Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta, Eni wazy 31kg (przynajmniej tyle bylo przy ostatniej wizycie u weta), ale ja jej nigdy nie robilam badania krwi, wiec nie wiem czy sie nadaje na dawce? Nie wiem jakie warunki w ogole powinny byc spelnione?

Posted

Kobieta odezwie sie, jesli koszty transfuzji i leczenia ja przerosna. Pytala dzisiaj czy moja oferta wsparcia finansowego dalej aktualna, bo boi sie wysokosci rachunki i tego, ze moze sama nie podolac... zapewnilam ja, ze ma w nas wsparcie.

Posted

znalazłam w internecie 3 hodowle, i to nie jest pies z żadnej z tych (wymieniłam te hodowle w którymś poście)
pewnie w Szczecinie i okolicach jest ich więcej ale nie ma wzmianki w internecie o nich

Posted

trzeba było by podjechać Związku Kynologicznego. Postaram się tam pojechać w tygodniu, ale nie obiecuje, że pojade... nie wiem jeszcze co będzie w tygodniu

albo zadzwonie w poniedziałek, jak niczego się nie dowiem to tam pojade

Posted

blacky764 napisał(a):
trzeba było by podjechać Związku Kynologicznego. Postaram się tam pojechać w tygodniu, ale nie obiecuje, że pojade... nie wiem jeszcze co będzie w tygodniu

albo zadzwonie w poniedziałek, jak niczego się nie dowiem to tam pojade

Dziekuje :)

Posted

Rocky mial transfuzje i troszke po niej odzyl. Widac bylo, ze lepiej sie czuje. Zapytalam o powod jego zlego stanu i okazalo sie, ze mial potworne wrzody zoladka, az wymiotowal starymi skrzepami krwi. Niestety w nocy po transfuzji Rocky odszedl we snie. Poprostu zasnal wieczorem i rano sie nie obudzil :(