Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzi ekuj e bardzo..mam ciezkie chwile bo ok 3 tyg temu zmarła Monia ;/ nagle wiec zrobiłam sekcje - okazało sie ze miala nowotwor - śledziona wątroba i płuca były juz zajęte , do tego duze przerośnięte serduszko, bezposrednia przyczyną smierci był zawał , ale i tak z takim nowotworem nie miała juz szans ..a jeszcze w czerwcu miala dobre wyniki biochemii...Krecik na szczescie ddobrze usg jamy brzusznej i rtg klatki piersiowej nie wykazalo przerzutow, serduszko nie przerosniete ale ma niedomykalnosc zastawkl a wiec bierze caly czas prilium. w sobote badanie krwi robimy , mam nadzieje, ze nie bedzie podwyzszony mocznik . Monia umarła na moich oczach nic nie mogłam zrobic, to było straszne ......;//

Posted

gdyby nie moja Przyjaciółka Magda która od razu przyjechała to nie wiem jak dałabym radę, wpadłam w histerie ;/ po tygodniu natrafiłam na jej zdjęcia i znowu zjad i telefon do Przyjaciółki..do dzis nie umiem sie z tym uporac..dobrze ze z Viki na drugi dzien jechałam na sterylke, potem opieka nad nia, nad kotkiem ktorego uratowalam z wypadku, slowem musialam byc silna dla reszty - Krecika Viki Toli i Rudzika ..a Rudzik juz wykastrowany i znalazł cudowny domek ;-))) Viki niestety za bardzo juz go meczyla swoimi zabawami wiec ciesze sie ze ma domek i do towarzystwa 3 inne kotki ktore pewnie nie traktuja go jak zabawke jak to robila diablica Viki ;-)

• 3 months later...