Iljova Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Marycha żaden z tych znaków. ;-) Nie drażnij......... Olen leijona :-) Quote
Smyku Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Faworek zapachowo dzisiaj lepiej ? Pozdrawiam . Quote
madzik770 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ostatnio rzadko bywam ale mam totalny kocioł.Dzieci tak odpierdzielają,że co chwila do szkoły latam,do tego mam 3 tygodniowego kociaka Tobiaszka na odkarmieniu (ale już go nikomu nie oddam:)),no i całe stado swoich zwierzaków,a i do pracy chodzić trzeba.Mówię Wam masakra!!!:angryy: Potrzebny mi jakiś zaklinacz dzieci,taki Cesar Millan ale do dzieciaków:evil_lol: Quote
Marycha35 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Hi, hi, Magduś przechlapane! Psiaki ułożysz, dzieciory NIE!!! Jak to bierzesz na siebie preparaty????? Quote
Iljova Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='madzik770']ostatnio rzadko bywam ale mam totalny kocioł.Dzieci tak odpierdzielają,że co chwila do szkoły latam,do tego mam 3 tygodniowego kociaka Tobiaszka na odkarmieniu (ale już go nikomu nie oddam:)),no i całe stado swoich zwierzaków,a i do pracy chodzić trzeba.Mówię Wam masakra!!!:angryy: Potrzebny mi jakiś zaklinacz dzieci,taki Cesar Millan ale do dzieciaków:evil_lol:[/QUOTE] Ciężka sprawa, szkoda że tak daleko bo bym przyszła może udałoby mi się coś zdziałać ;-) Quote
Marycha35 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Hm....metoda na Babę Jagę??? ;):):) Buzi buzi dla Ilusi:) hi hi hi, drażnię Lwa! Quote
Borówka16 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='madzik770']ten can-vit i rumen tabs biorę na siebie:)[/QUOTE] Madziu, po raz kolejny stokrotne dzięki! :Rose::Rose::Rose: [SIZE=1]***[/SIZE] [SIZE=1]Marycha, bierze na siebie tzn., że pokrywa koszty.[/SIZE] Quote
tana Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 O matulu Madzik, nie wygłupiaj się:oops: Powiedz ile kasory i ze skarpety Faworkowej się zapłaci. Ty i tak masz już cały zwierzyniec na głowie!!! I jeszcze ten kociak... śliczny bidulek (widziałam i głaskałam:evil_lol:) Smyku Faworek grzmoci bezwstydnik nadal ;) Jutro gotujemy kurczaka z ryżem i marchewką, bo wieprzowinka beee ;) Quote
Marycha35 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Borek wiem co miała na myśli Madzik:) Tylko też jestem zdania, żeby nie szalała;) Fawuś majętne królisko jest! Quote
madzik770 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Jak to bierzesz na siebie preparaty?????[/QUOTE] Marycha,wsadzę se je na łeb i tak będę chodzić...hi,hi,hi:evil_lol: no widzicie,psy zawsze miałam ułożone ale ze swoimi dziećmi sobie nie radzę...ale co tu chcieć jak nawet super niania nie podjęła się tego zadania po jednym dniu kręcenia zdjęć:shake: Quote
Marycha35 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Hi, hi, Madziula nie tak dosadnie! To było pytanie- sugestia zakładające domyślenie się czytających!!!! Nie wygłupiaj się i kasiorrrę bierz. A nianię do kosza, dzieciory do Faworków na DT i wszystko gra! he he he Quote
madzik770 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ha,ha...a kto cię tam wie Marycha co Ty na myśli miałaś:evil_lol: widzisz,moich dzieci nikt nie chce nawet na DT:roll: ratuje je jedynie to,że kochają zwierzęta tak jak ja:evil_lol: hi,hi,hi Quote
tana Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Marcin mówi, że jak w miarę odkarmione i odhowane to możemy brać:evil_lol: Quote
Marycha35 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Kocham Marcina:):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Kresię:) A Fawkowskiego uwielbiam! Quote
madzik770 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 o jesooo!!! to ja z chęcią nawet zaraz je przywiozę:evil_lol: tego najstarszego sobie zostawię,bo grzeczny ale bliźniaki oddam chętnie.Odkarmione są,jeden bardziej drugi mniej ale jest ok:) Quote
Marycha35 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Magduś a ten co był na marszu to jeden z bliźniaków był? To on kochany, nie gadaj! Co sobie parówkę wcinał z bułą, bo głodny był. A najstarszy bardzo rezolutny i fajocha:) Do tego smoki i mateczka zwariowana......To nie dziaciaki są do oddania;):):) Quote
madzik770 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 oj Marycha,mówię Tobie jaką oni potrafią pomianę wszędzie zrobić...w tamtym roku jak mieli 7 lat to już dzielnicowego na karku miałam:crazyeye: są grzeczni jak są osobno i właśnie jeden został karnie przeniesiony od następnego roku szkolnego do innej klasy Quote
Marycha35 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 O cholera! Ale tak cichutko Ci napiszę, że im zazdroszczę. Też bym chciała mieć brata bliźniaka:) Obawiam się, że wtedy dzielnicowy by i moja mateczkę nawiedził;) Quote
madzik770 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 to ja Ci też tak cichutko napiszę,że też nie byłam aniołkiem i rodzice mieli ze mną ciężki żywot:evil_lol: a tu mam wszystko podwójnie i tu tkwi problem:placz: Quote
madzik770 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Aniu,mogę tu wrzucić zdjęcie mojego Tobiaszka,bo muszę się nim pochwalić:megagrin:??? Quote
Marycha35 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Hi, Magduś to już wszystko jasne! Głowa do góry, jak coś na pywko walimy. Andziołka zabieramy, się wypłaczesz, ja zapewniam prawie psychologiczna opiekę, Ania medykamenty zaraz dyplomowane:):):) Damy radę! Quote
madzik770 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ha,ha...mnie to już psychiatra chyba by się przydał:grin: a przynajmniej nie którzy tak twierdzą:evil_lol: Quote
Marycha35 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 :):):) Na to zawsze przyjdzie czas;) A teraz zalecam dogoterapię:) Przytul smoczyska i kociaka:) Quote
Recommended Posts