Tymonka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='emilia2280']Jezzu, ocelot pisalas na wátku, wiéc chyba grzecznie byloby podziékowac... zaczynam tracic cierpliwosc do braku...rozgarniécia, bo juz nie o braku czasu na pisanie tu chodzi... Przypominam, tez bardzo dziékujemy za oferté pomocy![/QUOTE] Oczywiście bardzo dziękujemy , jutro Ocelot będzie w schronie sprawdzi co doszło i na pewno napisze , a teraz mamy taki natłok nowych psich bid że nie wyrabiamy i poprostu niektóre sprawy umykają . Quote
ocelot Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='emilia2280']Jezzu, ocelot pisalas na wátku, wiéc chyba grzecznie byloby podziékowac... zaczynam tracic cierpliwosc do braku...rozgarniécia, bo juz nie o braku czasu na pisanie tu chodzi... Przypominam, tez bardzo dziékujemy za oferté pomocy![/QUOTE] Emilia o brak czasu chodzi. ja pracuję po kilkanaście godzin dziennie, mam dwoje małych dzieci i nie zawsze moge usiąść przy komputerze to raz. Dwa, że jak wiem co dotarło od razu dziękuję na wątku. Buda z Anapola nie dotarła. cement również jeszcze. Zdjęć nie obiecuję zrobić bo nie wiem kiedy i ile będę w schronisku. Tam jest Emilia 122 psy i każdemu nie zrobię. Dzisiaj chcemy zrobić huskym. na wątku pisze również KatiKorey jak coś wie i anja2201. Staramy sie to robić w miarę na bieżąco. W międzyczasie jeszcze ciągle wyskakują psie sprawy na mieście. Jesli ktoś lepiej będzie monitorował sprawę darów to zapraszam do współpracy. Szczeniaków mamy w tej chwili 7. Emilia przepraszam, ale ja nie daję rady zwyczajnie pogodzić pracy, domu, schroniska i dogomanii. Quote
chita Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 dzis po raz kolejny pisalam do tego Dalmetu, jak nie dowioza w poniedzialek zadzwonie i wyjasnie:angryy: a szczyle zdrowe? wszedzie parwo szaleje:shake: Quote
Agucha Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Przy trasie na Warszawę, tak na wysokości mniej więcej Grodziska... jest do odbioru duża, ocieplana buda. Potrzebny jedynie transport. Nr telefonu do darczyńcy - podam na priv. Kombinujcie coś, bo szkoda zmarnować okazji! Quote
ocelot Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='chita']dzis po raz kolejny pisalam do tego Dalmetu, jak nie dowioza w poniedzialek zadzwonie i wyjasnie:angryy: a szczyle zdrowe? wszedzie parwo szaleje:shake:[/QUOTE] Spokojnie może dojdzie... Szczylki zdrowe, chociaż półtora miesiąca temu nam padały. Zdjęcia amstafki mam ale ona nie może byc ogłaszana. Ma właścicieli, odebrana w trybie interwencji. trzeba najpierw zrzeczenie załatwić. Tu chita wątek główny schroniska, na pierwszej stronie jest większość psiaków. Gdybyś mogła któregoś poogłaszać będę bardzo wdzięczna Quote
ocelot Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Agucha']Przy trasie na Warszawę, tak na wysokości mniej więcej Grodziska... jest do odbioru duża, ocieplana buda. Potrzebny jedynie transport. Nr telefonu do darczyńcy - podam na priv. Kombinujcie coś, bo szkoda zmarnować okazji![/QUOTE] Będziemy jakoś na dniach zawozić Nero do hotelu, ale osobowym autkiem, nie wiem czy się buda zmieści. Quote
Agucha Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='ocelot']Będziemy jakoś na dniach zawozić Nero do hotelu, ale osobowym autkiem, nie wiem czy się buda zmieści.[/QUOTE] Zaraz wyślę ci nr tel. Ugadujcie się konkretnie ;) Quote
Tymonka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='ocelot']Będziemy jakoś na dniach zawozić Nero do hotelu, ale osobowym autkiem, nie wiem czy się buda zmieści.[/QUOTE] Aniu ale my nie będziemy jechać trasą na warszawę . Quote
ocelot Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Anja2201']Aniu ale my nie będziemy jechać trasą na warszawę .[/QUOTE] to masz..... Zaraz napiszę na wątku transportowym.... Quote
TYGRYS-ica. Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 z Grodziska do Tomaszowa jest raptem 80km to wcale nie tak dużo może ktoś się zaoferuje... ja zaraz zerknę na mape pomocy może coś wynajdę :roll: Quote
ocelot Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='TYGRYS-ica.']z Grodziska do Tomaszowa jest raptem 80km to wcale nie tak dużo może ktoś się zaoferuje... ja zaraz zerknę na mape pomocy może coś wynajdę :roll:[/QUOTE] ja na wątku transportowym pisałam już.... Quote
chita Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 dziewczyny mam ogromna prosbe, czy ktos moglby podjechac do tego dalmetu i wyjasnic sprawe? zamowienie skladalam telefonicznie i potwierdzilam na maila, nie mam zadnej odp od kilku dni a dzwonie do nich z zagranicy i szkoda mi kasy po raz enty na nagrywanie sie na poczte...w zyciu nie mialam do czynienia z tak zlewajaca firma;/ zamowilabym gdzie indziej ale obawiam sie ze Ci sie obudza i bede placic podwojnie...a szlag mnie trafia od takiej "wspolpracy" Quote
chita Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='Anja2201']chita a Ty już zapłaciłaś , dobrze rozumiem ?[/QUOTE] nie, na szczescie! bo chcialam nr faktury do przelewu;) wiec poprosilam f-re na firme i umowilam sie ze po dostarczeniu zrobie przelew... chyba prosciej bedzie jesli Wam przeleje pieniazki i zamowicie to na miejscu, tylko ten Dalmet blisko bo zaledwie 3km od schronu Quote
Agucha Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [B]Na dzień dzisiejszy na Tomaszów uzbieraliśmy:[/B] [FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=red][B][U][COLOR=blue] NA JEDZENIE[/COLOR][/U] - 186zł [U][COLOR=blue]NA BUDY[/COLOR][/U] -[COLOR=black] 220zł [SIZE=2](z bazarku pomocowego [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208240-B%C4%85d%C5%BA-pomocny-na-pe%C5%82ne-miski-i-nowe-budy-psom-z-Tomaszowa-Maz-22.05-05.06-22-00?p=16987922#post16987922[/URL])[/SIZE] + 202zł[/COLOR] [COLOR=black][SIZE=2](z bazarku książkowego[/SIZE] [SIZE=2][URL]http://www.dogomania.pl/threads/208209-Ksi%C4%99garnia-i-CO%C5%9A-na-schronisko-w-Tomaszowie-Mazowieckim-22.05-04.05-godz.-22-00[/URL])[/SIZE] = [COLOR=red]422zł [/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B]Do zakupu (wraz z transportem):[/B] 1x [B]buda ocieplana w rozmiarze M[/B] (legowisko 40x65), z podnoszonym dachem jednospadowym i "ocynkowanym" wejściem 1x [B]buda ocieplana w rozmiarze L [/B](legowisko 55x75), z podnoszonym dachem jednospadowym, i "ocynkowanym" wejściem 1x [B]buda ocieplana w rozmiarze XL[/B] (legowisko 75x95), z podnoszonym dachem jednospadowym i "ocynkowanym" wejściem [SIZE=4] ...Brakuje nam [U]TYLKO[/U] [COLOR=red]6zł[/COLOR]! SPONSORUJCIE, SPONSORUJCIE! :multi: Na prawie 3 budy już mamy... ale przydałaby się jeszcze z jedna - JAK MYŚLICIE? ;-) [/SIZE] Quote
Bjuta Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Nie ma ciągle tej budy z płaskim dachem, z miską i czymś do wyjmowania kleszczy? Kupiłam jednocześnie dla Was i dla mojego schroniska i do nas już dawno doszła. Tak miała wyglądać: [url]http://allegro.pl/anpol-buda-budy-dla-psa-l1-ocieplona-dodatki-i1611230080.html[/url] Quote
ocelot Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Bjuta']Nie ma ciągle tej budy z płaskim dachem, z miską i czymś do wyjmowania kleszczy? Kupiłam jednocześnie dla Was i dla mojego schroniska i do nas już dawno doszła. Tak miała wyglądać: [url]http://allegro.pl/anpol-buda-budy-dla-psa-l1-ocieplona-dodatki-i1611230080.html[/url][/QUOTE] Ja jeszcze jutro zadzwonię. Wiem ze doszła buda od Pani Moniki z Gdańska. Dopytam jeszcze. Quote
Agucha Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [B]Na dzień [SIZE=3][COLOR=magenta]3 czerwca [/COLOR][/SIZE]na Tomaszów uzbieraliśmy:[/B] [FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=red][B][U][COLOR=blue] NA JEDZENIE[/COLOR][/U] - 206zł [U][COLOR=blue]NA BUDY[/COLOR][/U] -[COLOR=black] 235zł [SIZE=2](z bazarku pomocowego [URL="http://www.dogomania.pl/threads/208240-B%C4%85d%C5%BA-pomocny-na-pe%C5%82ne-miski-i-nowe-budy-psom-z-Tomaszowa-Maz-22.05-05.06-22-00?p=16987922#post16987922"]http://www.dogomania.pl/threads/208240-B%C4%85d%C5%BA-pomocny-na-pe%C5%82ne-miski-i-nowe-budy-psom-z-Tomaszowa-Maz-22.05-05.06-22-00?p=16987922#post16987922[/URL])[/SIZE] + 362zł[/COLOR] [COLOR=black][SIZE=2](z bazarku książkowego[/SIZE] [SIZE=2][URL]http://www.dogomania.pl/threads/208209-Ksi%C4%99garnia-i-CO%C5%9A-na-schronisko-w-Tomaszowie-Mazowieckim-22.05-04.05-godz.-22-00[/URL])[/SIZE] = [COLOR=red]597zł [/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B]Do zakupu (wraz z transportem):[/B] 1x [B]buda ocieplana w rozmiarze M[/B] (legowisko 40x65), z podnoszonym dachem jednospadowym i "ocynkowanym" wejściem 1x [B]buda ocieplana w rozmiarze L [/B](legowisko 55x75), z podnoszonym dachem jednospadowym, i "ocynkowanym" wejściem 1x [B]buda ocieplana w rozmiarze XL[/B] (legowisko 75x95), z podnoszonym dachem jednospadowym i "ocynkowanym" wejściem [SIZE=4] ...Jeszcze trochę nam brakuje do[COLOR=red][B] 4 budy [/B][/COLOR](większej)! SPONSORUJCIE, SPONSORUJCIE! :multi: [/SIZE] Quote
KatiKorej Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='Bjuta']Nie ma ciągle tej budy z płaskim dachem, z miską i czymś do wyjmowania kleszczy? Kupiłam jednocześnie dla Was i dla mojego schroniska i do nas już dawno doszła. Tak miała wyglądać: [url]http://allegro.pl/anpol-buda-budy-dla-psa-l1-ocieplona-dodatki-i1611230080.html[/url][/QUOTE] Nie ma jej nadal. Są 2 nowe, ale z Tomaszowa. Quote
Ilonajot Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 na watku schroniska w Starogardzie Gdanskim napisala Secia: [B]OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to [/B][B][SIZE=3]Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C.[/SIZE][/B][B] lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/B] Quote
TYGRYS-ica. Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='Ilonajot']na watku schroniska w Starogardzie Gdanskim napisala Secia: [B]OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to [/B][B][SIZE=3]Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C.[/SIZE][/B][B] lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/B][/QUOTE] na wątku schroniska w Radomsku była notka że ten facet to Łukasz Ceglarek. warto uprzedzać zaprzyjaźnione schroniska. Quote
Bjuta Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='KatiKorej']Nie ma jej nadal. Są 2 nowe, ale z Tomaszowa.[/QUOTE] Dzięki, napisalam z interwencją. Quote
lawinia Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Buda dotarła do schroniska w Tomaszowie Maz . Bardzo za nią dziękujemy .Wstawimy ją do zagródki,w której mieszka Jamniczka z synkiem. Quote
Recommended Posts