Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No niestety nie mogę pomóc Oczki koleżance bo u mnie na dt kolejka sunia ze szczeniakami idą do swoich domków a na ich miejsce już czeka następna schorowana sunia

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzka']No niestety nie mogę pomóc Oczki koleżance bo u mnie na dt kolejka sunia ze szczeniakami idą do swoich domków a na ich miejsce już czeka następna schorowana sunia[/QUOTE]
Nie mam nawet pomysłu gdzie szukać dla niej chociażby płatnego miejsca...

Posted

[quote name='dominikabankert']nie wiadomo czemu traci dom tymczasowy? wyrzucili ja:(?[/QUOTE]
Nie wiem... dt już 2 tyg temu mówił coś o oddaniu suni.
Była tam chyba od czasu kiedy ja wzięłam tymczasowiczkę, trochę później... Od lutego?

Teoretycznie może tam jeszcze zostać na krótki okres, ale nie wiemy co będzie jutro...

Schronisko w Tomaszowie to naprawdę nie jest miejsce w którym może przeżyć pies, zwrócony z dt

Posted

wątpię, podobno problemem są wyjazdy.
ale może znajdziemy jej jakieś płatne miejsce?

Przyda się każda pomoc. Ustaliłyśmy z ocelot, ze połowa z tego, co miało na moich bazarkach iść na ogłoszenia tomaszowskich psów, w razie czego pójdzie na Lenę. Ale to mało.

Posted

[quote name='zaza24']ja mogę zadeklarować 50 zł na dt, ewentualnie transport... niestety nic więcej nie mogę pomóc ;([/QUOTE]
To i tak bardzo dużo! Dziękuję!

Posted

[quote name='delfy2000']no to szukamy DT... na razie wszystkie które znam ( i które nie zdzierają skóry) są przepełnione, ale rozsyłajmy.... może coś się znajdzie...[/QUOTE]
Rozsyłanie też bardzo się przyda, ja mam potwornie wolny net

Posted

[quote name='delfy2000']Nastepne pytanie z Fb - ile lat ma Lenka?[/QUOTE]
Dowiem się, z tego co pamiętam koło 3-4, ale nie chce wprowadzać w błąd