AmiX Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 oooojjjaaa jakie cukne foty!!!!! Kocio śliczny ale pieski jaszcze bardziej !!!! Quote
Pegaza Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bernardynek:loveu: fajne te foty nie to co moje ..no ale to Twoj nowy "konik" a mi wlasciwie az tak to nie wciaga Quote
tigrunia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dobry w poniedziałek :loveu: Śliczne śniegowe fotki Kasiu :loveu: Quote
Kasia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='madziasto4'] Robisz na manualu czy się poddałaś?? Bo fotki naprawdę bardzo fajne :loveu:[/QUOTE] cały czas na manualu, cały czas się uczę ale miło słyszeć, że fajne tym bardziej od Ciebie Madźka :loveu: Quote
Kasia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='PositiveThought'] Fidlak straaaaaasznie kudłaty, a kocio oka ma śliczne :loveu: [/QUOTE] no kudłaty taki, podoba mi się taki i tak go zostawię :loveu: [quote name='AmiX'] oooojjjaaa jakie cukne foty!!!!! Kocio śliczny ale pieski jaszcze bardziej !!!![/QUOTE] [quote name='Pegaza'] Bernardynek:loveu: fajne te foty nie to co moje ..no ale to Twoj nowy "konik" a mi wlasciwie az tak to nie wciaga [/QUOTE] [quote name='tigrunia'] Śliczne śniegowe fotki Kasiu :loveu: [/QUOTE] dzienki co nie :loveu: Quote
Kasia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Pegaza'] Cze Kas to jak takie ladne robisz to poka ich wiecej:loveu: widze ze bylas T odwiedzic:evil_lol: [/QUOTE] taa, na obiedzie niedzielnym byliśmy :cool1: zapraszała nas juz dawno dawno, zawsze jakos odmawiałam i się wykręcałam ale w końcu głupio mi sie zrobiło i poszliśmy...:evil_lol: [COLOR="PaleTurquoise"]nie było nawet tak źle gdyby nie to, że sie strasznie narzucała :cool1:[/COLOR] Quote
Pegaza Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Cze Kas to jak takie ladne robisz to poka ich wiecej:loveu: widze ze bylas T odwiedzic:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Cze Kasik :loveu: I znow Cie nie ma tak długo :-( Quote
Pegaza Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Kasik :loveu: I znow Cie nie ma tak długo :-([/quote] Wlasnie co jest grane?:roll: dlaczego do nas nie wpadasz?:roll: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Cześć Kasia, czytałam, że psim fryzjerem chcesz zostać? :evil_lol: :loveu: Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='madziasto4'] Cześć Kasia, czytałam, że psim fryzjerem chcesz zostać? :evil_lol: :loveu:[/QUOTE] jeśli nim zostanę to masz u mnie chłopaków załatwionych za friko :loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Kasia']jeśli nim zostanę to masz u mnie chłopaków załatwionych za friko :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] No co Ty, ja Ci zapłacę [COLOR="PaleTurquoise"]tylko ich nie strzyż :roflt:[/COLOR] Nieee żartuję oczywiście! Ty przesadzałaś wtedy, Fidlak normalnie wyglądał, serio mówię :loveu: Ale powaga? Serio myślisz nad zrobieniem kursu? Ile w ogóle kosztuje taki kurs? Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 ha ha, obtnę ich i już! nawet nie będziesz wiedziała kiedy :evil_lol: tak serio to ja se tak kombinuję co zrobię jak mnie zwolnią :cool1: i juz kilka pomysłów miałam, ale nic nie jest jeszcze pewnego...na razie tylko tak gdybam co by było gdyby babcia miała wąsy :p cos z koleżanka kombinujemy, coś sama se wymyślam...a najbardziej to bym chciała tak pracować se jak Ci w tych [I]kryminalnych zagadkach MIAMI[/I] :evil_lol: takie cuś to mi sie podobuje - praca nie na miejscu i jaka ciekawa! nie mam pojecia ile taki kurs kosztuje, nie dowiadywałam się :shake: Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Pegaza'] To ja Ci Kasia powiem u nas leci 2,5 tysiaczka:p miesiac trwa kurs po 8 godzin od poniedzialku do piatku moze i w soboty tez ale pewnie krocej.. [/QUOTE] jeśli taki kurs trwa po 8 godzin i 5 dni w tydniu to na pewno nie będę go robiła gdy będę jeszcze pracowała bo i jak? jak mnie zwolnia to wtedy pomyślę... Quote
Pegaza Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 To ja Ci Kasia powiem u nas leci 2,5 tysiaczka:p miesiac trwa kurs po 8 godzin od poniedzialku do piatku moze i w soboty tez ale pewnie krocej.. Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aga76'] Bry nocne :p Porządnie to brzmi, w sumie dużo godzin wychodzi. [/QUOTE] czołem :loveu: dość dużo tych godzin i prawie jak w szkole :cool1: Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Bry nocne :p [quote name='Pegaza']To ja Ci Kasia powiem u nas leci 2,5 tysiaczka:p miesiac trwa kurs po 8 godzin od poniedzialku do piatku moze i w soboty tez ale pewnie krocej..[/quote] Porządnie to brzmi, w sumie dużo godzin wychodzi. Quote
PositiveThought Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ja Ci mogę powiedzieć orientacyjnie, że u nas tez tak tyle, koleżanka robić chciała bo chciała psiaki do wystaw przygotowywac, pytała to ok. 2500 zł ;) Tylko że dla pełnoletnich wyłącznie więc musi jeszcze pół roku poczekać. :p Tyż bym Kasia kryminalne zagadki chciała ale takie ze zwierzakami :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Kryminalne zagadki są fajowskie :loveu: Słuchajta dziewczyny, nie chce która z Was używanego skanera kupić? Bo mam do sprzedania :cool3: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Tyż lubię kryminalne zagadki :megagrin: Kości były fajne .. a ten Wzór już fajny nie jest :cool1: Dobry bobry :lol: Quote
Kasia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [I]Kości[/I] zaś będą lecieć, widziałam gdzieś reklamę :lol: bry w sobotę :loveu: co z tego że wolną od pracy jak i tak trza sprzątać i gotować :shake: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Kasia'][I]Kości[/I] zaś będą lecieć, widziałam gdzieś reklamę :lol: bry w sobotę :loveu: co z tego że wolną od pracy jak i tak trza sprzątać i gotować :shake:[/quote] Ooo fajno :multi: A czego Ty nie śpisz ? :cool1: Toć wolne masz :p Ja tam wole sprzatać i gotować niż pracować :cool1: Quote
Kasia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 nie śpię bo mnie moje dzieci obudziły - i to włochate i to ludzkie :loveu: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ojj bidnaś .. pospać w sobotę nawet nie dadzą :shake: Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cze w sobotę :loveu: [COLOR=PaleTurquoise]Kasia od Avika robiła kurs chyba w Gdańsku, teraz jak ma salon to już nie ma czasu na dogo, ale pamiętam że kiedyś o tym pisała.[/COLOR] Quote
Recommended Posts