Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Filmiki są krótkie, kilka nagranych na wystawie w Kielcach. Tam jest tak jakby portret rasy w pigułce. Jeśli ktoś chce się dowiedzieć konkretów, to nie filmik dla niego, ale takie podstawowe informacje są :)

Posted

sator_k_ napisał(a):
Jest jeszcze wilczak, PON, podhalan i welsh corgi cardigan

o PONie jest ciekawe, tym bardziej że miałam kiedyś szczenie tej rasy (niestety za TM
  • - wpadł pod samochód...), poza tym fajnie, krótko i treściwie, szkod atylko że tak mało ras...

• Posted

Obejrzalem o azjacie i jestem zawiedziony. Taka piekna, ciekawa rasa, a facet nie mial zbyt wiele do powiedzenia - w kolko tylko o bronieniu i strozowaniu. Ja rozumiem, ze nie kazdy jest mowca, ale mogl sie chociaz troche przygotowac.

Posted

Bedzie wiecej, mają być wszystkie rasy z czasem :)
    Jeśli macie pomysły na rasy,a nawet konkretne hodowle - sugestie mile widziane! można pisać tu

[email protected]

a azjatach na pewno jeszcze na faunie usłyszysz i przeczytasz. Zaczynamy wspolpracę z kwartalnikiem CAO,wiec bedzie fajnie :)

Znacie jakieś ciekawe mało spotykane rasy o których chcielibyście obejrzeć materiał?

Posted

Rut napisał(a):

Znacie jakieś ciekawe mało spotykane rasy o których chcielibyście obejrzeć materiał?

Australijski cattle dog, poprosze.
    Jeszcze dorzuce teriera irlandzkiego, pinczera sredniego i appenzellera ;).

• 2 weeks later...
    • 3 weeks later...
    Guest Lotty
    Posted

Czy jest szansa na reportaż o pekińczykach?:loveu: