Jump to content
Dogomania

Lolek, Bobi, Malwina i Jessi zgraja diablow ;) od najmniejszego do najwiekszego :*

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='unikatowydiament'][COLOR=red]Aniu,wszystkiego najlepszego oraz spełnienia marzeń:)[/COLOR][/QUOTE]

dziekuje:)
ale podoba jest buuuu
ciemno, zimno i co chwile leje:-(

Posted

[quote name='deer_1987'][URL]http://desmond.imageshack.us/Himg827/scaled.php?server=827&filename=dsc01376kopiowanie.jpg&res=medium[/URL]
Jaka obroza :loveu:[/QUOTE]

sliczna dama ma sliczna obrozke za to przystojni kawalerzy maja czarne skorzane obrozki:)
co prawda juz dawno byly kupione i chodza w nich ale dopiero teraz ja widac:cool3:

Posted

[quote name='Paula03']My również spóźnienie, ale szczerze wszystkiego najlepszego :BIG: :loveu:[/QUOTE]

dzieki :)

Malwinka nauczyla sie jednej komendy, a mianowicie "daj lape":multi:

Posted

[quote name='Falkaa']Heeej wam :) Co tam u was? :)[/QUOTE]

czesc:)
u nas wszystko bez zmian....
heh pogoda do bani ciagle pada i zimno jest to nawet psy nie chca byc na dworze:shake:

Posted

[quote name='patusiove']Piękne yorki. Z papierkiem? ;)[/QUOTE]

dziekuje:)
tak

w pt weszlam na allegro zobaczyc po ile leca yorki poniewaz kolezanka mojej mamy chce kupic yorka i stwierdzila ze z papierami kupi za 300zl(wydawal mi sie absurd takiej ceny)i zobaczylam wcale nie duzo ogloszen z papierkiem ZKwP a reszta to z klubow i oczywiscie zaraz po cenie mozna bylo wywnioskowac czy pies jest z ZKwP czy z klubu. Nawet nie trzeba bylo otwierac oferty dokladniej.
Zaciekawila mnie jedna suczka(szczeniak)ktora byla na licytacji(hodowla zarejestrowana w ZKwP) za 1zl wiec z ciekawosci dzwonie do kobiety i chwile gadalam z kobieta a jak jej zadalam pyt: "czy pies pojdzie po cenie jaka sie wylicytuje " to ona odp "tak, obojetnie czy za 500zl czy za 2000zl"no wiec wczoraj obserwowalam czy cos sie zmienilo i okazalo sie ze dwie os licytowaly o 13tej doszli do kwoty 102zl a o 15:30 usunieto aukcje podajac przyczyne "problem z zdrowiem szczeniaka"a aukcja byla do dzisiaj 22:30. Kobieta miala jeszcze brata tej suczki i go chciala sprzedac od razu(nie byl na allegro). Dziwna sytuacja:hmmmm:

Posted

[quote name='understandme']Jak kociaki fajnie razem śpią :loveu:[/QUOTE]

:)

[quote name='Pegaza']Taa wg mnie jak zauwazyla ze malo dostanie kasy to oferte usunela..[/QUOTE]

tez tak pomyslalam, tylko ze za chlopczyka chciala 800zl i niby jeszcze by z ceny zeszla jezeli by sie pojechalo po niego

Posted

A kto to jest ta osoba na zdjęciu? Czy ona spi czy płacze...?
[url]http://desmond.imageshack.us/Himg543/scaled.php?server=543&filename=dsc01377kopiowanie.jpg&res=medium[/url]

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A kto to jest ta osoba na zdjęciu? Czy ona spi czy płacze...?
[URL]http://desmond.imageshack.us/Himg543/scaled.php?server=543&filename=dsc01377kopiowanie.jpg&res=medium[/URL]

Pzdr.[/QUOTE]

ha ha ha to ja tylko Malwina starala sie zebym wstala :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Noooo, minę masz niesamowitą...

Pzdr.[/QUOTE]

czasem to nawet mam jeszcze gorsza mine jak mnie budzi cala trojka, najgorzej jak w calej dobie moge pospac 4godz a ach to nie obchodzi ze wrocilam o 4rano i tak mi zrobia pobudke o 6rano bo o tej porze zawsze wstaja i wtedy to dopiero wygladam jak smierc, nawet strzelac min mi sie nie chce:mad: