bab34 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Może słyszał ktoś o osobie poszukującej goldena. W Będzinie w okolicach syberki błąka się golden w wieku ok. 8 lat, bez tatuażu... Quote
cleo1976 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Słyszałam o nim, Kama do mnie dzwoniła, niestety w żaden sposób nie mogę pomóc. Nikt znajomy mu DT dać nie może :( Szkoda. Quote
bab34 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 No właśnie był przez chwilę u Kamy nawet......udało mi się dodzwonić do dziewczyny z "Szansy", niestety nie wiadomo teraz gdzie psiak jest:( Quote
cleo1976 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Byłam teraz z moimi psiakami na spacerze (ja też z Syberki jestem), rozglądałam się, ale nigdzie go nie ma. Quote
[email protected] Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Gdybyście go zobaczyły to dajcie mi znać. Postaram się go zawieźć do znajomego do Zabrza lub Gliwic, ale wczoraj za późno dostałam informacje i nic już nie mogłam zrobić. Mój tel. 507 - 170 - 295. Mam w domu dwa goldeny i labka na tymczasie. Może piesek wrócił do swojego Pana? Quote
Kama83 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 No, jestem... poruszylam wczoraj niebo i ziemie, zeby cos zalatwic psiakowi... wykonalam wiele telefonow i wiele ich odebralam. Zaciagnelam psa do wetki - zadnych tatuazy, brak chipa. Zaciagnelam do domu - napoilam, nakarmilam. Czekalam na info jeszcze od Prezesa Warty. Niestety psiak zaczal sie strasznie awanturowac, nie moglam go zostawic ani chwili dluzej :( mialam wrazenie, ze jest to pies trzymany na dworze i gdy trafil do mojego mieszkania poczul sie uwieziony, wydawalo mi sie, ze jego szczekanie bylo spowodowane irytacja. Cyknelam mu jedna fote, teraz ani dzis po poludniu nie moge jej wrzucic (nie mam kabla w pracy). Quote
bab34 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 A może psiak miał właściciela. Mam na telefonie zdjęcie goldena postaram się je wkleić za chwilkę Quote
Kama83 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 mozliwe, ale wygladal na psa, ktory blaka sie od jakiegos czasu. Zabidziony nie byl, na moje oko nawet troche spasiony. Niestety w poblizu psa, nie bylo zadnego wlasciciela. Moze uciekl za suka? Moze go ktos wyrzucil? Nie wiemy i jesli psa juz nie spotkamy, to sie nie dowiemy, a nawet wtedy nie ma pewnosci, ze czegos sie dowiemy. Jak mozesz, to wklej fote, ja kabel usb mam w domu, a kompa domowego najwczesniej wieczorem wroce i to poznym. Quote
Sandra222 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Oby psiak zwiał za suką i będzie potrafił trafić do domu... Quote
Recommended Posts