Kasia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 cze Paulina :lol: Asik jak samopoczucie? Quote
Mała Rita Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Kasia']cze Paulina :lol: Asik jak samopoczucie?[/quote] dobrze, najgorzej rano :cool1: potem jest juz ok Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='Mała Rita'] dobrze, najgorzej rano :cool1: potem jest juz ok [/QUOTE] najgorsze ponoć są pierwsze 3 m-ce, potem juz z górki ;) Quote
Pegaza Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kasia wpielas mu zle wloski do spinki:lol: nad oczami az mu sie takie skosne zrobily:evil_lol: [URL]http://images32.fotosik.pl/432/62a872d65fad30fa.jpg[/URL] szkoda mi go nawet widac na fotce zaczerwienie na lapce:-( Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='Pegaza'] Kasia wpielas mu zle wloski do spinki:lol: nad oczami az mu sie takie skosne zrobily:evil_lol: [URL]http://images32.fotosik.pl/432/62a872d65fad30fa.jpg[/URL] szkoda mi go nawet widac na fotce zaczerwienie na lapce:-( [/QUOTE] hehe, zaraz sobie sam to poprawił ;) no, faktycznie widać to nawet na zdjeciu...to jest normalna otwarta rana, ale widzę że mały strupek juz sie tam robi, oby szycie nie było potrzebne... Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Kto ze mną do 1200 dobije ? :loveu: Znając życie jak się obudzicie to ja już w domu będę i nici z kompa :mad: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']Kto ze mną do 1200 dobije ? :loveu: Znając życie jak się obudzicie to ja już w domu będę i nici z kompa :mad:[/quote] Widzę że jeszcze jesteś, więc dobijamy do 1200:multi: Jeszcze tylko 7 postów:multi: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :evil_lol: Kasia się wkurzy, że jej tą przyjemność odebrałyśmy :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']:evil_lol: Kasia się wkurzy, że jej tą przyjemność odebrałyśmy :evil_lol:[/quote] Pierwszy post na 1200 zostawimy dla niej:evil_lol: Tylko dokończymy 1199:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 A jak się ktoś wtryni wcześniej ? :crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']A jak się ktoś wtryni wcześniej ? :crazyeye:[/quote] Yyy... No to zostawimy jeszcze jeden post na 1199?:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Cze Fidlasta Weekendowo :loveu: Jak chorowitek? :cool1: mam nadzieje ze nie wtryniłam sie z postem swym :roll: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jak nie Ty Asia to ja to zrobie ale nie na zlosc Kasi :roll: poprostu wpadlam sie przywitac :loveu: Quote
Kasia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 cze Wam :loveu: byliśmy u weta, jest dobrze. póki co nie trzeba nic robić z tym, ładnie się goi. :lol: dzis planuje wyprać Fidlastego, śmierdzi już bo długie ma te włosy i więcej syfu przez to na nich jest... Quote
Kasia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 no i się udało Fidlastej zapisać na 1200! :multi: Quote
Mała Rita Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Kasia']cze Wam :loveu: byliśmy u weta, jest dobrze. póki co nie trzeba nic robić z tym, ładnie się goi. :lol: dzis planuje wyprać Fidlastego, śmierdzi już bo długie ma te włosy i więcej syfu przez to na nich jest...[/quote] :multi: może nie kąp go jeszcze co by tej łapinki nie odmaczać za mocno :roll: Quote
Kasia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Mała Rita'] :multi: może nie kąp go jeszcze co by tej łapinki nie odmaczać za mocno :roll: [/QUOTE] mówił że można, na dworze i tak łaził po śniegu więc moczył ją ;) Quote
Mała Rita Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Kasia']mówił że można, na dworze i tak łaził po śniegu więc moczył ją ;)[/quote] aaaa, no to mozna jak wet pozwolił :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']A jak się ktoś wtryni wcześniej ? :crazyeye:[/quote] Be czemu masz takie wielkie oczy? :evil_lol: Cześć Kasiu, Dobre wiadomości na początek weekendu :loveu: i niech się goi! Zawsze to lepiej jak natura sama się daje radę :thumbs: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Aga76']Be czemu masz takie wielkie oczy? :evil_lol: [/quote] Żeby Cię lepiej widzieć :p :evil_lol: No i się załapałam na honorową stronę :loveu: :sweetCyb: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']Żeby Cię lepiej widzieć :p :evil_lol: [/quote] Aaa, to ok [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSflirt.gif[/IMG] Quote
Mała Rita Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Kasia']weekend idzie a mnie się czepiło jakieś choróbsko, łamie mnie w kościach, boli gardło i mam kurz w głowie :shake: a nam w pracy zakazali wchodzić w internet! :angryy: zrobili sobie taką małą kontrole i stwierdzili, że najwięcej wejść jest na nk i na allegro co zbytnio obciąż serwer w związku z czym takie kontrole będą przeprowadzane co rusz teraz i będą wyłapywac komputery, które najwięcej łączą się z internetem i wyciągać odpowiednie konsekwencje :cool1:[/quote] a u nas włączyli net, ale chyba przez pomyłkę albo cuś... Nic się nie odzywałam na ten temat i śmigałam po dogo i nk :evil_lol: Będzie afera coś czuję :cool1: ale póki co to jestem na zwolnieniu i ciężarnej zwolnić nie mogą :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 i ja chyba tez:multi: mam nadzieje jesio moze Madzka sie wbije:p o ile przylezie:roll: wiadomosci dzis dobre i oby to byl dzien dobrych wiadomosci dla wszystkich;) Quote
Kasia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 weekend idzie a mnie się czepiło jakieś choróbsko, łamie mnie w kościach, boli gardło i mam kurz w głowie :shake: a nam w pracy zakazali wchodzić w internet! :angryy: zrobili sobie taką małą kontrole i stwierdzili, że najwięcej wejść jest na nk i na allegro co zbytnio obciąż serwer w związku z czym takie kontrole będą przeprowadzane co rusz teraz i będą wyłapywac komputery, które najwięcej łączą się z internetem i wyciągać odpowiednie konsekwencje :cool1: Quote
Recommended Posts