Guest olka12 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 witam proszę o rady o czesaniu jaka szczotka i tak dalej Quote
Pajęczyca Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Myślę ze szczotka z miękkim włosiem albo gumowa będą odpowiednie. Ewentualnie na koniec mozna przetrzeć pieska jedwabną chustką dla nadania połysku sierści Quote
Wściekła Fredka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 U nas najlepiej sprawdza się Furminator umożliwia szybkie i łatwe usunięcie podszerstka i wypadającej sierści, bez uszkadzania włosa okrywowego. Mopsy gubią sierść cały rok a w okresie linienia to już w ogóle sypie się jak z choinki :) Fajna jest też rękawica mój Klusek ją uwielbia ale to tak właściwie tylko dla przyjemność psa bo do wyczesania sierści lepszy jest Furminator:) Quote
Ellise Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Liczba akcesoriów,których będziesz potrzebowała do czesania,zależy od typu sierści psa.Jeśli posiadasz mopsa wystarczy ci szczotka i grzebień . Quote
chau Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Zgadzam się z przedmówczynią, wszystko zależy od typu sierści psa, ale dla mopsów jakaś z miękkim włosiem według mnie gęstym.[URL="http://www.krakvet.pl/advanced_search_result.php?keywords=szczotka&x=0&y=0"] Tu [/URL]masz liste gdzie jest spory wybór i opis każdego produktu, pewnie wybierzesz coś odpowiadającego dla swojego psa. Quote
Recommended Posts