marles Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [FONT=Tahoma]czy mozecie polecic jakiegos lekarza w wa-wie (dietetyka?) dla psiaczka z chora trzustka? Chudnie w oczach biedaczek - a lekarze u ktorych byl dotychczas sa bezradni. sprawa dosc pilna. dzieki, Marta i Niko[/FONT] Quote
Gonia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='marles'][FONT=Tahoma]czy mozecie polecic jakiegos lekarza w wa-wie (dietetyka?) dla psiaczka z chora trzustka? Chudnie w oczach biedaczek - a lekarze u ktorych byl dotychczas sa bezradni. sprawa dosc pilna. dzieki, Marta i Niko[/FONT][/quote]Na Nowoursynowskiej prof.Lenarcik. Quote
Atenka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [B]marles,[/B]moja Dorka też ma chora trzustkę, nie bardzo jej smakują karmy specjalistyczne dla trzustkowców. Co Ty dajesz jeść? Czy wie ktoś co oprócz chudego mięsa z kurczaka, ryżu, kaszy można dawać "trzustkowcom"? Quote
Maupa4 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Gonia']Na Nowoursynowskiej prof.Lenarcik.[/quote] jeżeli jest to pan Maciej Lenarcik (choroby wewnętrzne, gastroenterologia) to przyjmuje też w lecznicach: na ul. Różanej (wtorki 16-21 i czwartki 16-21) i na ul.Podleśnej (środy 15-21) tel.kom. 0-601-331-882 (numer telefonu z "ulotki lecznicowej") a i tel do lecznic: Różana 022-845-01-96; podleśna 022-832-27-28 Quote
marles Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Atenka - to nie moj psiak jest chory tylko znajomych. Niestety nie wiem co mu daja do jedzenia. pozdrawiam, Quote
marles Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 dziekuje za dodatkowe informacje. pozdrawiam, Quote
Bogushia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Witam Ja takze mam psa chorego na trzustkę. Muj pies je ryz z kyrczakiem i chudą wołowiną . . . indyk, i inny drób... nie podaje mu wiepszowiny bo ma taką biegunkę za az strach . . .:crazyeye: Dostaje tez suchą karmę-chappi, pedigree, purinę . . .-nic mu po nich nie jest odziwo . . przytył 5 kg :D Dostaje Amylan(3 tabl. dziennie) Mozecie wejść tez na [URL="http://www.dogs.pl"]www.dogs.pl[/URL] --> weterynaria-->choroby/leczenie-->chora trzustka link : ---> [URL]http://forum.dogs.pl/viewthread.php?tid=3698[/URL] Quote
Recommended Posts