Pegaza Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='tigrunia']Ja szukam sposobu na przerzucenie chociaż kilograma z Jess na Buff :loveu: Gwarantuję wysoką nagrodę za pomysł!! :razz: :evil_lol:[/quote] ales wymyslila ...:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Pegaza'] Witam poczochranca mokrego:loveu: Ty a nie przytyl Fidel znow? ze tak zapytam bo Pipi tez by ciagle zarla :roll: i sie robi mala kluska:roll: od tego tygodnia przestawilam im inne zarcie koniec z dobrociami ! [/QUOTE] cze D-E! włśnie że nie przytył, może sie tak tylko wydaje bo zarasta ryj już :lol: on teraz dostaje rano sucha karmę - jak jest głodny to je a jak nie to chowam, po wieczór daję mu porcje zrobioną przeze mnie i tyle. brzuszek jest juz mniejszy i takie fajne wcięcie mu sięe juz zrobiło :loveu: [quote name='Magda'] Kasiu gratuluję! Się cieszę, że chociaż Ty przeszłaś przez te męki:multi: Teraz to wyrobisz sobie swój własny styl jazdy:eviltong: A macie dobry sposób na utuczenie? Miki niedługo zniknie... [/QUOTE] dzienki Władziu :loveu: a jak Twoja mama? zdała też? do mnie też mozesz go podrzucić - poradze sobie z nim szybko i oddam przypominającego serdelka :loveu: :evil_lol: cze Be, cze Madźka, cze Ania :lol: Quote
Pegaza Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witam piatkowo weekendowo:multi: aa moze na fotce tak go widzialam, moje tez rano na suchy przezucilam:cool1: Quote
Mała Rita Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Cze Kasik :loveu: [COLOR=PaleTurquoise]Dziewczyny wiecie może co z Agą.... Kurde zasmuca mnie to ze zniknęła....[/COLOR] Quote
Pegaza Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Kasik :loveu: [COLOR=paleturquoise]Dziewczyny wiecie może co z Agą.... Kurde zasmuca mnie to ze zniknęła....[/COLOR][/quote] [COLOR=lightblue]coz zamknela galerie bo tak chciala...nie mam z nia kontaktu..moj lapek jeszcze nie dziala a tu gg nie mam..:roll:[/COLOR] Quote
Mała Rita Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Pegaza'][COLOR=lightblue]coz zamknela galerie bo tak chciala...nie mam z nia kontaktu..moj lapek jeszcze nie dziala a tu gg nie mam..:roll:[/COLOR][/quote] [COLOR=PaleTurquoise]bede tesknić za nią.... :roll:[/COLOR] Quote
Magda Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Pegaza']wyslij go do mnie gwarantuje ze przytyje:evil_lol: mama moja mowi ze ja swoje psy tucze na swinki:cool1:[/quote] [quote name='Kasia'] dzienki Władziu :loveu: a jak Twoja mama? zdała też? do mnie też mozesz go podrzucić - poradze sobie z nim szybko i oddam przypominającego serdelka :loveu: :evil_lol: [/quote] Gdybyście tylko mieszkały bliżej... Wczoraj było ważenie M u weta i 2,8 kg. W jego najlepszym czasie było 3,3, więc chyba trzeba zacząć dokarmiać ptaszynę:mad: Chyba studia nie wyjdą mu na dobre:evil_lol: Kasiu mama nie zdała ostatnim razem i zrezygnowała :roll: Przy każdym kolejnym egzaminie miała coraz większy stres, a dwa ostatnie podejścia odbiły się na samopoczuciu całej rodziny. Jakoś nigdy nie miałam takiej dużej empatii do ludzi - w takim sensie, że razem z nimi denerwowałam się przed egzaminami itp. - a teraz to czułam się jakbym sama podchodziła do zdawania jeszcze raz... Najgorsze jest to, że nie oblewała na strasznych rzeczach tylko na wymysłach egzaminatorów. Szkoda, bo jeździ bardzo dobrze i dawałaby radę swoim małym autkiem dojechać na aerobik itp. Po co jej więcej?:roll: Quote
Kasia Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Magda'] Kasiu mama nie zdała ostatnim razem i zrezygnowała :roll: Przy każdym kolejnym egzaminie miała coraz większy stres, a dwa ostatnie podejścia odbiły się na samopoczuciu całej rodziny. Jakoś nigdy nie miałam takiej dużej empatii do ludzi - w takim sensie, że razem z nimi denerwowałam się przed egzaminami itp. - a teraz to czułam się jakbym sama podchodziła do zdawania jeszcze raz... Najgorsze jest to, że nie oblewała na strasznych rzeczach tylko na wymysłach egzaminatorów. Szkoda, bo jeździ bardzo dobrze i dawałaby radę swoim małym autkiem dojechać na aerobik itp. Po co jej więcej?:roll:[/QUOTE] ja przy ostatnim moim razie też powiedziałam sobie, że jadę tam ostatni raz - zdam czy nie jest to ostatni mój wyjazd do WORD. na szczęście zdałam, ale nie dziwię się Twojej mamie że zrezygnowała...wiem co przeżywała :shake: z drugiej jednak strony żal jest pieniędzy i tego, że to prawko naprawdę można zdać trzeba tylko trafić na odpowiedniego egzaminatora... a może niech próbuje jeszcze raz? naprawdę warto :lol: jak tylko zda to od razu zapomni o tym za co i dlaczego ją oblewali, ba nawet juz nie będzie czuła do nich takiej niechęci...;) Quote
Kasia Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Nati28'] Czesc weekendowo :lol::loveu: [/QUOTE] witamy :lol: D-E, Asika, Anię, Władzię i Yoko2009 też :lol: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Czesc Kasik :loveu: Prawko opite juz? :diabloti: Quote
Kasia Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Mała Rita'] Czesc Kasik :loveu: Prawko opite juz? :diabloti: [/QUOTE] cze :loveu: ta, od trzech dni opijamy :diabloti: co rusz ktoś przyłazi i się "wbija" na opijanie...ale takie prawdziwe będzie za tydzień w sobotę :lol: a 19 września idziemy na wesele i tu problem - w co się ubrać? :placz: sukienki ani żadnej innej kiecki nie założę, kupiłam se dziś białe spodnie, takie na kant, fajne ale co do nich...? i jakie buty? dziś łaziłam po centrum handlowym w Opolu i żadnych klapek ani sandałków fajnych nie widziałam...same kozaki już!!! Quote
Mała Rita Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Kasia']cze :loveu: ta, od trzech dni opijamy :diabloti: co rusz ktoś przyłazi i się "wbija" na opijanie...ale takie prawdziwe będzie za tydzień w sobotę :lol: a 19 września idziemy na wesele i tu problem - w co się ubrać? :placz: sukienki ani żadnej innej kiecki nie założę, kupiłam se dziś białe spodnie, takie na kant, fajne ale co do nich...? i jakie buty? dziś łaziłam po centrum handlowym w Opolu i żadnych klapek ani sandałków fajnych nie widziałam...same kozaki już!!![/quote] a półbuty jakieś fajne? a do białych spodni to jakas fajna bluzeczka - top, taka z tych bardziej wyfiokowanych :loveu: Quote
Kasia Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 takiej właśnie poszukam, widziałam teraz masę cekinowych - może jakąś taką? :roll: mam też taka jedną brązowo-rudą, z kokardą na ramieniu i odkrytymi plecami...ale czy będzie pasowac? Asik te spodnie są bardzo delikatne, niby eleganckie, niby na kant ale raczej żadne półbuty nie będą pasować - raczej cos z sandałów bardziej... Quote
Mała Rita Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Kasia']takiej właśnie poszukam, widziałam teraz masę cekinowych - może jakąś taką? :roll: mam też taka jedną brązowo-rudą, z kokardą na ramieniu i odkrytymi plecami...ale czy będzie pasowac? Asik te spodnie są bardzo delikatne, niby eleganckie, niby na kant ale raczej żadne półbuty nie będą pasować - raczej cos z sandałów bardziej...[/quote] tez pomyslalam o cekinach no to klapeczki jakies ladne, albo takie sandałki jak Be miala na weselu ostatnio Quote
Kasia Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Mała Rita'] tez pomyslalam o cekinach no to klapeczki jakies ladne, albo takie sandałki jak Be miala na weselu ostatnio [/QUOTE] klapki to mam same japonki, czarne i brązowe - bardziej sportowe bo kupiłam je w NIKE-u wiec odpadają....a teraz to juz raczej nic nie kupię... co do sandałków to jak se pomyślę że ma w jakiś "funkel nówkach" śmigać na wesele to odpada - poobcierają i poobciskają mnie już na samym początku :roll: chyba za późno sie obudziła z tym wszystkim...:shake: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Kasia']klapki to mam same japonki, czarne i brązowe - bardziej sportowe bo kupiłam je w NIKE-u wiec odpadają....a teraz to juz raczej nic nie kupię... co do sandałków to jak se pomyślę że ma w jakiś "funkel nówkach" śmigać na wesele to odpada - poobcierają i poobciskają mnie już na samym początku :roll: chyba za późno sie obudziła z tym wszystkim...:shake:[/quote] ło Kasik wazne zeby wytrzymać w Kościele tudzież w urzędzie stanu cywilnego potem to mozna zdjąć :cool3: Quote
Magda Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Kasia'] a może niech próbuje jeszcze raz? naprawdę warto :lol: jak tylko zda to od razu zapomni o tym za co i dlaczego ją oblewali, ba nawet juz nie będzie czuła do nich takiej niechęci...;)[/quote] Wątpię. Teraz to musiałaby znowu wykupić sobie kolejne godziny, uczyć się tych świateł itp., myśleć o tym, a potem znowu się stresować i wszystkich wokół. Niby ma jeszcze ważny egzamin teoretyczny (jakoś do połowy października), ale postanowiła o tym zapomnieć. Jak już będzie po terminie to na pewno się nie zdecyduje, bo mają wejść nowe pytania z teorii i więcej, no i ma być trudniej. Quote
laurin Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Cześć Kasiu:loveu: Ja za tydzień mam wesele a za 2 tyg.chrzciny:cool1: Quote
Pegaza Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Oo to sie Kasik bedzie bawic :p lec do CCC tam jeszcze duzo latowych sandalow obcasowych.. Quote
Kasia Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Pegaza'] Oo to sie Kasik bedzie bawic :p lec do CCC tam jeszcze duzo latowych sandalow obcasowych.. [/QUOTE] cze D-E, cze Ania :loveu: własnie w CCC jeszcze nie byłam i się tam wybieram - to moja ostatnia nadzieja bo na allegro raczej nie kupię nie mając możliwości mierzenia .:shake: Quote
tigrunia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Kasik moje z CCC właśnie były .. Wytrzymałam w nich w kościele i na weselu do prawie 1 w nocy :cool3: Nawet dość wygodne są :loveu: Quote
Kasia Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 cze.... trochę Fidlastego dla przypomnienia, że żyjemy i mamy się dobrze ;) [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_1-2.jpg[/IMG] [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_2-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_3-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_5-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_6.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts