Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']Ja szukam sposobu na przerzucenie chociaż kilograma z Jess na Buff :loveu: Gwarantuję wysoką nagrodę za pomysł!! :razz: :evil_lol:[/quote]
ales wymyslila ...:evil_lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']
Witam poczochranca mokrego:loveu:
Ty a nie przytyl Fidel znow? ze tak zapytam bo Pipi tez by ciagle zarla :roll:
i sie robi mala kluska:roll: od tego tygodnia przestawilam im inne zarcie koniec z dobrociami !
[/QUOTE]

cze D-E!
włśnie że nie przytył, może sie tak tylko wydaje bo zarasta ryj już :lol:

on teraz dostaje rano sucha karmę - jak jest głodny to je a jak nie to chowam, po wieczór daję mu porcje zrobioną przeze mnie i tyle. brzuszek jest juz mniejszy i takie fajne wcięcie mu sięe juz zrobiło :loveu:

[quote name='Magda']
Kasiu gratuluję! Się cieszę, że chociaż Ty przeszłaś przez te męki:multi: Teraz to wyrobisz sobie swój własny styl jazdy:eviltong:

A macie dobry sposób na utuczenie? Miki niedługo zniknie...
[/QUOTE]

dzienki Władziu :loveu:
a jak Twoja mama? zdała też?

do mnie też mozesz go podrzucić - poradze sobie z nim szybko i oddam przypominającego serdelka :loveu: :evil_lol:

cze Be, cze Madźka, cze Ania :lol:

Posted

[quote name='Mała Rita']Cze Kasik :loveu:

[COLOR=paleturquoise]Dziewczyny wiecie może co z Agą.... Kurde zasmuca mnie to ze zniknęła....[/COLOR][/quote]
[COLOR=lightblue]coz zamknela galerie bo tak chciala...nie mam z nia kontaktu..moj lapek jeszcze nie dziala a tu gg nie mam..:roll:[/COLOR]

Posted

[quote name='Pegaza'][COLOR=lightblue]coz zamknela galerie bo tak chciala...nie mam z nia kontaktu..moj lapek jeszcze nie dziala a tu gg nie mam..:roll:[/COLOR][/quote]

[COLOR=PaleTurquoise]bede tesknić za nią.... :roll:[/COLOR]

Posted

[quote name='Pegaza']wyslij go do mnie gwarantuje ze przytyje:evil_lol: mama moja mowi ze ja swoje psy tucze na swinki:cool1:[/quote]

[quote name='Kasia']
dzienki Władziu :loveu:
a jak Twoja mama? zdała też?

do mnie też mozesz go podrzucić - poradze sobie z nim szybko i oddam przypominającego serdelka :loveu: :evil_lol:
[/quote]

Gdybyście tylko mieszkały bliżej... Wczoraj było ważenie M u weta i 2,8 kg. W jego najlepszym czasie było 3,3, więc chyba trzeba zacząć dokarmiać ptaszynę:mad: Chyba studia nie wyjdą mu na dobre:evil_lol:

Kasiu mama nie zdała ostatnim razem i zrezygnowała :roll: Przy każdym kolejnym egzaminie miała coraz większy stres, a dwa ostatnie podejścia odbiły się na samopoczuciu całej rodziny. Jakoś nigdy nie miałam takiej dużej empatii do ludzi - w takim sensie, że razem z nimi denerwowałam się przed egzaminami itp. - a teraz to czułam się jakbym sama podchodziła do zdawania jeszcze raz... Najgorsze jest to, że nie oblewała na strasznych rzeczach tylko na wymysłach egzaminatorów. Szkoda, bo jeździ bardzo dobrze i dawałaby radę swoim małym autkiem dojechać na aerobik itp. Po co jej więcej?:roll:

Posted

[quote name='Magda']
Kasiu mama nie zdała ostatnim razem i zrezygnowała :roll: Przy każdym kolejnym egzaminie miała coraz większy stres, a dwa ostatnie podejścia odbiły się na samopoczuciu całej rodziny. Jakoś nigdy nie miałam takiej dużej empatii do ludzi - w takim sensie, że razem z nimi denerwowałam się przed egzaminami itp. - a teraz to czułam się jakbym sama podchodziła do zdawania jeszcze raz... Najgorsze jest to, że nie oblewała na strasznych rzeczach tylko na wymysłach egzaminatorów. Szkoda, bo jeździ bardzo dobrze i dawałaby radę swoim małym autkiem dojechać na aerobik itp. Po co jej więcej?:roll:[/QUOTE]

ja przy ostatnim moim razie też powiedziałam sobie, że jadę tam ostatni raz - zdam czy nie jest to ostatni mój wyjazd do WORD.
na szczęście zdałam, ale nie dziwię się Twojej mamie że zrezygnowała...wiem co przeżywała :shake:
z drugiej jednak strony żal jest pieniędzy i tego, że to prawko naprawdę można zdać trzeba tylko trafić na odpowiedniego egzaminatora...

a może niech próbuje jeszcze raz? naprawdę warto :lol:
jak tylko zda to od razu zapomni o tym za co i dlaczego ją oblewali, ba nawet juz nie będzie czuła do nich takiej niechęci...;)

Posted

[quote name='Mała Rita']
Czesc Kasik :loveu:
Prawko opite juz? :diabloti:
[/QUOTE]

cze :loveu:

ta, od trzech dni opijamy :diabloti:
co rusz ktoś przyłazi i się "wbija" na opijanie...ale takie prawdziwe będzie za tydzień w sobotę :lol:

a 19 września idziemy na wesele i tu problem - w co się ubrać? :placz:
sukienki ani żadnej innej kiecki nie założę, kupiłam se dziś białe spodnie, takie na kant, fajne ale co do nich...?
i jakie buty? dziś łaziłam po centrum handlowym w Opolu i żadnych klapek ani sandałków fajnych nie widziałam...same kozaki już!!!

Posted

[quote name='Kasia']cze :loveu:

ta, od trzech dni opijamy :diabloti:
co rusz ktoś przyłazi i się "wbija" na opijanie...ale takie prawdziwe będzie za tydzień w sobotę :lol:

a 19 września idziemy na wesele i tu problem - w co się ubrać? :placz:
sukienki ani żadnej innej kiecki nie założę, kupiłam se dziś białe spodnie, takie na kant, fajne ale co do nich...?
i jakie buty? dziś łaziłam po centrum handlowym w Opolu i żadnych klapek ani sandałków fajnych nie widziałam...same kozaki już!!![/quote]

a półbuty jakieś fajne?
a do białych spodni to jakas fajna bluzeczka - top, taka z tych bardziej wyfiokowanych :loveu:

Posted

takiej właśnie poszukam, widziałam teraz masę cekinowych - może jakąś taką? :roll:
mam też taka jedną brązowo-rudą, z kokardą na ramieniu i odkrytymi plecami...ale czy będzie pasowac?

Asik te spodnie są bardzo delikatne, niby eleganckie, niby na kant ale raczej żadne półbuty nie będą pasować - raczej cos z sandałów bardziej...

Posted

[quote name='Kasia']takiej właśnie poszukam, widziałam teraz masę cekinowych - może jakąś taką? :roll:
mam też taka jedną brązowo-rudą, z kokardą na ramieniu i odkrytymi plecami...ale czy będzie pasowac?

Asik te spodnie są bardzo delikatne, niby eleganckie, niby na kant ale raczej żadne półbuty nie będą pasować - raczej cos z sandałów bardziej...[/quote]

tez pomyslalam o cekinach
no to klapeczki jakies ladne, albo takie sandałki jak Be miala na weselu ostatnio

Posted

[quote name='Mała Rita']
tez pomyslalam o cekinach
no to klapeczki jakies ladne, albo takie sandałki jak Be miala na weselu ostatnio
[/QUOTE]

klapki to mam same japonki, czarne i brązowe - bardziej sportowe bo kupiłam je w NIKE-u wiec odpadają....a teraz to juz raczej nic nie kupię...
co do sandałków to jak se pomyślę że ma w jakiś "funkel nówkach" śmigać na wesele to odpada - poobcierają i poobciskają mnie już na samym początku
:roll:
chyba za późno sie obudziła z tym wszystkim...:shake:

Posted

[quote name='Kasia']klapki to mam same japonki, czarne i brązowe - bardziej sportowe bo kupiłam je w NIKE-u wiec odpadają....a teraz to juz raczej nic nie kupię...
co do sandałków to jak se pomyślę że ma w jakiś "funkel nówkach" śmigać na wesele to odpada - poobcierają i poobciskają mnie już na samym początku
:roll:
chyba za późno sie obudziła z tym wszystkim...:shake:[/quote]

ło Kasik wazne zeby wytrzymać w Kościele tudzież w urzędzie stanu cywilnego potem to mozna zdjąć :cool3:

Posted

[quote name='Kasia']
a może niech próbuje jeszcze raz? naprawdę warto :lol:
jak tylko zda to od razu zapomni o tym za co i dlaczego ją oblewali, ba nawet juz nie będzie czuła do nich takiej niechęci...;)[/quote]

Wątpię. Teraz to musiałaby znowu wykupić sobie kolejne godziny, uczyć się tych świateł itp., myśleć o tym, a potem znowu się stresować i wszystkich wokół. Niby ma jeszcze ważny egzamin teoretyczny (jakoś do połowy października), ale postanowiła o tym zapomnieć. Jak już będzie po terminie to na pewno się nie zdecyduje, bo mają wejść nowe pytania z teorii i więcej, no i ma być trudniej.

Posted

[quote name='Pegaza']
Oo to sie Kasik bedzie bawic :p
lec do CCC tam jeszcze duzo latowych sandalow obcasowych..
[/QUOTE]

cze D-E, cze Ania :loveu:

własnie w CCC jeszcze nie byłam i się tam wybieram - to moja ostatnia nadzieja bo na allegro raczej nie kupię nie mając możliwości mierzenia .:shake:

Posted

cze....
trochę Fidlastego dla przypomnienia, że żyjemy i mamy się dobrze ;)

[IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_1-2.jpg[/IMG]

[IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_2-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_3-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_5-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_6.jpg[/IMG]