Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziasto4']
Robisz na manualu czy się poddałaś?? Bo fotki naprawdę bardzo fajne :loveu:[/QUOTE]

cały czas na manualu, cały czas się uczę ale miło słyszeć, że fajne tym bardziej od Ciebie Madźka :loveu:

Posted

[quote name='PositiveThought']
Fidlak straaaaaasznie kudłaty, a kocio oka ma śliczne :loveu:
[/QUOTE]

no kudłaty taki, podoba mi się taki i tak go zostawię :loveu:

[quote name='AmiX']
oooojjjaaa jakie cukne foty!!!!! Kocio śliczny ale pieski jaszcze bardziej !!!![/QUOTE]

[quote name='Pegaza']
Bernardynek:loveu:
fajne te foty nie to co moje ..no ale to Twoj nowy "konik" a mi wlasciwie az tak to nie wciaga
[/QUOTE]

[quote name='tigrunia']
Śliczne śniegowe fotki Kasiu :loveu:
[/QUOTE]

dzienki co nie :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']
Cze Kas to jak takie ladne robisz to poka ich wiecej:loveu:
widze ze bylas T odwiedzic:evil_lol:
[/QUOTE]

taa, na obiedzie niedzielnym byliśmy :cool1:
zapraszała nas juz dawno dawno, zawsze jakos odmawiałam i się wykręcałam ale w końcu głupio mi sie zrobiło i poszliśmy...:evil_lol:
[COLOR="PaleTurquoise"]nie było nawet tak źle gdyby nie to, że sie strasznie narzucała :cool1:[/COLOR]

Posted

[quote name='madziasto4']
Cześć Kasia, czytałam, że psim fryzjerem chcesz zostać? :evil_lol: :loveu:[/QUOTE]

jeśli nim zostanę to masz u mnie chłopaków załatwionych za friko :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']jeśli nim zostanę to masz u mnie chłopaków załatwionych za friko :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]
No co Ty, ja Ci zapłacę [COLOR="PaleTurquoise"]tylko ich nie strzyż :roflt:[/COLOR]

Nieee żartuję oczywiście! Ty przesadzałaś wtedy, Fidlak normalnie wyglądał, serio mówię :loveu:
Ale powaga? Serio myślisz nad zrobieniem kursu? Ile w ogóle kosztuje taki kurs?

Posted

ha ha, obtnę ich i już! nawet nie będziesz wiedziała kiedy :evil_lol:

tak serio to ja se tak kombinuję co zrobię jak mnie zwolnią :cool1:
i juz kilka pomysłów miałam, ale nic nie jest jeszcze pewnego...na razie tylko tak gdybam co by było gdyby babcia miała wąsy :p
cos z koleżanka kombinujemy, coś sama se wymyślam...a najbardziej to bym chciała tak pracować se jak Ci w tych [I]kryminalnych zagadkach MIAMI[/I] :evil_lol: takie cuś to mi sie podobuje - praca nie na miejscu i jaka ciekawa!

nie mam pojecia ile taki kurs kosztuje, nie dowiadywałam się :shake:

Posted

[quote name='Pegaza']
To ja Ci Kasia powiem u nas leci 2,5 tysiaczka:p miesiac trwa kurs po 8 godzin od poniedzialku do piatku moze i w soboty tez ale pewnie krocej..
[/QUOTE]

jeśli taki kurs trwa po 8 godzin i 5 dni w tydniu to na pewno nie będę go robiła gdy będę jeszcze pracowała bo i jak?
jak mnie zwolnia to wtedy pomyślę...

Posted

[quote name='Aga76']
Bry nocne :p

Porządnie to brzmi, w sumie dużo godzin wychodzi.
[/QUOTE]

czołem :loveu:

dość dużo tych godzin i prawie jak w szkole :cool1:

Posted

Bry nocne :p

[quote name='Pegaza']To ja Ci Kasia powiem u nas leci 2,5 tysiaczka:p miesiac trwa kurs po 8 godzin od poniedzialku do piatku moze i w soboty tez ale pewnie krocej..[/quote]

Porządnie to brzmi, w sumie dużo godzin wychodzi.

Posted

Ja Ci mogę powiedzieć orientacyjnie, że u nas tez tak tyle, koleżanka robić chciała bo chciała psiaki do wystaw przygotowywac, pytała to ok. 2500 zł ;) Tylko że dla pełnoletnich wyłącznie więc musi jeszcze pół roku poczekać. :p

Tyż bym Kasia kryminalne zagadki chciała ale takie ze zwierzakami :loveu:

Posted

[I]Kości[/I] zaś będą lecieć, widziałam gdzieś reklamę :lol:

bry w sobotę :loveu:
co z tego że wolną od pracy jak i tak trza sprzątać i gotować :shake:

Posted

[quote name='Kasia'][I]Kości[/I] zaś będą lecieć, widziałam gdzieś reklamę :lol:

bry w sobotę :loveu:
co z tego że wolną od pracy jak i tak trza sprzątać i gotować :shake:[/quote]
Ooo fajno :multi:

A czego Ty nie śpisz ? :cool1: Toć wolne masz :p
Ja tam wole sprzatać i gotować niż pracować :cool1:

Posted

Cze w sobotę :loveu:

[COLOR=PaleTurquoise]Kasia od Avika robiła kurs chyba w Gdańsku, teraz jak ma salon to już nie ma czasu na dogo, ale pamiętam że kiedyś o tym pisała.[/COLOR]