Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][I][U][FONT='Times New Roman']SOBOTA[/FONT][/U][/I][/B]
[B][I][U][FONT='Times New Roman'] [/FONT][/U][/I][/B]
[B][FONT='Times New Roman']Gr. I – Krzysztof Dobrzański, [/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman']Teresa Stupnicka, [/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman'] Andrzej Kaźmierski[/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman'] [/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman']Gr. III – Bedrich Meszaros, [/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman']Tibor Havelka[/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman']Gr. V – Iwona Urbanowska,[/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman'] Andrzej Kaźmierski[/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman']Gr.VIII – Bogusława Szydłowicz-Polańczyk, [/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman']Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska, [/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman']Gr.X – Bogusława Szydłowicz-Polańczyk[/FONT][/B]
[B][I][U][FONT='Times New Roman']NIEDZIELA[/FONT][/U][/I][/B]
[B][I][U][FONT='Times New Roman'] [/FONT][/U][/I][/B]
[B][FONT='Times New Roman']Gr.II – Bogusława Szydłowicz-Polańczyk, [/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman'] Tibor Havelka, [/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman']Teresa Stupnicka, [/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman'] Aleksandra Świsulska[/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman']Gr.IV – Ina Małecka [/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman']Gr. VI – Andrzej Kaźmierski[/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman']Gr. VII[/FONT][/B][FONT='Times New Roman'][B]- [B]Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska[/B][/B][/FONT]
[B][FONT='Times New Roman']Gr.IX – Iwona Urbanowska, Bedrich Meszaros[/FONT][/B]

[CENTER][CENTER][B][U][FONT='Times New Roman']ZGŁOSZENIA I OPŁATY[/FONT][FONT='Times New Roman'][/FONT][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][FONT='Times New Roman']Zgłoszenia, należy przesłać listownie na adres:[/FONT][/CENTER]
[CENTER][B][FONT='Times New Roman']Związek Kynologiczny w Polsce[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT='Times New Roman']Oddział w Wałbrzychu[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT='Times New Roman']ul. Pługa 7, 58-300 Wałbrzych[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT='Times New Roman'] [/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][FONT='Times New Roman'][B]lub faxem na numer (074) 842-39-96, e-mailem: [/B][/FONT][FONT='Times New Roman'][B][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#800080][email protected][/COLOR][/EMAIL][/B][/FONT][FONT='Times New Roman'][B] [/B][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT='Times New Roman'][B]lub http//. [/B][/FONT][FONT='Times New Roman'][B][URL="http://www.psy.walbrzych.pl/"][COLOR=#800080]www.psy.walbrzych.pl[/COLOR][/URL][/B][/FONT][FONT='Times New Roman'][B] [/B][/FONT][/CENTER]
[CENTER][B][U][FONT='Times New Roman']w terminie do dnia 17.11.2006r [/FONT][/U][/B][/CENTER][/CENTER]
[FONT='Times New Roman']Do zgłoszenia proszę dołączyć [B]kserokopię rodowodu [/B][/FONT]
[B][FONT='Times New Roman']lub metryki[/FONT][/B][FONT='Times New Roman'] [/FONT][B][FONT='Times New Roman']i dowodu wpłaty[/FONT][/B][FONT=Arial][SIZE=3].[/SIZE][/FONT]
[B][FONT='Times New Roman'](zgłoszenia przesłane faxem, e-mailem i ze strony internetowej należy potwierdzić telefonicznie do dnia 17.11.2006) [/FONT][/B]
[FONT='Times New Roman'] [/FONT]
[CENTER][CENTER][B][FONT='Times New Roman']nr konta:[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][U][FONT='Times New Roman']PKO BP O/WAŁBRZYCH [/FONT][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT='Times New Roman'][SIZE=3]73 1020 5095 0000 5202 0006 1986[/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][U][FONT='Times New Roman'] [/FONT][/U][/B][/CENTER][/CENTER]
[B][U][FONT='Times New Roman']Opłata za udział w wystawie wynosi:[/FONT][/U][/B]
[FONT='Times New Roman']PIERWSZY PIES - 70 zł (z katalogiem)[/FONT]
[FONT='Times New Roman']KAŻDY NASTĘPNY - 60 zł[/FONT]
[FONT='Times New Roman']SZCZENIĘTA - 35 zł[/FONT]
[FONT='Times New Roman']WYSTAWCY ZAGRANICZNI - 30 EURO[/FONT]
[FONT='Times New Roman']SZCZENIĘTA - 20 EURO[/FONT]
[B][FONT='Times New Roman']PŁATNE W DNIU WYSTAWY - 120 zł lub 30 euro[/FONT][/B]
[B][FONT='Times New Roman'](za zgłoszenie psa w terminie do 17.11.2006)[/FONT][/B]

• 2 months later...
Posted

No dobrze zrobilas simbik, bo juz chcialam zakladać new temat
My też bardzo chcemy jechać ale nie mamy z kim.
[B]Czy jest szansa zabrać dwie miłe kobietki plus jedną sznaucerke miniature na wystawe do Nowej Rudy. Mieszkamy w Warszawie, Wystawiamy się w niedziele więc chcemy pojechać w sobote.[/B]
Mam nadzieje, ze znajdzie się dobra osoba :)

Posted

Czy nikt nie jedzie z Wawki, i nie ma miejsca??
Błagam Was ludzie, błagam ja i Sonia.
A tak pozatym to ta hala jet duża??
Rozumiem, że w grudniu to duż o osob nie bedzie, ale mam nadzieje, ze hala jakiś normalnych rozmiarow.

Posted

[quote name='simbik']Jakbyś dała radę dojechać do Łodzi to może coś by się dało zrobić :lol: . Wyjeżdżamy w sobotę, śpimy w hotelu i wracamy w niedzielę.[/quote]
Osz podoba mi się, tylko, żę kurde gdyby nie to, żę do odzi trzeba jeszcze dojechać. Ale mamy jeszcze 11 dni do konca zgloszen. Simbik widzialam
Cię na zawodach agility :evil_lol:

Posted

[quote name='simbik']No to się zastanów :lol:. Z dworca w Łodzi Cię odbiorę i mogę w powrotnej drodze odstawić. Pociągów jest sporo na tej trasie.[/quote]
Jeszcze się nie znamy a tak już o mnie dbasz :-( płakać Mi się chce ze wzruszenia :loveu: Pogadam z mamą. A jakie masz autko, bo rozumiem, że być jechała ze swoim małym dożkiem. Pytam bo moja się boi dużych psów i nie wiem czy nie spanikuje mając w małej przestrznei dwa dogi :evil_lol:

Posted

[quote name='PUENTA imszar']Jeszcze się nie znamy a tak już o mnie dbasz :-( płakać Mi się chce ze wzruszenia :loveu: Pogadam z mamą. A jakie masz autko, bo rozumiem, że być jechała ze swoim małym dożkiem. Pytam bo moja się boi dużych psów i nie wiem czy nie spanikuje mając w małej przestrznei dwa dogi :evil_lol:[/QUOTE]

Jedziemy oplem astra kombi i z tyłu na kipie jedzie (wtedy już 7 miesięczny) dozio :roll: Manteufel. Towarzyszy nam jeszcze w podróży beaglówna Fanta :lol: ze swoją panią.

Posted

[quote name='simbik']Jedziemy oplem astra kombi i z tyłu na kipie jedzie (wtedy już 7 miesięczny) dozio :roll: Manteufel. Towarzyszy nam jeszcze w podróży beaglówna Fanta :lol: ze swoją panią.[/quote]
Rozumiem, że chodzi o Fantę Oli??:cool3:

Posted

My w końcu jedziemy sami, więc jakby ktoś chciał to może się z nami zabrać :lol: . Wyjeżdżamy w sobotę popołudniu z Łodzi i wracamy oczywiście w niedzielę wieczór.