Kasia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Guffi'] Haha! Ja na początku sobie to samo pomyślałam:evil_lol: :oops: . [/quote] Magda czytasz to :mad::evil_lol::evil_lol: widzisz, nie ja jedna :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Guffi']Haha! Ja na początku sobie to samo pomyślałam:evil_lol: :oops: .[/QUOTE] :grin: Goopki, goopki :turn-l: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='madziasto4']:grin: Goopki, goopki :turn-l:[/quote] No co! To było tak poważnie napisane:oops: :diabloti: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='fidelek2']Guffi chodź sie obrazimy :evil_lol::evil_lol:[/quote] Hehe, dobra:evil_lol::evil_lol: . Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='madziasto4'] :grin: Goopki, goopki :turn-l: [/quote] Guffi chodź sie obrazimy :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='fidelek2']hahahahhahahaha pośmiewna sie znalazła :evil_lol::evil_lol: widzisz ten 3..:eviltong: który ładniejszy, co??? :eviltong:[/QUOTE] Wszytskie śliczne :iloveyou: [quote name='Guffi']No co! To było tak poważnie napisane:oops: :diabloti:[/QUOTE] :grin: Ale się obśmiałam :lol: Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Twoj post przed moim :crazyeye: to jakieś czary..................... Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='fidelek2']Twoj post przed moim :crazyeye: to jakieś czary.....................[/quote] Łomatko:crazyeye: !!! Nie wiem:crazyeye: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='fidelek2']Guffi chodź sie obrazimy :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ani mi się waż jedna z drugą :mad: A tak a propos to chyba Wam się kolejnośc postów pomiĘszała :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 to może ja sie odłączę :evil_lol::evil_lol: niby mnie nie będzie a jednak będę a Wy i tak będziecie wszytko wiedziały co napiszę wcześniej ode mnie :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='fidelek2']to może ja sie odłączę :evil_lol::evil_lol: niby mnie nie będzie a jednak będę a Wy i tak będziecie wszytko wiedziały co napiszę wcześniej ode mnie :evil_lol:[/quote] Spróbowałabyś:mad: . Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 W tej galerii panują jakieś moce nieczyste :ghost_2: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='madziasto4']W tej galerii panują jakieś moce nieczyste :ghost_2:[/quote] Ja z tym nie mam nic wspólnego:diabloti: . Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='madziasto4'] W tej galerii panują jakieś moce nieczyste :ghost_2: [/quote] dziś piątek ale nie 13-go :evil_lol: to nie wiem dlaczego :eviltong: Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Guffi'] Ja z tym nie mam nic wspólnego:diabloti: . [/quote] jak nie Ty to Magda w takim bądź razie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='fidelek2']jak nie Ty to Magda w takim bądź razie :evil_lol:[/QUOTE] Ej, wypraszam sobie :eviltong: To są bezpodstawne oskarżenia :obrazic: Quote
yewcia1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Witam Fidelków po przerwie - wczoraj w mojej miejscowości ani prądu, ani ogrzewania normalnie XIX wiek, ale dziś już wszystko mam i do Was zaglądam:lol: Quote
Kasia Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='yewcia1'] Witam Fidelków po przerwie - wczoraj w mojej miejscowości ani prądu, ani ogrzewania normalnie XIX wiek, ale dziś już wszystko mam i do Was zaglądam:lol: [/quote] Cieszymy się z odwiedzin i dziękujemy :loveu::loveu: u nas też wczoraj były przerwy w "dostawie" prądu - 15 minut był prąd a godzinę nie i tak na zmianę...:shake: Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 U nas jakimś cudem(bo zazwyczaj "lekka" wichura i już koniec) wszystko działało i działa nadal:D! Quote
Magda Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='fidelek2'] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img263.imageshack.us/img263/7253/tn2ts3.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img174.imageshack.us/img174/6138/tn3as1.jpg[/IMG][/URL][/quote] WOW!! Nasza kura:multi::multi: Trzeba Madzi dokladnie doopsko przetrzepac:mad: Madra sie znalazla:eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Trzeba Madzi dokladnie doopsko przetrzepac:mad: Madra sie znalazla:eviltong:[/QUOTE] Że co, proszę? :niedowia: :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Trzeba Madzi dokladnie doopsko przetrzepac:mad: Madra sie znalazla:eviltong: [/quote] a żebyś wiedziała :evil_lol: a co do kury to NIE ODDAMY BO NASZA!!!!!!! :diabloti::eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Magda_Miki']Trzeba Madzi dokladnie doopsko przetrzepac:mad: Madra sie znalazla:eviltong:[/QUOTE] A z resztą Madzia, Ty przeciwko mnie?! :crazyeye: :evil_lol: [quote name='fidelek2']a żebyś wiedziała :evil_lol: [/QUOTE] Nie dam, zabarykaduję się w mojej galerii, nic z tego :lol!: :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Nie dam, zabarykaduję się w mojej galerii, nic z tego :lol!: :evil_lol:[/quote] Ja Cię tam dorwę:diabloti: . Quote
Recommended Posts