Rafka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ta niezastąpiona książka, zawierająca praktyczne porady profesjonalnych szkoleniowców, pozwoli ci szybko, skutecznie i w humanitarny sposób rozwiązać 100 najpospolitszych psich problemów. - Idealny przewodnik dla właścicieli psów wziętych ze schroniska lub innych, których przeszłość jest nieznana, a także rozbrykanych młodzików, którym należy się dobry start - Znajdziesz tu opisane krok po kroku metody bezpiecznego szkolenia psa, w tym szkolenie klikerowe i masaż TTouch - Wszystkie zaproponowane rozwiązania są niekłopotliwe i łatwe w zastosowaniu. Dzięki nim Twój pies będzie szczęśliwszy i bardziej posłuszny. wyd. Muza Od tej autorki kupuję w ciemno ;-) Quote
Szyna13222 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 ja właśnie dziś znalazłam tą książkę w empiku i mi się spodobała ale chciałam w internecie poszukać jakiś opini o niej. Rafka skoro polecasz to będę musiała przeczytać ;) Quote
Recommended Posts