Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pocahontas']czy sunia będzie wysterylizowana?[/QUOTE]

a czy to jest dla Ciebie najważniejsze??? odrobina zaufania. Jeśli znasz wątek to chyba przyznasz ze jest to lekka nadgorliwość. Sunia jest i jeszcze przez jakiś czas będzie osłabiona...taki zabieg nie byłby bezpieczny ,oczywiście to nie tylko moje zdanie tak zaleca mój Wet i ja się z tym zgadzam.Póki co ma blokadę płodności, jak wydobrzeje będzie czas na to.
Chyba nie sądzisz że każdy od razu będzie mnożył na potęgę i robił inne cuda.
Sorry trochę mnie to poirytowało -pytanie miało formę wywołania do odpowiedzi...
Tak proszę pani ..będzie najszybciej jak to będzie możliwe..lepiej?
pozdrawiam.

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchaj SWA jest taki ogrom psów że nie wyrabiamy.
dla mnie najważniejsze jest dobry właściciel i odpowiedzialny właściciel.a jeśli taki jest to myślę że już nic nie muszę pisać.
dla mnie sterylizacja/kastracja psa to jest klucz do zmniejszenia liczby psów a i w sumie na zdrowie im to wychodzi.

nie wiem co Cię poirytowało w tym pytaniu.normalne pytanie,
a poza tym przy umowie adopcyjnej(nie wiem czy taka była podpisana) to jest pierwszy punkt więc nie rozumiem irytacji.

Posted

Ludzie jacyś tacy rozdrażnieni.... SWA, to chyba dobrze, że inni przejmują się tą sunia, prawda ? A pytanie o sterylkę, to przynajmniej tu na dogo normalna sprawa ;)
Pozdrawiam
Aneta

Posted

a poza tym czasem komuś ładnie z oczu patrzy a rzeczywistość okazuje się inna...
nie chcę się kłócić bo to i tak nie ma sensu ale chciałam tylko wiedzieć czy będzie sterylizowana.jeśli tak to super.osoba która oddała sunię do adopcji powinna tego przypilnować.

Posted

nie zirytowało mnie pytanie o sterylkę tylko forma... pytania . Zresztą w tym wątku było już dość zamieszania. Też jestem za sterylizacją i kastracją, chociaż jak we wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek.Cieszę się że inni przejmują się sunią. Możecie być spokojni ma się coraz lepiej....

• 4 years later...
Posted

Jeśli ktoś jeszcze pamięta wątek Jukki, to z przykrośćią informujemy, że dziś po 4,5 latach pobytu u nas, nasza Wojowniczka odeszła we śnie.  Na zawsze pozostanie w naszej pamięci ;-(