Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS]Witajcie na wątku SKARPETY DLA ZGIERSKICH PSIAKÓW - CZYLI DLA PSÓW ZE SCHRONISKA MEDOR, które przebywają w DT/hotelikach, porzebują np.na leczenie, karmę, transport, płatne ogłoszenia itp.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Wszystkie wpłaty będą na moje konto, a ja objecuję to regularnie rozliczać.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Można także dawać dary rzeczowe-np. karmę - jej jest najbardziej brak lub inne akcesoria dla psiaków.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Prosimy o jak najmniejsze wpłaty, deklaracje jednorazowe oraz stałe, nawet najmniejszy grosz jest na wagę złota.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Pomóżmy im razem, one tak proszą...[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][URL=http://img233.imageshack.us/i/dsc09911s.jpg/][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/7880/dsc09911s.jpg[/IMG][/URL][/FONT][/B]

*rozliczenia w kolejnych postach

Posted

Borciasku dobra robota, ja oferuję 5 zł na początek:) Rozpropaguję wśród ludków moich na uczelni, a ta psinka na zdjęciu to który z Medora?
Namiar daj mi Mała na siebie;), gdzie kaskę lać!

Posted

[quote name='Marycha35']Borciasku dobra robota, ja oferuję 5 zł na początek:) Rozpropaguję wśród ludków moich na uczelni, a ta psinka na zdjęciu to który z Medora?
Namiar daj mi Mała na siebie;), gdzie kaskę lać![/QUOTE]
Super, dzięki :loveu:
Nr konta wysłałam na PW :)
Ten psiak jest z Medoru, trafił niedawno, to starym, baaaardzo zaniedbany-już się skorupa zrobiła z dredów psiak w typie DON'ka.
Fajny jest bardzo, strasznie chce kontaktu z człowiekiem...

Posted

[quote name='paula1977']prześlijcie mi gdzie kasę przelać. I na którą z łódzkich organizacji dać 1%?[/QUOTE]
Kasa idzie na moje konto, ja potem rozdzielam na ew. potrzeby ;)
Nr konta już ślę na PW :loveu: Dziękuję! :)
Na jaką chcesz ;) Można na Medor też :);)

• 2 weeks later...