Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cienka']A nie prościej kupić internet bezprzewodowy i nie mieć problemow z siecią wtedy masz neta zawsze i wszędzie :)[/QUOTE]

Oj,nie wszędzie :diabloti:.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Można kupic - jak się ma za co.
No i fakt, Buszka wie najlepiej, że z tym zasięgiem to różnie bywa...

pzdr.[/QUOTE]

Ja niby w zagłębiu miedziowym mieszkam,chodniki górnicze pod domem mam,a z internetem bezprzewodowym kiepsko było :roll:.

Posted

[quote name='Buszki']Oj,nie wszędzie :diabloti:.[/QUOTE]

W Barku działa, wiem bo z małżem przyjeżdżaliśmy ze swoim i działał :)

[quote name='gosiaja']zobaczymy jak długo wytrzyma bez netu[/QUOTE]

Myślę, że krótko

[quote name='Buszki']Ja niby w zagłębiu miedziowym mieszkam,chodniki górnicze pod domem mam,a z internetem bezprzewodowym kiepsko było :roll:.[/QUOTE]

My mieszkamy w dziurze komunikacyjnej jeśli chodzi o erę (czekamy jak się nam umowy pokończą i zmieniamy sieć), bo Tomek to lata po polach często by zasie złapać.

Posted

[quote name='Buszki']Oj,nie wszędzie :diabloti:.[/QUOTE]
Popieram ;) Ja chciałam internet bezprzewodowy, ale dobrze, że znalazłam stancję z neostradą, bo koleżanki tak narzekają na zasięg w tym ''bezprzewodowym'' internecie i że nic nie można zrobić...
Ale jeśli macie sprawdzone, że działa to warto kupić.

Posted

Mam, ale ostatnio mam z nim trochę problemów, bo nigdzie w domu nie chce mi łapac zasięgu; nie wiem, co się dzieje... On jakis pechowy dla mnie jest, albo ja taka pechowa...;)
Może w styczniu zaproszę pana fachowca i on coś z tym zrobi (tak, jak zawsze mi pomagała...).

pzdr.

Posted

Jestem jestem i dziekuje za życzonka :) A wam wszystkim tak noworocznie życzę wygranej kopulacji w totka :evil_lol: Takiej mega :evil_lol:.
W święta zajrzalam ale takie lagi byly ,ze po pare min ładowało strone więć zrezygnowalam. Wszystkie szkodniki slicznie rosną tylko miziac :loveu::loveu::loveu:Buszki ja tam uwielbiam pregusy a ulubiencem z miotu jest Chitundu :loveu:
Mam troche zdjec moich szatanow ale to musze dopiero pozmniejszac .Cienka siec o jakiej mowisz ma Paulina i chodzi koszmarnie -sa dni ,ze da sie połączyc ale przewaga jest takich ,ze masz ochote rzucac lapem po scianach wiec ja nie planuje miec takiej sieci ;) Wracajac do rzucania- Paulina swoim rzucala haha

Posted

[quote name='lourdnes']Jestem jestem i dziekuje za życzonka :) A wam wszystkim tak noworocznie życzę wygranej kopulacji w totka :evil_lol: Takiej mega :evil_lol:.
W święta zajrzalam ale takie lagi byly ,ze po pare min ładowało strone więć zrezygnowalam. Wszystkie szkodniki slicznie rosną tylko miziac :loveu::loveu::loveu:Buszki ja tam uwielbiam pregusy a ulubiencem z miotu jest Chitundu :loveu:
Mam troche zdjec moich szatanow ale to musze dopiero pozmniejszac .Cienka siec o jakiej mowisz ma Paulina i chodzi koszmarnie -sa dni ,ze da sie połączyc ale przewaga jest takich ,ze masz ochote rzucac lapem po scianach wiec ja nie planuje miec takiej sieci ;) Wracajac do rzucania- Paulina swoim rzucala haha[/QUOTE]

Fajnie,że jesteś :).
Chitundu,to taki rozgadany misiek ;).

Posted

No ja mam nowego lapa dwutygodniowego obecnie za drogi był na rzucanie nim po ścianach. Ma dobre bebechy więc powinien posłużyć, podobnie jak lap Tomka taki jest dobry, że szukamy dla niego nowej baterii i zasilacza zamiast kupić nowy.