giselle4 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='jaanka']O to świetne wieści , szczęśliwego życia Brzdącu :) A pan jak czyta wątek to może sam zechce nam napisać co słychać i może wklei zdjęcia :)[/QUOTE] dobry pomysł:):) Quote
rita60 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 :multi:ale wiadomosc,powodzenia maleńki:multi:badz grzeczny:razz: cioteczko zdejmowac ogłoszonka ? masz jeszcze pypcia na jezyku:evil_lol: Quote
giselle4 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='rita60']:multi:ale wiadomosc,powodzenia maleńki:multi:badz grzeczny:razz: cioteczko zdejmowac ogłoszonka ? masz jeszcze pypcia na jezyku:evil_lol:[/QUOTE] zdejmowac kochana ...ale Neska i Reksio dalej w schronie a ten pypec bedzi mi przestroga hihihi Quote
swj63 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Brzdąc jest u nas już 1,5 dnia i sprawuje się super, jest spokojny, w miarę umie chodzić na smyczy i odzyskuje radość życia. Znajdzie u nas, jak jego 4-ro poprzedników miłość, opiekę, pełną michę.Pozdrawiam Quote
giselle4 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 swj63 napisał(a):Brzdąc jest u nas już 1,5 dnia i sprawuje się super, jest spokojny, w miarę umie chodzić na smyczy i odzyskuje radość życia. Znajdzie u nas, jak jego 4-ro poprzedników miłość, opiekę, pełną michę.Pozdrawiam witam pana serdecznie i jeszcze raz ukłony wiem ze bedzie mial domek ...bardzo dobry domek widziałam fotki poprzednich panstwa psiakow ...tylko dobrzy ludzie chcą sie pochawlic swoimi przyjaciołmi ...dziekuje... i prosze nie zapomionac o nas ta z pypciem:) Quote
rita60 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 No i prosimy o foty:lol: ta bez pypcia,babcia rita:p Quote
Recommended Posts