jaz53 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='dorota07']wstwię tu pare ujęć z wystawy w Nowej Rudzie a tak nawiasem jeśli ktoś choć raz nie brał udziału w organizowaniu takiej imprezy niech się wstrzyma od komenterzy co do organizacji i uszanuje wysiłek innych cdn[/quote] dziekuję za wspaniałe filmiki - dla tych co nie byli ładny pokaz ładnych finałow, dla tych co byli - "przeżyjmy to jeszcze raz" dziękuje również za życzliwość i docenienie ciężkiej pracy wałbrzyskich kynologów. myślę, że im sie to należy Quote
cockermanka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Filmiki super :-) - fajnie się ogląda :-) Ale ten opisany "gr.VII" to w rzeczywistości gr.VI ... ;-) Szkoda,że takich filmików nie ma z soboty... :-( Quote
dorota07 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 w opisach jest błąd to fakt sorki.. z soboty mam tylko szkociaki bo wystawiałam sama szkotkę muszę się pochwalić [B]BIS PUPPY [/B] jak uporządkuję te filmidła to jeszcze wstawię. musiałam ciąć na krótkie fragmenty wtedy lepiej się zgrywa no i pogubiłam się co jest co Quote
cockermanka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Gratulacje za BIS Puppy ! W takim razie czekam na kolejne filmiki :-) Quote
Recommended Posts