zuzka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 No niestety nie mogę pomóc Oczki koleżance bo u mnie na dt kolejka sunia ze szczeniakami idą do swoich domków a na ich miejsce już czeka następna schorowana sunia Quote
Argat Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='dominikabankert']10zł jedyne co moge.....[/QUOTE] Dziękuję... zapiszę to jako deklarację. Quote
delfy2000 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='Argat']Nie znam się na tym... może zostaw.[/QUOTE] Argat, też myślę, że może lepiej zostawić, to więcej osób zobaczy Lenkę... Quote
Argat Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='zuzka']No niestety nie mogę pomóc Oczki koleżance bo u mnie na dt kolejka sunia ze szczeniakami idą do swoich domków a na ich miejsce już czeka następna schorowana sunia[/QUOTE] Nie mam nawet pomysłu gdzie szukać dla niej chociażby płatnego miejsca... Quote
dominikabankert Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 nie wiadomo czemu traci dom tymczasowy? wyrzucili ja:(? Quote
Argat Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Nawet nie mam jak zobaczyć, znowu internet zawodzi :/ Postaram się jeszcze porozsyłać wątek, może coś... Quote
Argat Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='dominikabankert']nie wiadomo czemu traci dom tymczasowy? wyrzucili ja:(?[/QUOTE] Nie wiem... dt już 2 tyg temu mówił coś o oddaniu suni. Była tam chyba od czasu kiedy ja wzięłam tymczasowiczkę, trochę później... Od lutego? Teoretycznie może tam jeszcze zostać na krótki okres, ale nie wiemy co będzie jutro... Schronisko w Tomaszowie to naprawdę nie jest miejsce w którym może przeżyć pies, zwrócony z dt Quote
dominikabankert Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 moze za kase by ja zostawili.....moze bazarek cegielkowy??? trzeba sciagnac blacky.... Quote
Argat Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 wątpię, podobno problemem są wyjazdy. ale może znajdziemy jej jakieś płatne miejsce? Przyda się każda pomoc. Ustaliłyśmy z ocelot, ze połowa z tego, co miało na moich bazarkach iść na ogłoszenia tomaszowskich psów, w razie czego pójdzie na Lenę. Ale to mało. Quote
primaverca Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ło matko co to za ludzie? najpierw się decydują, robią psiakowi nadzieję na nowy szczęśliwy domek a tu ... psiak to nie rzecz że można z miejsca na miejsce przerzucać :( Quote
delfy2000 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 no to szukamy DT... na razie wszystkie które znam ( i które nie zdzierają skóry) są przepełnione, ale rozsyłajmy.... może coś się znajdzie... Quote
zaza24 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 ja mogę zadeklarować 50 zł na dt, ewentualnie transport... niestety nic więcej nie mogę pomóc ;( Quote
Argat Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 teraz już nie ma co tego roztrząsać, trzeba skupić się na szukaniu innego DT/DS Quote
Argat Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='zaza24']ja mogę zadeklarować 50 zł na dt, ewentualnie transport... niestety nic więcej nie mogę pomóc ;([/QUOTE] To i tak bardzo dużo! Dziękuję! Quote
Argat Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='delfy2000']no to szukamy DT... na razie wszystkie które znam ( i które nie zdzierają skóry) są przepełnione, ale rozsyłajmy.... może coś się znajdzie...[/QUOTE] Rozsyłanie też bardzo się przyda, ja mam potwornie wolny net Quote
Argat Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='delfy2000']Nastepne pytanie z Fb - ile lat ma Lenka?[/QUOTE] Dowiem się, z tego co pamiętam koło 3-4, ale nie chce wprowadzać w błąd Quote
Recommended Posts