Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc tak nawet nie wiem od czego zacząć, Skrapi (Amos) jest już dużym przystojnym amantem jorki za nim szaleją on za nimi nie za bardzo:D Ogólnie jest przyjaźnie nastawiony do wszystkich psów i ludzi, jest bardzo czujny i czasem sobie podszczeka sąsiada:) W domu nie sprawia żadnych problemów typowy przytulaczek, podgryzaczek. Zna komendę siad, łapa, daj głos, noga i ostatnio naumiał się warować normalnie sama jestem w szoku ze tak szybko bystra morda. Ładnie chodzi przy nodze ale niestety tylko jak idzie ze mną :( Często jesteśmy w Szczecinie wiec chodzimy do lasku arkońskiego na wybieg można nas tam spotkać. Zdjęcia mam ale jak się je wstawia bo zaraz mnie coś trafi:)

• 1 month later...
Posted

Amos ma dzisiaj pierwszy kryzys, czyli przelewa sie Kasi przez rece :( Oby szybko wyszedl z tej przekletej choroby :( Zobaczcie, jaki on juz duzy, az uwierzyc nie moge, ze ten czas tak szybko leci, klusek ma juz 7 miesiecy :crazyeye:

Posted

Mam dobre wiadomosci :)

hej po 5 dniach walki jest juz lepiej nawet dobrze pije sam, wodę z elektrolitami i nie wymiotuje ale jeszcze nie chce jeść ale mam nadzieje ze jutro zacznie wiec jestem juz spokojniejsza udało sie wygrac z tym paskudztwem. Tam gdzie sie zaraził wszystkie psy zachorowały jakis pogrom normalnie

Posted

agaga21 napisał(a):
z tym jedzeniem i piciem to jeszcze ostrożnie...trzymam kciuki, by już było tylko lepiej!

Kasia obserwuje reakcje mlodego na picie. Robi to sam i nie ma odruchow wymiotnych, co brzmi bardzo dobrze. Zobaczymy czy zje kuleczke ryzu z kurczaczkiem...

Posted

agnieszka32 napisał(a):
A gdzie on się zaraził, skoro w tym miejscu wszystkie psy chorują?

Kasia byla z Amosem u babci. Po fakcie dowiedziala sie o niedawnej smierci miejscowego szczeniaczka :(