Marycha35 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Hi, hi, droczę się tak....Ale kto wiem, zlookamy:) A jak coś to nowy domek prześwietlimy, bo Fawinek to kochany psiur, starszy Pan, łagodny, dobry, ślepy. Wczoraj wpadł na ścianę bidulek:( Delikatnie tak, ale ucieszył się ze spacerku i sruuuut, ściana zaliczona, Kresia na to: Uważaj Grzybku:) Jak ona cudnie na niego czasami patrzy, hi, hi, jakby mówiła, ale ten duży to pierdoła, ale kocham go, no cóż, broni mnie jak trzeba....;) Quote
majqa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Rzadko to robię, mam na myśli offa, ale tym razem proszę o pomoc dla tej kochanej katastrofy :-(. Wczoraj ją/ jego poznałam: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176179-FRANECZEK-jest-bardzo-bardzo-chory!-Czy-mo%C5%BCecie-pom%C3%B3c?p=16990168&viewfull=1#post16990168[/url] Quote
Borówka16 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Z tego co wiem to Państwo z Krk właśnie gdzieś na obrzeża miasta chcą się przeprowadzić ;) Madzik prosiłam, żeby skołowała kota na weekend i jeśli Ani by pasowało to by wpadła zrobić test :razz: Z innej beczki...Faworkowi zostało już tylko [COLOR=red][B]135zł [/B][/COLOR]w skarpecie!! A jeszcze przecież nie oddaliśmy za karmę (a to też ponad stówę wyniesie). Potem będzie trzeba kupić p kolejną + wydatki wet....Prosimy więc o wpłaty, fanty na bazarki etc... Ja postaram się dziś wystawić bazarek cegiełkowy. Quote
majqa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Borówka16'](...) Prosimy więc o wpłaty, fanty na bazarki etc... Ja postaram się dziś wystawić bazarek cegiełkowy.[/QUOTE] Słuchaj, wstaw ten szczegółowy apel może w tytuł i załóż wątek, plizzz w tym dziale przyjmę, że przyjmiesz fanty a konto Faworka. Hm? Głupio gooodooom? Quote
Borówka16 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='majqa']Słuchaj, wstaw ten szczegółowy apel może w tytuł i załóż wątek, plizzz w tym dziale przyjmę, że przyjmiesz fanty a konto Faworka. Hm? Głupio gooodooom?[/QUOTE] A mądry, mądry :D Zaraz tak zrobię ;) Quote
Marycha35 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Oj, oj, trzeba ciułać:)!!! Państwa i tak i tak prześwietlimy:) A kocią próbę trzeba przeprowadzić, bo Fawuś psy nie za bardzo lubi. Oby i koty nie były bleee.... Quote
Borówka16 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Marycha35']Oj, oj, trzeba ciułać:)!!! Państwa i tak i tak prześwietlimy:) A kocią próbę trzeba przeprowadzić, bo Fawuś psy nie za bardzo lubi. Oby i koty nie były bleee....[/QUOTE] Koty są cudowne, Faworek musi je uwielbiać ;) Quote
Marycha35 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Boruś głębia tego hasła powala......................;):) he he Quote
Borówka16 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [SIZE=4][COLOR=magenta][B]Bazarek cegiełkowy dla Faworka[/B][/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/208882-Bazarek-cegiełkowy-dla-ślepego-Faworka!!-Cegiełki-po-2zł-5zł-10zł!-Do-30.06!?p=16994532#post16994532"][SIZE=3][COLOR=black]http://www.dogomania.pl/threads/208882-Bazarek-cegiełkowy-dla-ślepego-Faworka!!-Cegiełki-po-2zł-5zł-10zł!-Do-30.06!?p=16994532#post16994532[/COLOR][/SIZE][/URL] ZAPRASZAM[COLOR=black]Y[/COLOR]! :smilecol: Quote
Borówka16 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Oraz dziękuję jeszcze [B]Natce72[/B] za podarowanie fantów na bazarek dla Faworka! :loveu: :loveu: :loveu: Jak tylko dotrą do mnie to wystawię bazarek :) Quote
Iljova Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Marycha35'] Ilusiu, a Ty chopie dbosz o gwara?;):) Lubisz bombony, kreple i wieprzki?:):):) Piękny język, bardzo mi się podoba:)[/QUOTE] Kreple nojlepsze jak się somemu zrobi. Bonbony nie wszystkie. A wieprzki tak sobie. Quote
Marycha35 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Hi, hi, CUDNE:):):) A z czym kreple robicie? Quote
Borówka16 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Hopamy i na bazarek po cegiełki zapraszamy :lol::multi: Quote
majqa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dzień dobry Wszystkim. :-) We wtorek mój mąż ma randkę z Marychą :-), podrzuci jej jakieś fajności do "opylenia" poza dogo na rzecz Faworka. Daj Boże wpadnie parę złotych. Quote
Borówka16 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='majqa']Dzień dobry Wszystkim. :-) We wtorek mój mąż ma randkę z Marychą :-), podrzuci jej jakieś fajności do "opylenia" poza dogo na rzecz Faworka. Daj Boże wpadnie parę złotych.[/QUOTE] No to trzymamy kciuki za randkę :D ;) I dziękujemy za rzeczy :) Quote
Borówka16 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Właśnie dostałam emaila od p.Bożenki, która poczytuje wątek Faworka, ale nie jest na dogo zarejestrowana. Chce go wspomóc finansowo, wysłałam nr konta ;) Dziękujemy!!! :loveu: Quote
tana Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jejku ile tu dobrych duszyczek :) Dziękuję w imieniu Faworka Pani Bożence. Borówce dzięki za bazarek, Izie i Natce72 za te fajności do opylenia. I w ogóle brak mi słów... A te fanty na bazarek to co np. może być? Bo pierwszy raz się spotykam z taką akcją.... hihi i może u mnie się coś znajdzie. Sorki za głupie pytanie... Quote
majqa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Anuś, wszystko, co da się sprzedać poza bronią, narkotykami, psychotropami, żywym towarem, usługami cielesnymi, kradzionymi rzeczami itd... ;-) Wiesz, z tym, co wymieniłam mogłoby być różnie. Duszy na sprzedaż również nie polecam, może się przydać w zaświatach. ;-) Quote
tana Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 O to szkoda bo mam bogatą apteczkę domową :evil_lol: No ale może coś się znajdzie spoza tej listy ;) Quote
majqa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='tana'](...) No ale może coś się znajdzie spoza tej listy ;)[/QUOTE] I to jest słuszna koncepcja. :-) Quote
Marycha35 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Izuś czyli frykasy zakazane na bazarku...;) A na randkę już się szykuję! Byłam dziś u fryzjera, jutro kosmetyczka, tipsy właśnie kleję, w poniedziałek biust powiększam;):):):) A Izulę ściskam najmocniej:) Fawciowi buzi ślę w pachnącą etolkę:), a Pani Bożenie musimy zdjęcie Fawka przesłać jakieś, takie specjalnie na tę okazję cyknięte:) Pięknie Pani dziękujemy za pomoc, to cudowny psiako jest! Szkoda, że tak późno doczekał się szczęścia i miłości. Ale nic to, nadrobimy braki:) Quote
majqa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Oooo, to robisz się na takie bóstwo jakie mąż uwielbia. A daję Wam swoje błogosławieństwo, cieszcie się chwilą. :-) Quote
Recommended Posts