ronja Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='beam6']Jak Bartkowi smakowały ucha świńskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:??????[/quote] niam niam - pierwsza klasa:evil_lol: Quote
papisia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ronju wrzuciłam spozniony prezent dla Pysi do Twojej paczki. Oczywiscie wszystko razy 3 wrzucone;) A z tymi swinskimi ucholami to ja mam pytanie... to czy tylko mój pies robi mi komore gazową po nich? kurcze... jakby tak 3sztuki miały takie przeboje... ho ho!! nic tylko pakować walizki i wyprowadzić się na 3dni:D Quote
ronja Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Papiśku, dziękujemy:multi: Jedno ma urodzinki, a wszyscy dostają prezenty, czyli wychodzą im po 3 urodzinki w roku:razz: Moje psiuchy w ogóle bardzo rzadko smrodzą, chyba, że ja już mam przytępiony zapach po tym czego nawącham się w pracy:ekmm: Quote
Neris Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Nie smrodzą zapewne dlatego, że wiedzą jak bardzo nie lubisz brzydkich zapachów... bo to grzeczniusie są piesy! Quote
Igusia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hehehehe... Bo Łapka płakała... Bo powiedziała, że mnie kocha!!!!!!!! :evil_lol: Coś ona taka przybita, tak jak nie Łapka... Aaaaaa... Ciotka, dostałam mandat za parkowanie na chodniku pod Twoim domem :angryy: Quote
ronja Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Igusia']Hehehehe... Bo Łapka płakała... Bo powiedziała, że mnie kocha!!!!!!!! :evil_lol: Coś ona taka przybita, tak jak nie Łapka... Aaaaaa... Ciotka, dostałam mandat za parkowanie na chodniku pod Twoim domem :angryy:[/quote] mandat????jak to????:crazyeye: Bartek też tam parkuje i nie dostaje:eviltong: moze to przez tą żarówkę??? Łapciucha jest smutna i trochę odstaje od reszty - nie wiemy czemu. Podlizujemy jej się teraz z Bartkiem:cool1: [SIZE=1]do czego to doszło...[/SIZE] a Łapciucha jest wstręciucha - wiejska obszczekiwaczka - czasem się muszę wstydzić za nią Quote
ronja Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 awizo jest pójdę dziś na pocztę. a moja doszła??? Quote
ronja Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 a moje psiuszki wczoraj pokonały barierę i pierwszy raz wtulone spały razem. zwykle w takich sytuacjach Pysiuńka uciekała. a dziś spały z Łapką i Pysia trzymała głowę na pleckach Łapci. Jak Bartek poleciał po aparat, to one poleciały za nim:cool1: moje psiuszki nareszcie się pokochały:loveu: [IMG]http://img258.imageshack.us/img258/4785/ra1cl9.jpg[/IMG] Karmelek utulił Pysiunkę [IMG]http://img264.imageshack.us/img264/3649/ra2ea3.jpg[/IMG] Quote
papisia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Tak, tak paczka doszła cała i zdrowa i zawartość BARDZO!! Nam sie podoba! Jak one słodko śpiąąąą :loveu: :loveu: :loveu: Ech ten Karmelek między dwoma kobietami to ma dobrze :cool3: Quote
ronja Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 no to się ciesze, zapakowałam każdy z osobna dosyć pancernie;) a ja na pocztę jeszcze nie trafiłam... ale trafię w poniedziałek:multi: Quote
Igusia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ronja']Karmelek utulił Pysiunkę [IMG]http://img264.imageshack.us/img264/3649/ra2ea3.jpg[/IMG][/QUOTE] :evil_lol: raczej ja przygniotl:eviltong: Quote
Neris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Karmelek nie grał czasem pso-smoka w Neverending story? Quote
Igusia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 W Niekończącej się Opowieści grał Cinas. Ten co był u mnie na tymczasie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jeszcze grał w Archiwum X takich przybyszów z Innej Planety.:eviltong: Właśnie ronja, co on robi z tą pyśką? Gniecie, ugniara... Pewnie ją tam za nóżkę łapie :diabloti: Mój BOŻE! Quote
Neris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 On ją może kondensuje! Ściska Pysiulkę, ugniata i ona będzie coraz bardziej zagęszczona!!!! Quote
ronja Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Ad1 - Karmelek tulił Pysiunkę, przytuleni spali:eviltong: Ad2 - Kondensował, a raczej skondensował to mnie dziś w nocy. Uwalił się na mnie i nie chciał zejść. tylko cieszył, ogonem merdał i brzucho pokazywał, więc ja spałam zagęszczona, a Karmelek łotrzyk jak lord (na pościeli:mad: ) Quote
papisia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Łapcia <oczy> gdzie jestes?? pisz do ciotki!! p.s. Ronja!! Dziekuję za bonusa:D:D:D:D Quote
ronja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 doszło całe??martwiłam się, że stłuką na poczcie i mnie do paki wsadzą za takie przesyłki:razz: Łapciucha nieco weselksza ostatnio, częsciej do mnie przychodzi sama z siebie. i mamy nową zabawę, która nazywa się "Dawaj Doopę":cool3: - ja łapię Łapcię za boczki, a ona mnie dziabie i jest bardzo zadowolona z tego. Wobec tego, ja również. A Karmelek łotr pożarł mi dziś paczki przygotowane do wysłania. Były w siatce - 2 cięzki paczki i 3 przesyłki w kopertach (nie dostałam się dziś na pocztę:angryy: odstałam pół godziny, po czym pani zamknęła okienko i udała się na przerwę, a mnie trafił szlag:angryy: :angryy: :mad: ). Karmelek całą ta ciężką siatę zataskał na nasze łózko do drugiego pokoju i tam rozprawił się z jej zawarotością Quote
Igusia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Cześć kochana Łapulindo! Tu ciotka wyczerpana, baterie mi padły i nie nadają się do ładowania... Buźki dla PSIUCHÓW!;) Quote
papisia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Doszło calutkie ;) jak znalazł na "roczek" Saby za 4dni:D Karmelek pewnie ząbkuje stąd też te zniszczenia ;);) ja to mam na codzien... Saba zjada prawie wszystko jak tylko zostanie sama na chwile... Boi sie i tyle... Pewna pani doradziła nam ustawić jej "budę" do schowania jak będzie sama:D:D:D:D No i będę psu szałasy z ręczników budować:D jak zje ręczniki to znajdę tę panią... ;) Igusia! Baterie wymien na sloneczne:) wiosna przyszła to sie naładują:D Quote
ronja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Papisia, czy dziś są urodzinki Sabci??? Wszystkiego najlepszego zyczymy:zdrówka, posłuszeństwa i fajowych spacerów życzą Karmelek [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/1254/melrf6.jpg[/IMG] Pysiunka [IMG]http://img161.imageshack.us/img161/9893/la2an9.jpg[/IMG] i Łapciucha [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/6310/laor3.jpg[/IMG] ps. mamy prezencik dla Sabci - wysyłamy w poniedziałek Quote
papisia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ronju!! Tak baaardzo dziękujemy!!! :loveu: :loveu: :oops: Życzenia zdrówka się przydadzą bo Sabusia się rozchorowała... miała być impreza urodzinkowa i tort z kurzego cyca, a siedzieliśmy u weterynarza... Sabusia ma bakteryjne zapalenie jelit albo żołądka... nie wiem... z wrazenia zapomnialam. Wywinęło dziś psa na lewą stronę i ścisła dieta :shake: A My dla dziewczyn mamy prezent z okazji dnia kobiet, ale kurcze jak na złość nie zdążylismy w piątek na pocztę :angryy: a potem Saba podróżowała z paczką i ją obsliniła!! :splat: Sabusia baaardzo dziękuje za życzenia.. baaaaaaaaaaaardzo!! :loveu: :loveu: [CENTER] <a tutaj wywaliło zdjęcie:D>[/CENTER] Quote
ronja Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 to niech zdrowieje dziewczynka. Łapciucha też miała kilka dni rozwolnienie - to jakaś wirusówka była. ściskamy Quote
Recommended Posts