Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Tahoma]czy mozecie polecic jakiegos lekarza w wa-wie (dietetyka?) dla psiaczka z chora trzustka? Chudnie w oczach biedaczek - a lekarze u ktorych byl dotychczas sa bezradni.
sprawa dosc pilna.

dzieki,
Marta i Niko[/FONT]

Posted

[quote name='marles'][FONT=Tahoma]czy mozecie polecic jakiegos lekarza w wa-wie (dietetyka?) dla psiaczka z chora trzustka? Chudnie w oczach biedaczek - a lekarze u ktorych byl dotychczas sa bezradni.
sprawa dosc pilna.

dzieki,
Marta i Niko[/FONT][/quote]Na Nowoursynowskiej prof.Lenarcik.

Posted

[B]marles,[/B]moja Dorka też ma chora trzustkę, nie bardzo jej smakują karmy specjalistyczne dla trzustkowców. Co Ty dajesz jeść?
Czy wie ktoś co oprócz chudego mięsa z kurczaka, ryżu, kaszy można dawać "trzustkowcom"?

Posted

[quote name='Gonia']Na Nowoursynowskiej prof.Lenarcik.[/quote]

jeżeli jest to pan Maciej Lenarcik (choroby wewnętrzne, gastroenterologia) to przyjmuje też w lecznicach: na ul. Różanej (wtorki 16-21 i czwartki 16-21) i na ul.Podleśnej (środy 15-21) tel.kom. 0-601-331-882 (numer telefonu z "ulotki lecznicowej")
a i tel do lecznic: Różana 022-845-01-96; podleśna 022-832-27-28

Posted

Witam
Ja takze mam psa chorego na trzustkę. Muj pies je ryz z kyrczakiem i chudą wołowiną . . . indyk, i inny drób... nie podaje mu wiepszowiny bo ma taką biegunkę za az strach . . .:crazyeye:

Dostaje tez suchą karmę-chappi, pedigree, purinę . . .-nic mu po nich nie jest odziwo . . przytył 5 kg :D
Dostaje Amylan(3 tabl. dziennie)

Mozecie wejść tez na [URL="http://www.dogs.pl"]www.dogs.pl[/URL] --> weterynaria-->choroby/leczenie-->chora trzustka
link : ---> [URL]http://forum.dogs.pl/viewthread.php?tid=3698[/URL]