Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mychaaaaa']No to przez lasek spacerkiem mamy do Was ok. 15 minut :)[/QUOTE]
A tu jest jakis lasek :)Rosną jakieś chaszczory niewielkie skupisko ale lasku nie widziałam może gdzies z drugiej str jest.To musimy sie umówic na spacerek :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mychaaaaa']Z drugiej strony jest lasek, niemal naprzeciwko McDonald's ;)[/QUOTE]
Aaaaaa to juz wiem- to za szosą u mnie :)Ale to też tylko parę drzewek.Do lasu trzeba zaplanować wycieczkę :)To kiedy wpadasz "do mnie " na ląkę ?:)

Posted

[quote name='lourdnes']Aaaaaa to juz wiem- to za szosą u mnie :)Ale to też tylko parę drzewek.Do lasu trzeba zaplanować wycieczkę :)To kiedy wpadasz "do mnie " na ląkę ?:)[/QUOTE]

Bo lasek na końcu się przerzedza.
hmm może jakoś w przyszłym tygodniu? W weekendy nie ma mnie w domu, ale w tygodniu mam sporo czasu :)

lourdnes, zamierzasz wystawiać swoje baski? Kiedy debiutujecie?

Posted

[quote name='mychaaaaa']Bo lasek na końcu się przerzedza.
hmm może jakoś w przyszłym tygodniu? W weekendy nie ma mnie w domu, ale w tygodniu mam sporo czasu :)[/QUOTE]
Super to sie jeszcze zgadamy :) w weekendy też mnie nie ma - jeżdzę do koni.Muszę je chociaż w weekend poodrapywać z glinki jak na co dzien mnie nie ma :)

Posted

[quote name='lourdnes']Tak jest- tak ok 11 wychodzę na godzine jak jest pogoda i wieczorkiem na 10-15 min
Musimy sie jakos umówic na wspolny spacerek :)Jestem z TBS-ów a Ty?[/QUOTE]

Ja nie mieszkam w Białymstoku, uczę się tu, ale chętnie wpadnę któregoś dnia na spacerek :razz:

Posted

[quote name='Asiaczek']Umawiajcie się, umawiajcie:) Tylko nie zapominajcie aparatów na takie spacerek, bo my czekamy na foteczki, OK?

pzdr.[/QUOTE]
Ja bym zabrała aparat już dawno ale niestety jak wychodzę sama to mam...pełne ręce roboty żeby się nie dać zapeklować:)

[quote name='Iza.']Ja nie mieszkam w Białymstoku, uczę się tu, ale chętnie wpadnę któregoś dnia na spacerek :razz:[/QUOTE]
Daj znać kiedy bedziesz miała ochotę i sie zejdziemy :)

[quote name='deer_1987']jak tam diably?[/QUOTE]
Szdodnikują i odkąd cały dom stoi dla nich otworem śpią ze mną.Widocznie chrapanie Pancia też drażni im uszy hihi

Posted

[quote name='deer_1987']zdjecia to sa zawsze mile widziane :razz:[/QUOTE]
Wiadomo ale jedyne co mam do zaoferowania to domowe pieleszcze , którymi juz wysyciłam swoja galerie;)

Posted

[quote name='Asiaczek']E, przesada!
Co do zawartości fotek w tej Galerii, to jeszcze trochę sie upchnie;)

Pzdr.[/QUOTE]
skoro chcecie pieleszcze to cosik tu dokoptuje ;)

Posted

Juścik jestem- zniknełam jak kopciuszek z balu ale to przez Pancia.Wpadł do domu i zagrzmiał ,że wyjazd jest natentychmiast i mam 15min na spakowanie się.Przez to wszystko zapmniałam zabrac mięso dla kotów , które czekało spakowane w reklamowce.Teraz jak wróciliśmy smród był taki ,ze prawie go było widać- ale już wiadomo czyja to wina :eviltong: Fotki się ściągają ale chwile to potrwa ( ponad 600 bo pogoda była ;))i cosik powstawiam :)