ciemnaczekolada Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 BARDZO PILNE - czas TYLKO do CZWARTKU !!! CIAPEK to 8letni pies - mieszaniec szpica niemieckiego. Wiodło mu się dobrze. Zawsze ciepły dom, pełna miska, spacery i Kochająca Pani. Niestety ... Pani zmarła, a wraz z tym pojawiły się problemy. CIAPEK NIE MA DOMU! Rodzina nie może zabrać Ciapka, a ON NIE MOŻE TRAFIĆ DO SCHRONISKA! To pies domowy, od zawsze w nim był i musi tak pozostać. Jego Pani na pewno nie chciałaby aby jej Ukochany Ciapek poszedł do Schroniska ... tym bardziej, że Ciapek tęskni - bardzo. CIAPEK to pies przytulanka. Lubi głaskanie, pieszczoty, spacery i zabawy. Na widok człowieka reaguje optymistycznie - merda ogonem, cieszy się, chce się przytulać :) CIAPEK nie ma wielu potrzeb - jest w pełni zdrowy. Potrzebuje tylko ciepłego domu, pełnej miski i spacerów wraz z NOWĄ, CUDOWNĄ RODZINĄ :) ->>> CIAPEK wychował się z trzema kotami i psem, więc akceptuje zwierzęta i lubi je. POSZUKUJEMY chociażby DOMU TYMCZASOWEGO lub STAŁEGO w KRAKOWIE lub OKOLICACH! BARDZO, BARDZO PILNE - Ciapek ma czas do czwartku - potem jedyna osoba, która się nim zajmuje, wyjeżdża i nie może go zabrać! PROSIMY O POMOC! Ciapek czeka ... KONTAKT: 792 251 079 Quote
karolina_g_k Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 A jest jakies zdjęcie Ciapka? Można go wrzucic na FB, tylko bez zdjęcia bedzie cieżko :( Quote
ciemnaczekolada Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Ciapek jest już na FB. Tu jest Ciapek - zdjęcie nie jest mojego wykonania. Quote
karolina_g_k Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 A ma gdzies ogłoszenia? Jakiej jest wielkości? Może chocby przyblizona waga? Wiadomo jak zachowuje sie w stosunku do dzieci? Ma aktualne szczepienia/odrobaczenie? Gdzie teraz przebywa? Widzę, ze mój post to jedno wielkie pytanie ;) Quote
ciemnaczekolada Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Sprwa wygląda tak - jestem tylko Dobrą Wróżką, która pomaga i wspiera takie akcje. Niestety Ciapka nie widziałam, a dużo informacji nie można uzyskać, ponieważ obecny opiekun woli oddać psiaka do Schronu niżeli do domu ... Ma ogłoszenia, nie podam stron, ale dziewczyny robiły. W dwa dni wiele się nie dało, ale napisały masę - zero odzewu. Niestety nie wiem jakiej jest wielkości i nie wiem ile waży ... - ciężko jest coś wydobyć od "opiekuna". Nie wiemy jak zachowuje się w stosunku do dzieci, ale wiemy, że lubi koty. Z badań, opinii etc. wiem, zę to duża zależność, która wychodzi na plus. Ciapek prawdopodobnie nigdy nie był szczepiony ... Miała go starsza osoba. Przebywa w Krakowie, w domu jego zmarłej Pani ... I to tyle. Oby się coś zmieniło, bo mi serce pęka ... Quote
karolina_g_k Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jeśli przebywa w Krakowie to może lepiej poproś moderatora o przeniesienie wątku na "małopolskie" albo na dział ogólny? Nam z mazowieckiego będzie ciężko pomóc na odległość :( Quote
ciemnaczekolada Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Również tam jest ogłoszenie - szukamy wszędzie, zamieściłam i tu ;) Quote
ciemnaczekolada Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Ciapek znalazł DT, ale szukamy transportu! KRAKÓW -> WARSZAWA! Sprawa baaaaardzo pilna! Quote
Recommended Posts