magdaradek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Moja córka przyszła dziś ze szkoły zapłakana, że koleżanki rodzice chcą oddać szczeniaczka do schroniska. Piesek jest nietrafionym prezentem gwiazdkowym :( ma w tej chwili 3 miesiące. Jest malutki, matka była mieszańcem jamnika... Piesek ma czas do soboty, w niedzielę zostanie zawieziony do schroniska jeśli nikt do opieki się nie znajdzie. A w schronisku szczeniaków zatrzęsienie..... jakie ma szanse kolejny, zwykły mieszaniec? :( Lays - tak ma na imię psiak - a tak wygląda: szczeniorek mieszka w Łodzi. Quote
Duszek686 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Śliczny maluszek O tym panu się lepiej wypowiadać nie będę... Quote
Georg-inia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 niech się ktoś nad nim zmiłuje... my jesteśmy z miau, nasze domy są pełne kotów, czasem wystraszonych, czasem agresywnych... gdzie my mamy tego malca wcisnąć? :( Quote
Magija Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 podrzucam, pilnie DT dla maluszka potrzebne :( Quote
madzik770 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Temat jest już zamknięty,bo psiaczek będzie już dzisiaj u mnie w sklepie,znajdziemy mu dobry domek.Dam znać jak już pójdzie do adopcji.;) Quote
magdaradek Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Bardzo Ci dziękuję madzik770 za pomoc. Wiem, że SUCZKA (bo to jednak dziewczynka) znalazła już dobry dom! ogromnie się cieszę i dziękuję :) Quote
madzik770 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 nie ma sprawy,polecam się na przyszłość.Umowa adopcyjna podpisana,ludzie spisani z dowodu,jak będzie trzeba to w sterylce też pomożemy.Wydaje się,że niunia trafiła bardzo dobrze.Jest bardzo uroczą psinką.:) A swoją drogą to słów brakuje,ludzie trzymają psiaka w domu,nie dość,że bez podstawowych zabiegów weterynaryjnych to na dodatek nie wiedzą,że mają w domu sunię,a nie psa.świerzb z uszu to aż wychodził:angryy: Quote
Recommended Posts