Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa'][B]Jaki jest obecnie stan kasy na Fawka? Tyle 457zł? Od tego chyba trzeba odjąć pieniążki za karmę?[/B][/QUOTE]
Tak, obecnie jest 457zł. Odjąć od tego trzeba 100zł na karmę (jak tylko dostanę nr konta), czyli wyjdzie, że mamy 357zł.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ale to jest za pierwszą karmę, czyli jeszcze trzeba odjąć ok.70 zł ,jak pisała Madzik, za tę obecnie wtrynianą przez Fawinka. Tak czy nie?:);) .
Edit:
Źle, Borek, zrobiłaś czeski błąd, jest 4 5 7zł, a nie 4 7 5zł:) Czyli będzie mniej niż 300 stówki.

Posted

Tak sobie myślę, że trzeba by było zrobić znowu badania krwi... już minął miesiąc od poprzednich badań. Może jutro mi się uda pójść, a jak nie to na poczatku przyszłego tygodnia. Mam takie dobre przeczucie, że będzie lepiej :) Fawek ma tak dużo energii i jest tak wesoły, że ja nie wierzę, że może być cokolwek nie tak ;) Poza tym mam wrażene, żę nasz Przyjaciel ciutkę lepiej widzi. Ale nie chcę zapeszać;) Faworrro obecnie śpiunka na plecach z kopytkami w górze :):):)

Posted

HURAAAAAA, Z KOPYTKAMI W GÓRZE:):):):):) Cudne wieści, Boszeeee, żeby on wzrok odzyskał:):):) Aniu, a dasz radę sama iść z Fawinką do weta? Tam do tego na Przybyszew.?

Posted

Taaak spokojnie dam radę:) Do tego Pana z Przybyszew. ;) myślę, że całkiem to nie odzyska...ale żeby choć troszkę widział to i tak by bylo wspaniale :)

Posted

Kupy supero:) Czasem zaliczamy mała wpadke kupową, ale myślę, że u Fawka stres tak czasem działa (tak jak pisałam już kiedyś jak go inny psiak zestresowłl). Już mniej mu dosmaczam gotowanym, bo ta nowa karma bardziej mu smakuje:) Oczy nieźle, chociaż czasem wypływa gęsta wydzielina, ale już nie ropna (o to też weta zapytam).
No i ważenie może też będzie ;) Ciekawe czy przytył troszkę nasz Przyjaciel.

Posted

Ale wpadka kupowa w domku????? Aniu zapytaj proszę o tę wydzielinę, dziwne... Pewnie jak Izuś wpadnie to podpowie o co jeszcze ewentualnie wypytać. Kasiorrra jest na badania jak coś:)

Posted

Super, że idziecie. Z tego, co czytam to tylko powtórka i porównanie tego, co było z nowymi wynikami (plus ewentualnie trzustka ale tu już pogadajcie sobie z doktorem skoro kupy są OK) i oczka (dokładne oględziny, może nowe leki?), aaa i wypytanie o prep. na stawy (i albo zakup albo pocudowanie żeby dany zdobyć może w lepszej cenie).

Posted

A nieee nie w domku, na spacerku ;) Oczka niestety nie są idealne, ale ja myślę, że tu jeszcze czasu potrzeba na odbudowanie masy mięśniowej i tluszczyku na powiekach, bo nadal sie zapadają. Wolno Fawinka nabiera masy. Ale pamiętam, że Kreska też dlugo była chudziakiem. Około roku jej zajęło dojście do "siebie" czyli do wyglądu parówkowego ;)

Posted

O.K Izuś:) A na stawy Fawek już wpiernicza ten preparat od madzika (witaminki i minerały z glukozaminą). To jeszcze o coś dodatkowego zapytać?

Posted

[quote name='Marycha35']Też kochani?????? I czy pozostali w jakiejś kolejności czy hurtem?????;):):):)[/QUOTE]

Co za pytanie jasne że też kochani i Faworek napewno się ze mną zgodzi :)

Posted

[quote name='tana']A nieee nie w domku, na spacerku ;) Oczka niestety nie są idealne, ale ja myślę, że tu jeszcze czasu potrzeba na odbudowanie masy mięśniowej i tluszczyku na powiekach, bo nadal sie zapadają. Wolno Fawinka nabiera masy. Ale pamiętam, że Kreska też dlugo była chudziakiem. Około roku jej zajęło dojście do "siebie" czyli do wyglądu parówkowego ;)[/QUOTE]
Hi, hi Kresia jako Hot Dog;)

Posted

[quote name='tana']O.K Izuś:) A na stawy Fawek już wpiernicza ten preparat od madzika (witaminki i minerały z glukozaminą). To jeszcze o coś dodatkowego zapytać?[/QUOTE]
A to po prostu podaj doktorowi nazwy i niech się odniesie, czy to jest wystarczające i już. Ci weci są b.OK, nie wpuszczają ludzi w puste koszty, byle tylko...

Posted

[quote name='Marycha35'](...) DT ma na medal:) DZIĘKUJEMY:)[/QUOTE]
Przyłączam się do podziękowań! Wielka ulga, że choć na tym wątku nie ma się o co martwić. :-)

Posted

[quote name='Marycha35']Ale to jest za pierwszą karmę, czyli jeszcze trzeba odjąć ok.70 zł ,jak pisała Madzik, za tę obecnie wtrynianą przez Fawinka. Tak czy nie?:);) .
Edit:
Źle, Borek, zrobiłaś czeski błąd, jest 4 5 7zł, a nie 4 7 5zł:) Czyli będzie mniej niż 300 stówki.[/QUOTE]
Oj, sorry, poprawiłam :oops: ;)
Tak, ale za tą drugą karmę nawet jeszcze rachunku nie mamy, więc póki co jej nie liczę :)

[quote name='tana']Tak sobie myślę, że trzeba by było zrobić znowu badania krwi... już minął miesiąc od poprzednich badań. Może jutro mi się uda pójść, a jak nie to na poczatku przyszłego tygodnia. Mam takie dobre przeczucie, że będzie lepiej :) Fawek ma tak dużo energii i jest tak wesoły, że ja nie wierzę, że może być cokolwek nie tak ;) Poza tym mam wrażene, żę nasz Przyjaciel ciutkę lepiej widzi. Ale nie chcę zapeszać;) Faworrro obecnie śpiunka na plecach z kopytkami w górze :):):)[/QUOTE]
Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę! :)

Zamówiłam 1 pakiet dla Faworka na bazarku Temidy (30 ogł. koszt 5zł), właśnie robię przelew, więc muszę odjąć też to 5zł od skarpety Fawkowej.
Aaa...no i jeszcze jedna sprawa, mianowicie ja 13, a właściwie 14 wyjeżdżam, nie ma mnie do końca m-ca (18dni). Jak robimy w tym czasie z finansami Fawka? Ja nie będę miała dostępu do netu, nie będę mogła robić przelewów, zwrotów etc.

Posted

Może to, co jest przelać na konto Ani, jeśli Ania się zgodzi? Co pójdzie wydatkami Ania rozliczy i odliczy. Hm? Wrócisz, przejmiesz finanse.

Posted

[quote name='majqa']Może to, co jest przelać na konto Ani, jeśli Ania się zgodzi? Co pójdzie wydatkami Ania rozliczy i odliczy. Hm? Wrócisz, przejmiesz finanse.[/QUOTE]
Aneczko - dasz radę ? :)