyscy w Schronisku bardzo lubimy poczytać co porabia suńka i jesteśmy pełni podziwu dla Ciebie że stworzyłaś jej domek w którym jest kochana o takim marzą wszystkie pieski !!!!!!!!! Dianko kochaj mocno swoją pańcie i jej dzieci bądż grzeczna nie szczekaj za głośno , już nigdy nie zmarzną Ci łapki i nie będziesz spała na zimnym betonie :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: Quote
halszka288 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No i Dianka mnie zaskoczyla.W Schronisku obojetna, ustepujaca z drogi innym psiakom po trzech tygodniach w domku stala sie "wojownicza".Dzisiaj zuziaM przywiozla mi Tosie na tymczas-do wyleczenia.Ogolnie Dianka Tosie toleruje dopoki ta druga nie zblizy sie do ulubionego fotela Dianki.Wtedy nasza Ksiezniczka pokazuje kielki-ostrzega jakby chciala powiedziec:"uwazaj bo to moje miejsce i moj dom".Musze ja czesto glaskac, przytulac i powtarzac ze jest kochana, nasza do konca. Quote
Bella11 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Tak to prawda w Schronisku ustępowała każdemu psu nawet malutkiemu nigdy nie pokazała ząbków taka biedna sierotka bojąca się wszystkiego , no ale teraz ma swój domek i napewno broni szczęścia które otrzymała od losu jest kochana rozpieszczana a teraz musi się dzielić swoją pańcią z drugą sunią , Halszko podziwiam Cię masz ogromne serce a zwierzęta które trafiły pod twoją opiekę nigdzie nie miały by lepiej to dla Ciebie :calus: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Recommended Posts