lourdnes Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='mychaaaaa']No to przez lasek spacerkiem mamy do Was ok. 15 minut :)[/QUOTE] A tu jest jakis lasek :)Rosną jakieś chaszczory niewielkie skupisko ale lasku nie widziałam może gdzies z drugiej str jest.To musimy sie umówic na spacerek :) Quote
mychaaaaa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Z drugiej strony jest lasek, niemal naprzeciwko McDonald's ;) Quote
lourdnes Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='mychaaaaa']Z drugiej strony jest lasek, niemal naprzeciwko McDonald's ;)[/QUOTE] Aaaaaa to juz wiem- to za szosą u mnie :)Ale to też tylko parę drzewek.Do lasu trzeba zaplanować wycieczkę :)To kiedy wpadasz "do mnie " na ląkę ?:) Quote
mychaaaaa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='lourdnes']Aaaaaa to juz wiem- to za szosą u mnie :)Ale to też tylko parę drzewek.Do lasu trzeba zaplanować wycieczkę :)To kiedy wpadasz "do mnie " na ląkę ?:)[/QUOTE] Bo lasek na końcu się przerzedza. hmm może jakoś w przyszłym tygodniu? W weekendy nie ma mnie w domu, ale w tygodniu mam sporo czasu :) lourdnes, zamierzasz wystawiać swoje baski? Kiedy debiutujecie? Quote
lourdnes Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='mychaaaaa']Bo lasek na końcu się przerzedza. hmm może jakoś w przyszłym tygodniu? W weekendy nie ma mnie w domu, ale w tygodniu mam sporo czasu :)[/QUOTE] Super to sie jeszcze zgadamy :) w weekendy też mnie nie ma - jeżdzę do koni.Muszę je chociaż w weekend poodrapywać z glinki jak na co dzien mnie nie ma :) Quote
Iza. Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='lourdnes']Tak jest- tak ok 11 wychodzę na godzine jak jest pogoda i wieczorkiem na 10-15 min Musimy sie jakos umówic na wspolny spacerek :)Jestem z TBS-ów a Ty?[/QUOTE] Ja nie mieszkam w Białymstoku, uczę się tu, ale chętnie wpadnę któregoś dnia na spacerek :razz: Quote
Asiaczek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Umawiajcie się, umawiajcie:) Tylko nie zapominajcie aparatów na takie spacerek, bo my czekamy na foteczki, OK? pzdr. Quote
lourdnes Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [quote name='Asiaczek']Umawiajcie się, umawiajcie:) Tylko nie zapominajcie aparatów na takie spacerek, bo my czekamy na foteczki, OK? pzdr.[/QUOTE] Ja bym zabrała aparat już dawno ale niestety jak wychodzę sama to mam...pełne ręce roboty żeby się nie dać zapeklować:) [quote name='Iza.']Ja nie mieszkam w Białymstoku, uczę się tu, ale chętnie wpadnę któregoś dnia na spacerek :razz:[/QUOTE] Daj znać kiedy bedziesz miała ochotę i sie zejdziemy :) [quote name='deer_1987']jak tam diably?[/QUOTE] Szdodnikują i odkąd cały dom stoi dla nich otworem śpią ze mną.Widocznie chrapanie Pancia też drażni im uszy hihi Quote
Asiaczek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ale na wspólny spacerek - to weź aparatos, OK? pzdr. Quote
lourdnes Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [quote name='Asiaczek']Ale na wspólny spacerek - to weź aparatos, OK? pzdr.[/QUOTE] Postaram się- najlepiej zeby Panciu też szedl ale go nigdy nie ma :( Quote
lourdnes Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 [quote name='deer_1987']zdjecia to sa zawsze mile widziane :razz:[/QUOTE] Wiadomo ale jedyne co mam do zaoferowania to domowe pieleszcze , którymi juz wysyciłam swoja galerie;) Quote
Asiaczek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 E, przesada! Co do zawartości fotek w tej Galerii, to jeszcze trochę sie upchnie;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 [quote name='Asiaczek']E, przesada! Co do zawartości fotek w tej Galerii, to jeszcze trochę sie upchnie;) Pzdr.[/QUOTE] skoro chcecie pieleszcze to cosik tu dokoptuje ;) Quote
Asiaczek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Dawaj, dawaj. Ja tez zaraz wstawie foteczki Romki:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 A dzisiaj jest już jutro i fotek nadal niet! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 A może lourdnes na ten spacerek poszła z TZ-em i z aparatosem i stąd to milczenie...? pzdr. Quote
Iza. Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 A ja myślę, że lourdnes wakacjuje w Olsztynie z konikami :P Quote
Asiaczek Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 O, też i tak może być:) Ale tak czy siak - fotki z weekendu powinny być:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Mamy weekend, to pewnie siedzi u koników :). Ciekawe czy razem z baskami ;) Quote
Asiaczek Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 jamnicze, a wyobrażasz sobie, że Lourdnes by pojechała gdzieś-tam BEZ swoich szkodników...? Bo ja nie...;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Juścik jestem- zniknełam jak kopciuszek z balu ale to przez Pancia.Wpadł do domu i zagrzmiał ,że wyjazd jest natentychmiast i mam 15min na spakowanie się.Przez to wszystko zapmniałam zabrac mięso dla kotów , które czekało spakowane w reklamowce.Teraz jak wróciliśmy smród był taki ,ze prawie go było widać- ale już wiadomo czyja to wina :eviltong: Fotki się ściągają ale chwile to potrwa ( ponad 600 bo pogoda była ;))i cosik powstawiam :) Quote
Recommended Posts