Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia wpielas mu zle wloski do spinki:lol: nad oczami az mu sie takie skosne zrobily:evil_lol:
[URL]http://images32.fotosik.pl/432/62a872d65fad30fa.jpg[/URL]

szkoda mi go nawet widac na fotce zaczerwienie na lapce:-(

Posted

[quote name='Pegaza']
Kasia wpielas mu zle wloski do spinki:lol: nad oczami az mu sie takie skosne zrobily:evil_lol:
[URL]http://images32.fotosik.pl/432/62a872d65fad30fa.jpg[/URL]

szkoda mi go nawet widac na fotce zaczerwienie na lapce:-(
[/QUOTE]

hehe, zaraz sobie sam to poprawił ;)

no, faktycznie widać to nawet na zdjeciu...to jest normalna otwarta rana, ale widzę że mały strupek juz sie tam robi, oby szycie nie było potrzebne...

Posted

[quote name='tigrunia']Kto ze mną do 1200 dobije ? :loveu:
Znając życie jak się obudzicie to ja już w domu będę i nici z kompa :mad:[/quote]
Widzę że jeszcze jesteś, więc dobijamy do 1200:multi:
Jeszcze tylko 7 postów:multi:

Posted

cze Wam :loveu:

byliśmy u weta, jest dobrze. póki co nie trzeba nic robić z tym, ładnie się goi. :lol:
dzis planuje wyprać Fidlastego, śmierdzi już bo długie ma te włosy i więcej syfu przez to na nich jest...

Posted

[quote name='Kasia']cze Wam :loveu:

byliśmy u weta, jest dobrze. póki co nie trzeba nic robić z tym, ładnie się goi. :lol:
dzis planuje wyprać Fidlastego, śmierdzi już bo długie ma te włosy i więcej syfu przez to na nich jest...[/quote]

:multi:
może nie kąp go jeszcze co by tej łapinki nie odmaczać za mocno :roll:

Posted

[quote name='Mała Rita']
:multi:
może nie kąp go jeszcze co by tej łapinki nie odmaczać za mocno :roll:
[/QUOTE]

mówił że można, na dworze i tak łaził po śniegu więc moczył ją ;)

Posted

[quote name='tigrunia']A jak się ktoś wtryni wcześniej ? :crazyeye:[/quote]

Be czemu masz takie wielkie oczy?

:evil_lol:

Cześć Kasiu,

Dobre wiadomości na początek weekendu :loveu: i niech się goi!
Zawsze to lepiej jak natura sama się daje radę :thumbs:

Posted

[quote name='Kasia']weekend idzie a mnie się czepiło jakieś choróbsko, łamie mnie w kościach, boli gardło i mam kurz w głowie :shake:

a nam w pracy zakazali wchodzić w internet! :angryy:
zrobili sobie taką małą kontrole i stwierdzili, że najwięcej wejść jest na nk i na allegro co zbytnio obciąż serwer w związku z czym takie kontrole będą przeprowadzane co rusz teraz i będą wyłapywac komputery, które najwięcej łączą się z internetem i wyciągać odpowiednie konsekwencje :cool1:[/quote]

a u nas włączyli net, ale chyba przez pomyłkę albo cuś... Nic się nie odzywałam na ten temat i śmigałam po dogo i nk :evil_lol: Będzie afera coś czuję :cool1: ale póki co to jestem na zwolnieniu i ciężarnej zwolnić nie mogą :evil_lol:

Posted

i ja chyba tez:multi: mam nadzieje jesio moze Madzka sie wbije:p o ile przylezie:roll:

wiadomosci dzis dobre i oby to byl dzien dobrych wiadomosci dla wszystkich;)

Posted

weekend idzie a mnie się czepiło jakieś choróbsko, łamie mnie w kościach, boli gardło i mam kurz w głowie :shake:

a nam w pracy zakazali wchodzić w internet! :angryy:
zrobili sobie taką małą kontrole i stwierdzili, że najwięcej wejść jest na nk i na allegro co zbytnio obciąż serwer w związku z czym takie kontrole będą przeprowadzane co rusz teraz i będą wyłapywac komputery, które najwięcej łączą się z internetem i wyciągać odpowiednie konsekwencje :cool1: