Guest papillonek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='MakeBelieve']sama dla siebie?;][/QUOTE] A czemu nie?teraz chciałaby fotek to chyba logiczne że mogłaby je sama porobić ;) Quote
MakeBelieve Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 papillonek- nie rozumiesz. kamila pytała o foty goldenów, bo wystawiala goldena (w otwartej) i po prostu pytala, bo moze ktos ją obfocil. a jak niby miala w tym samym czasie zrobic foto dla siebie jak wystawiala psa np. przy ocenie? -.- Quote
Guest papillonek Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 aha czy ją to rozumiem ;) mogła poprosić tam sporo osób się kręciło i chętnie by obfocili :D Quote
mychaaaaa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='papillonek']aha czy ją to rozumiem ;) mogła poprosić tam sporo osób się kręciło i chętnie by obfocili :D[/QUOTE] Nie zawsze jest to takie proste. Mój facet jeździ czasem z naszym psem sam i czasem nie ma na prawdę kogo poprosić by pstryknął fotkę. Często jest tak, że mam obfoconą całą wystawę, a samoyedów akurat nie... w Warszawie ledwo udało się znaleźć kogoś, kto zrobi kilka fotek, bo często ludzie mówią, że nie umieją obsługiwać czyjegoś aparatu, albo mówią, że zrobią a następnie nigdzie tego nie wrzucają. Więc nie wiem skąd dla Ciebie wszystko jest takie oczywiste... w dzisiejszych czasach trochę też strach dać swój aparat obcej osobie, bo możemy zostać bez fotek i bez aparatu niestety... Quote
Guest papillonek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 też prawda :roll: dlatego warto jechać z kimś ;) Quote
Vegas Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Czy ktoś*ma zdjęcia BIS Baby z niedzieli? Quote
Recommended Posts