Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hi, hi, droczę się tak....Ale kto wiem, zlookamy:) A jak coś to nowy domek prześwietlimy, bo Fawinek to kochany psiur, starszy Pan, łagodny, dobry, ślepy. Wczoraj wpadł na ścianę bidulek:( Delikatnie tak, ale ucieszył się ze spacerku i sruuuut, ściana zaliczona, Kresia na to: Uważaj Grzybku:) Jak ona cudnie na niego czasami patrzy, hi, hi, jakby mówiła, ale ten duży to pierdoła, ale kocham go, no cóż, broni mnie jak trzeba....;)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rzadko to robię, mam na myśli offa, ale tym razem proszę o pomoc dla tej kochanej katastrofy :-(. Wczoraj ją/ jego poznałam:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/176179-FRANECZEK-jest-bardzo-bardzo-chory!-Czy-mo%C5%BCecie-pom%C3%B3c?p=16990168&viewfull=1#post16990168[/url]

Posted

Z tego co wiem to Państwo z Krk właśnie gdzieś na obrzeża miasta chcą się przeprowadzić ;) Madzik prosiłam, żeby skołowała kota na weekend i jeśli Ani by pasowało to by wpadła zrobić test :razz:
Z innej beczki...Faworkowi zostało już tylko [COLOR=red][B]135zł [/B][/COLOR]w skarpecie!! A jeszcze przecież nie oddaliśmy za karmę (a to też ponad stówę wyniesie). Potem będzie trzeba kupić p kolejną + wydatki wet....Prosimy więc o wpłaty, fanty na bazarki etc...
Ja postaram się dziś wystawić bazarek cegiełkowy.

Posted

[quote name='Borówka16'](...) Prosimy więc o wpłaty, fanty na bazarki etc...
Ja postaram się dziś wystawić bazarek cegiełkowy.[/QUOTE]
Słuchaj, wstaw ten szczegółowy apel może w tytuł i załóż wątek, plizzz w tym dziale przyjmę, że przyjmiesz fanty a konto Faworka. Hm? Głupio gooodooom?

Posted

[quote name='majqa']Słuchaj, wstaw ten szczegółowy apel może w tytuł i załóż wątek, plizzz w tym dziale przyjmę, że przyjmiesz fanty a konto Faworka. Hm? Głupio gooodooom?[/QUOTE]
A mądry, mądry :D Zaraz tak zrobię ;)

Posted

Oj, oj, trzeba ciułać:)!!! Państwa i tak i tak prześwietlimy:) A kocią próbę trzeba przeprowadzić, bo Fawuś psy nie za bardzo lubi. Oby i koty nie były bleee....

Posted

[quote name='Marycha35']Oj, oj, trzeba ciułać:)!!! Państwa i tak i tak prześwietlimy:) A kocią próbę trzeba przeprowadzić, bo Fawuś psy nie za bardzo lubi. Oby i koty nie były bleee....[/QUOTE]
Koty są cudowne, Faworek musi je uwielbiać ;)

Posted

[SIZE=4][COLOR=magenta][B]Bazarek cegiełkowy dla Faworka[/B][/COLOR][/SIZE]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/208882-Bazarek-cegiełkowy-dla-ślepego-Faworka!!-Cegiełki-po-2zł-5zł-10zł!-Do-30.06!?p=16994532#post16994532"][SIZE=3][COLOR=black]http://www.dogomania.pl/threads/208882-Bazarek-cegiełkowy-dla-ślepego-Faworka!!-Cegiełki-po-2zł-5zł-10zł!-Do-30.06!?p=16994532#post16994532[/COLOR][/SIZE][/URL]

ZAPRASZAM[COLOR=black]Y[/COLOR]! :smilecol:

Posted

[quote name='Marycha35']
Ilusiu, a Ty chopie dbosz o gwara?;):) Lubisz bombony, kreple i wieprzki?:):):) Piękny język, bardzo mi się podoba:)[/QUOTE]

Kreple nojlepsze jak się somemu zrobi. Bonbony nie wszystkie. A wieprzki tak sobie.

Posted

Dzień dobry Wszystkim. :-)
We wtorek mój mąż ma randkę z Marychą :-), podrzuci jej jakieś fajności do "opylenia" poza dogo na rzecz Faworka. Daj Boże wpadnie parę złotych.

Posted

[quote name='majqa']Dzień dobry Wszystkim. :-)
We wtorek mój mąż ma randkę z Marychą :-), podrzuci jej jakieś fajności do "opylenia" poza dogo na rzecz Faworka. Daj Boże wpadnie parę złotych.[/QUOTE]
No to trzymamy kciuki za randkę :D ;) I dziękujemy za rzeczy :)

Posted

Właśnie dostałam emaila od p.Bożenki, która poczytuje wątek Faworka, ale nie jest na dogo zarejestrowana. Chce go wspomóc finansowo, wysłałam nr konta ;)
Dziękujemy!!! :loveu:

Posted

Jejku ile tu dobrych duszyczek :) Dziękuję w imieniu Faworka Pani Bożence. Borówce dzięki za bazarek, Izie i Natce72 za te fajności do opylenia. I w ogóle brak mi słów...
A te fanty na bazarek to co np. może być? Bo pierwszy raz się spotykam z taką akcją.... hihi i może u mnie się coś znajdzie. Sorki za głupie pytanie...

Posted

Anuś, wszystko, co da się sprzedać poza bronią, narkotykami, psychotropami, żywym towarem, usługami cielesnymi, kradzionymi rzeczami itd... ;-) Wiesz, z tym, co wymieniłam mogłoby być różnie. Duszy na sprzedaż również nie polecam, może się przydać w zaświatach. ;-)

Posted

Izuś czyli frykasy zakazane na bazarku...;) A na randkę już się szykuję! Byłam dziś u fryzjera, jutro kosmetyczka, tipsy właśnie kleję, w poniedziałek biust powiększam;):):):) A Izulę ściskam najmocniej:)
Fawciowi buzi ślę w pachnącą etolkę:), a Pani Bożenie musimy zdjęcie Fawka przesłać jakieś, takie specjalnie na tę okazję cyknięte:) Pięknie Pani dziękujemy za pomoc, to cudowny psiako jest! Szkoda, że tak późno doczekał się szczęścia i miłości. Ale nic to, nadrobimy braki:)