Jump to content
Dogomania

Łapka, moja Łapcia (Ostrów Maz) zostaje z nami na zawsze.W naszych sercach. Za TM

Recommended Posts

Posted

[quote name='beam6']Jak Bartkowi smakowały ucha świńskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:??????[/quote]
niam niam - pierwsza klasa:evil_lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ronju wrzuciłam spozniony prezent dla Pysi do Twojej paczki. Oczywiscie wszystko razy 3 wrzucone;)
A z tymi swinskimi ucholami to ja mam pytanie... to czy tylko mój pies robi mi komore gazową po nich? kurcze... jakby tak 3sztuki miały takie przeboje... ho ho!! nic tylko pakować walizki i wyprowadzić się na 3dni:D

Posted

Papiśku, dziękujemy:multi: Jedno ma urodzinki, a wszyscy dostają prezenty, czyli wychodzą im po 3 urodzinki w roku:razz:
Moje psiuchy w ogóle bardzo rzadko smrodzą, chyba, że ja już mam przytępiony zapach po tym czego nawącham się w pracy:ekmm:

Posted

Hehehehe... Bo Łapka płakała... Bo powiedziała, że mnie kocha!!!!!!!! :evil_lol:
Coś ona taka przybita, tak jak nie Łapka...
Aaaaaa... Ciotka, dostałam mandat za parkowanie na chodniku pod Twoim domem :angryy:

Posted

[quote name='Igusia']Hehehehe... Bo Łapka płakała... Bo powiedziała, że mnie kocha!!!!!!!! :evil_lol:
Coś ona taka przybita, tak jak nie Łapka...
Aaaaaa... Ciotka, dostałam mandat za parkowanie na chodniku pod Twoim domem :angryy:[/quote]
mandat????jak to????:crazyeye: Bartek też tam parkuje i nie dostaje:eviltong: moze to przez tą żarówkę???
Łapciucha jest smutna i trochę odstaje od reszty - nie wiemy czemu. Podlizujemy jej się teraz z Bartkiem:cool1: [SIZE=1]do czego to doszło...[/SIZE]
a Łapciucha jest wstręciucha - wiejska obszczekiwaczka - czasem się muszę wstydzić za nią

Posted

a moje psiuszki wczoraj pokonały barierę i pierwszy raz wtulone spały razem. zwykle w takich sytuacjach Pysiuńka uciekała. a dziś spały z Łapką i Pysia trzymała głowę na pleckach Łapci. Jak Bartek poleciał po aparat, to one poleciały za nim:cool1:
moje psiuszki nareszcie się pokochały:loveu:
[IMG]http://img258.imageshack.us/img258/4785/ra1cl9.jpg[/IMG]

Karmelek utulił Pysiunkę
[IMG]http://img264.imageshack.us/img264/3649/ra2ea3.jpg[/IMG]

Posted

Tak, tak paczka doszła cała i zdrowa i zawartość BARDZO!! Nam sie podoba!

Jak one słodko śpiąąąą :loveu: :loveu: :loveu:
Ech ten Karmelek między dwoma kobietami to ma dobrze :cool3:

Posted

W Niekończącej się Opowieści grał Cinas. Ten co był u mnie na tymczasie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
I jeszcze grał w Archiwum X takich przybyszów z Innej Planety.:eviltong:
Właśnie ronja, co on robi z tą pyśką? Gniecie, ugniara... Pewnie ją tam za nóżkę łapie :diabloti:
Mój BOŻE!

Posted

Ad1 - Karmelek tulił Pysiunkę, przytuleni spali:eviltong:
Ad2 - Kondensował, a raczej skondensował to mnie dziś w nocy. Uwalił się na mnie i nie chciał zejść. tylko cieszył, ogonem merdał i brzucho pokazywał, więc ja spałam zagęszczona, a Karmelek łotrzyk jak lord (na pościeli:mad: )

• 2 weeks later...
Posted

doszło całe??martwiłam się, że stłuką na poczcie i mnie do paki wsadzą za takie przesyłki:razz:

Łapciucha nieco weselksza ostatnio, częsciej do mnie przychodzi sama z siebie. i mamy nową zabawę, która nazywa się "Dawaj Doopę":cool3: - ja łapię Łapcię za boczki, a ona mnie dziabie i jest bardzo zadowolona z tego. Wobec tego, ja również.
A Karmelek łotr pożarł mi dziś paczki przygotowane do wysłania. Były w siatce - 2 cięzki paczki i 3 przesyłki w kopertach (nie dostałam się dziś na pocztę:angryy: odstałam pół godziny, po czym pani zamknęła okienko i udała się na przerwę, a mnie trafił szlag:angryy: :angryy: :mad: ). Karmelek całą ta ciężką siatę zataskał na nasze łózko do drugiego pokoju i tam rozprawił się z jej zawarotością

Posted

Doszło calutkie ;) jak znalazł na "roczek" Saby za 4dni:D

Karmelek pewnie ząbkuje stąd też te zniszczenia ;);) ja to mam na codzien... Saba zjada prawie wszystko jak tylko zostanie sama na chwile... Boi sie i tyle... Pewna pani doradziła nam ustawić jej "budę" do schowania jak będzie sama:D:D:D:D No i będę psu szałasy z ręczników budować:D jak zje ręczniki to znajdę tę panią... ;)

Igusia! Baterie wymien na sloneczne:) wiosna przyszła to sie naładują:D

Posted

Papisia, czy dziś są urodzinki Sabci???
Wszystkiego najlepszego zyczymy:zdrówka, posłuszeństwa i fajowych spacerów
życzą Karmelek
[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/1254/melrf6.jpg[/IMG]
Pysiunka
[IMG]http://img161.imageshack.us/img161/9893/la2an9.jpg[/IMG]
i Łapciucha
[IMG]http://img408.imageshack.us/img408/6310/laor3.jpg[/IMG]

ps. mamy prezencik dla Sabci - wysyłamy w poniedziałek

Posted

Ronju!! Tak baaardzo dziękujemy!!! :loveu: :loveu: :oops:

Życzenia zdrówka się przydadzą bo Sabusia się rozchorowała... miała być impreza urodzinkowa i tort z kurzego cyca, a siedzieliśmy u weterynarza... Sabusia ma bakteryjne zapalenie jelit albo żołądka... nie wiem... z wrazenia zapomnialam. Wywinęło dziś psa na lewą stronę i ścisła dieta :shake:

A My dla dziewczyn mamy prezent z okazji dnia kobiet, ale kurcze jak na złość nie zdążylismy w piątek na pocztę :angryy: a potem Saba podróżowała z paczką i ją obsliniła!! :splat:

Sabusia baaardzo dziękuje za życzenia.. baaaaaaaaaaaardzo!! :loveu: :loveu:

[CENTER]
<a tutaj wywaliło zdjęcie:D>[/CENTER]