gagatekk Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 ale nasz gwiazdor dziś szalał :D Kasia jest prawdziwą szczęściarą!!! i nawet w TV ile razy go pokazywali :D Quote
White dogs Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 A więc tak nawet nie wiem od czego zacząć, Skrapi (Amos) jest już dużym przystojnym amantem jorki za nim szaleją on za nimi nie za bardzo:D Ogólnie jest przyjaźnie nastawiony do wszystkich psów i ludzi, jest bardzo czujny i czasem sobie podszczeka sąsiada:) W domu nie sprawia żadnych problemów typowy przytulaczek, podgryzaczek. Zna komendę siad, łapa, daj głos, noga i ostatnio naumiał się warować normalnie sama jestem w szoku ze tak szybko bystra morda. Ładnie chodzi przy nodze ale niestety tylko jak idzie ze mną :( Często jesteśmy w Szczecinie wiec chodzimy do lasku arkońskiego na wybieg można nas tam spotkać. Zdjęcia mam ale jak się je wstawia bo zaraz mnie coś trafi:) Quote
ageralion Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Amosowa rodzinka zawitala!! Zdjecia musisz wrzucic najpierw na jakis serwer, np fotka.pl a potem uzyc linka :) Quote
ageralion Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Wlasnie dzwonila zalamana Kasia, Amos zarazil sie parwowiroza, pomimo wszystkich 3 szczepien! :( Dostaje dozylnie kroplowki, ma 40 stopni goraczki :( Quote
agnieszka32 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 ageralion napisał(a):Wlasnie dzwonila zalamana Kasia, Amos zarazil sie parwowiroza, pomimo wszystkich 3 szczepien! :( Dostaje dozylnie kroplowki, ma 40 stopni goraczki :( O nie :(:( Quote
agaga21 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 jak mia 3 razy szczepienia, to powinien przetrwać....biedne psisko :( , trzymam kciuki! Quote
ageralion Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Surowicy juz od dawna nie ma :( Nase 4 szczyle wygraly bez surowicy i mialy tylko 1 szczepienie, wiec i Amos musi dac rade! Musi! :( Quote
ageralion Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Amos ma dzisiaj pierwszy kryzys, czyli przelewa sie Kasi przez rece :( Oby szybko wyszedl z tej przekletej choroby :( Zobaczcie, jaki on juz duzy, az uwierzyc nie moge, ze ten czas tak szybko leci, klusek ma juz 7 miesiecy :crazyeye: Quote
dagmara86 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 trzymam bardzo mocno kciuki! musi być dobrze! Quote
ageralion Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Mam dobre wiadomosci :) hej po 5 dniach walki jest juz lepiej nawet dobrze pije sam, wodę z elektrolitami i nie wymiotuje ale jeszcze nie chce jeść ale mam nadzieje ze jutro zacznie wiec jestem juz spokojniejsza udało sie wygrac z tym paskudztwem. Tam gdzie sie zaraził wszystkie psy zachorowały jakis pogrom normalnie Quote
agaga21 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 z tym jedzeniem i piciem to jeszcze ostrożnie...trzymam kciuki, by już było tylko lepiej! Quote
ageralion Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 agaga21 napisał(a):z tym jedzeniem i piciem to jeszcze ostrożnie...trzymam kciuki, by już było tylko lepiej! Kasia obserwuje reakcje mlodego na picie. Robi to sam i nie ma odruchow wymiotnych, co brzmi bardzo dobrze. Zobaczymy czy zje kuleczke ryzu z kurczaczkiem... Quote
agnieszka32 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 A gdzie on się zaraził, skoro w tym miejscu wszystkie psy chorują? Quote
ageralion Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 agnieszka32 napisał(a):A gdzie on się zaraził, skoro w tym miejscu wszystkie psy chorują? Kasia byla z Amosem u babci. Po fakcie dowiedziala sie o niedawnej smierci miejscowego szczeniaczka :( Quote
Recommended Posts