Guest wolfheart Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='magdabroy'] Teraz dużo siedzi na dworze, więc pewnie ładnie obrośnie :loveu:[/QUOTE] ja zamęczam Lunę głaskaniem i przytulaniem ,bo jest mięciutka jak maskotka :loveu: ale ona nie obrośnie za bardzo,bo na dworze jest dziennie ok 3,5h:roll: no chyba ,że zaczniemy więcej spacerować:razz: Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='marta.k9080']ja zamęczam Lunę głaskaniem i przytulaniem ,bo jest mięciutka jak maskotka :loveu: ale ona nie obrośnie za bardzo,bo na dworze jest dziennie ok 3,5h:roll: no chyba ,że zaczniemy więcej spacerować:razz:[/QUOTE] Ja zostawiam Torę po porannym spacerze na podwórku ;) Po południu kolejny spacer i dalej zostaje na dworze :diabloti: Do domu wpuszczam ją koło godz.19, więc na dworze jest jakieś 9-10h :evil_lol: Czy dogo Wam świruje jak chcecie zatwierdzić posta?? Quote
Guest wolfheart Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='magdabroy'] Czy dogo Wam świruje jak chcecie zatwierdzić posta??[/QUOTE] no! :mad: Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='marta.k9080']no! :mad:[/QUOTE] Już mnie to wku*wia :mad: Quote
Guest wolfheart Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='magdabroy']Już mnie to wku*wia :mad:[/QUOTE] i się dziwisz ,że ja chce dać wszystkim wpie*dol:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 "nasz" słodziachny blądasek :loveu::loveu::loveu::loveu: mi świruje jak chce edytować posta .... Quote
Guest wolfheart Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='dOgLoV'] mi świruje jak chce edytować posta ....[/QUOTE] to też:mad: Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='marta.k9080']i się dziwisz ,że ja chce dać wszystkim wpie*dol:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='dOgLoV']"nasz" słodziachny blądasek :loveu::loveu::loveu::loveu: [/QUOTE] "Nasz" :mad::mad: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='magdabroy']:evil_lol: "Nasz" :mad::mad:[/QUOTE] no "nasz" :diabloti: dogomaniackie dziecko :loveu: Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='dOgLoV']no "nasz" :diabloti: dogomaniackie dziecko :loveu:[/QUOTE] Motoryzacja wygra z psami :eviltong: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='magdabroy']Motoryzacja wygra z psami :eviltong:[/QUOTE] czyżby wdał się w tatusia ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='dOgLoV']czyżby wdał się w tatusia ?? :cool3:[/QUOTE] Tak ;) Ja go ubieram na spacer, puszczam go, żeby samej się ubrać, a on idzie prosto do garażu :mdleje: I tak jest za każdym razem ;) Jak garaż jest otwarty, to do ogrodu go nie mogę puścić, bo pędzi do garażu :roll: Grabiliśmy wczoraj liście w ogrodzie, to ja z Theosiem w domu, Bodek wyciągnął sprzęt, zamknął garaż i wtedy my wyszliśmy ;) Potem my do domu, a Bodek wszystko chował, bo inaczej siedziałby w garażu :shake: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 moze jak podrośnie to zmieni upodobania ;) Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Wątpię :( Ale nie narzekam, bo będą mieli z tatusiem wspólne hobby :loveu: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='magdabroy']Wątpię :( Ale nie narzekam, bo będą mieli z tatusiem wspólne hobby :loveu:[/QUOTE] a Ty bedziesz miała wiecej czasu dla siebie ;) Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='dOgLoV']a Ty bedziesz miała wiecej czasu dla siebie ;)[/QUOTE] No :p:loveu: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='magdabroy']No :p:loveu:[/QUOTE] i dla drugiego dziecka :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='dOgLoV']i dla drugiego dziecka :diabloti:[/QUOTE] Następna :roll: Wczoraj kolega też wspomniał, żebyśmy już robili siostrzyczką albo braciszka dla Theosia ;) Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='magdabroy']Następna :roll: Wczoraj kolega też wspomniał, żebyśmy już robili siostrzyczką albo braciszka dla Theosia ;)[/QUOTE] i miał rację ;) Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='dOgLoV']i miał rację ;)[/QUOTE] Mądralińska, pilnuj siebie :eviltong: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='magdabroy']Mądralińska, pilnuj siebie :eviltong:[/QUOTE] pilnuje , pilnuje :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Kurcze, nie chcę "żebrać" o kasę od państwa, a Bodka wypłata nie wystarczy na wszystko :shake: Gdyby zarabiał więcej, to nawet bym się nie zastanawiała ;) Ale nie chcę się prosić kogoś o pieniądze na życie :roll: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='magdabroy']Kurcze, nie chcę "żebrać" o kasę od państwa, a Bodka wypłata nie wystarczy na wszystko :shake: Gdyby zarabiał więcej, to nawet bym się nie zastanawiała ;) Ale nie chcę się prosić kogoś o pieniądze na życie :roll:[/QUOTE] no fakt , dzieci są drogie w tych czasach nie ma co ukrywać :roll: Quote
*Magda* Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [quote name='dOgLoV']no fakt , dzieci są drogie w tych czasach nie ma co ukrywać :roll:[/QUOTE] Akurat tu by mi dopłacili do hipoteki, do prądu, czy inne opłaty, ale ja tak nie chcę :shake: Quote
łamAga Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='magdabroy']Akurat tu by mi dopłacili do hipoteki, do prądu, czy inne opłaty, ale ja tak nie chcę :shake:[/QUOTE] ale kasy bedzie zawsze tyle samy , a przykro żeby Theoś był jedynakiem :roll: Quote
Recommended Posts