Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fibi:) napisał(a):
o widzę że cioteczka yoko zajrzała do maluszka ;) kurcze szkoda że oczek się nie da uratować:(

a trafiłam przez cioteczkę fibi :) bo zajrzałam na chwile na watek Pucka :)

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yoko100 napisał(a):
a trafiłam przez cioteczkę fibi :) bo zajrzałam na chwile na watek Pucka :)

wiedziałam że któraś z "pucusiowych":evil_lol: ciotek tu zajrzy ;)

Posted

yoko100 napisał(a):
no i to już oficjalne bazarek jest też na Solo więc zapraszam

Droga Yoko, wielkie dzięki za bazarek, dobra z Ciebie dusza :) Ewentualne $$ z bazarku prosimy na konto Fundacji - pójdą na tymczas dla Solo, dziewczyna ma dwa swoje psy, trzeba by jej jakoś pomóc....

Posted

Bejotka napisał(a):
Droga Yoko, wielkie dzięki za bazarek, dobra z Ciebie dusza :) Ewentualne $$ z bazarku prosimy na konto Fundacji - pójdą na tymczas dla Solo, dziewczyna ma dwa swoje psy, trzeba by jej jakoś pomóc....

Jasne dam znac po zakonczeniu bazaru i jak wszyscy zapłacą to bede wysyłac przelewy na psiaki:)

Posted

Jestem z Solusiem cały czas :) Super kochane Cioteczki, że Was tu coraz więcej :)
Solo ma się świetnie, jest rozkosznym, wesołym dzieciaczkiem. Czas jednak ucieka, on jest coraz starszy... Dobrze, gdyby domek był szybko......

Posted

Jak widać na filmiku :) Nie widzi od urodzenia, wyostrzył inne zmysły. Ktoś, kto nie wie, że nie widzi, nie poznałby.... Dziabie szpilkowatymi ząbkami wszystko, co mu wpadnie w paszczę, bawi się, jest zdrowy, wesoły. Za chwilę drugie szczepienie.

Posted

Malutki Solo jest bardzo szczęśliwy z powodu psiego towarzystwa. W dt mieszka obecnie z dwoma owczarkami szkockimi, które - można powiedzieć - opiekują się nim. Zabawom nie ma końca! :) Maluszek jest wesoły, zdrowy, ma apetyt, rozrabia, jest po prostu rozkoszny :) Byłoby dla niego najlepiej, gdyby trafił do domku, gdzie jest już inny pies, który byłby dla Malca przewodnikiem, opiekunem i towarzyszem...
Zobaczcie sami:

Solo_zabawa1.MOV

Posted

Bejotka napisał(a):
Jesteś, Yoko, jak zawsze na posterunku :) Solo Ci dziękuje :)

bazarek skonczony jak juz wszystkoo poogarniam i dostane wszytskie wplaty to wysle grosika na malego:)